Meni
Zapri meni
Zapri

Apple Music

 

Volkswagen in Apple Music – poln glasbeni užitek pri vsaki vožnji

V svojem vozilu Volkswagen aktivirajte mobilne spletne storitve in si zagotovite do 6 mesecev brezplačne1 uporabe storitve Apple Music.

Apple Music – to bi morali slišati

Ne glede na to, ali uporabljate Applovo napravo ali pametni telefon s platformo Android: Apple Music vam ponuja več kot 50 milijonov skladb brez oglasov, v katerih lahko uživate tako v spletu kot tudi brez povezave. Začnite uživati še danes.

Tako veliko raznolikost je težko preseči: V storitvi Apple Music lahko izberete svoje najljubše med več kot 50 milijoni skladb. Pri tem je povsem preprosto odkriti nove priljubljene izvajalce, saj so največja prednost storitve Apple Music osebno prilagojena priporočila, ki temeljijo na vaših podatkih in glasbi, ki ste jo poslušali v preteklosti.

Iščete nekaj novega? Čeprav je ponudba velika, je brskanje po glasbeni knjižnici otročje lahko! Izbrani seznami predvajanja uredništva storitve Apple Music in radijske postaje, ki temeljijo na različnih žanrih, vabijo k odkrivanju. Ponudba se redno dopolnjuje z novimi izvajalci in ekskluzivnimi vsebinami. Radio v živo Beats 1 ponuja aktualne novice in informacije o kulturi.

Navdahnejo vas lahko tudi prijatelji: Spremljajte jih in si oglejte, kaj so poslušali, ali pa delite svoje največje uspešnice in sezname predvajanj.

Če želite zmanjšati količino prenosa podatkov prek mobilnega omrežja, lahko vsebino iz storitve Apple Music tudi prenesete in jo predvajate neposredno iz pametnega telefona. Torej ste dobro pripravljeni, tudi če na poti kje ostanete brez omrežja. In ne glede na to, ali se predvaja prek spleta ali brez povezave: glasba Apple Music ni nikoli prekinjena z oglasi.

Storitev Apple Music se seveda ne uporablja samo v iPhonu in drugih napravah s sistemom iOS: popoln dostop do svojih skladb lahko imate tudi v osebnem računalniku, v pametnem telefonu Android, po zaslugi storitve Apple CarPlay pa tudi neposredno v vašem vozilu Volkswagen. Tako lahko neposredno začnete pretakanje.

Šest mesecev storitve Apple Music brezplačno: postopek je naslednji

Vse lastnike novih vozil od modelskega leta 2018 loči od šestih mesecev čistega užitka v raznoliki glasbi le nekaj korakov.

Da lahko na poti in doma uživate v več kot 50 milijonih skladb iz storitve Apple Music, morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

  • V lasti imate vozilo Volkswagen od modelskega leta 2018.
  • Vaš Volkswagen podpira storitev Car-Net ali We Connect, ki ste jo tudi aktivirali za uporabo mobilnih spletnih storitev (We Connect, Car-Net, »Guide & Inform« in/ali Car-Net »Security & Service«).
  • V pametnem telefonu imate nameščeno aplikacijo We Connect.

Ste pripravljeni na glasbo čisto po vašem okusu? Kot registrirani uporabnik še danes pridobite svoj kupon za Apple Music prek aplikacije We Connect za iOS in Android ali prek portala We Connect.

Prenos iz trgovine App Store

Prenos iz trgovine Google Play

Pridobitev bonusa na portalu We Connect

Apple CarPlay™ – optimalen način za uporabo glasbe Apple Music v vašem vozilu Volkswagen

Za najboljši glasbeni užitek priporočamo, da iPhone povežete s storitvijo Apple CarPlay™ prek povezave App Connect.

Z Applovo tehnologijo CarPlay lahko med vožnjo uporabljate izbrane aplikacije, ki so nameščene v vašem iPhonu. Upravljanje aplikacij je tako preprosto, kot ste tega vajeni že v iPhonu. Glasba, telefoniranje, novice - za vse to zadošča en sam pritisk tipke. Po želji pa lahko sistem upravljate celo z glasovnimi ukazi.

Tehnologija CarPlay deluje z glasovnim upravljanjem Siri in je posebej zasnovana za uporabo v avtomobilu. (ne deluje v slovenščini) Aplikacije, odobrene za CarPlay ™, so optimizirane posebej za uporabo v avtomobilu. Tako lahko med njihovo uporabo vaše roke in oči ostanejo tam, kamor sodijo med vožnjo.

Več o storitvi Apple CarPlay™

Vprašanja in odgovori

Še kakšno vprašanje? Na tem mestu smo za vas pripravili nekaj pogostih rešitev.

Kako lahko preverim modelsko leto svojega vozila Volkswagen?

Za določitev modelskega leta vašega vozila Volkswagen navedite 10-mestno številko šasije (VIN). »J« pomeni modelsko leto 2018, »K« pa modelsko leto 2019.

Ali je moje gospodarsko vozilo Volkswagen združljivo s sistemom We Connect ali Car-Net?

Naše preverjanje združljivosti vam zagotovi prvi nezavezujoč vpogled v to, katere mobilne spletne storitve so na voljo v vozilu po vaši izbiri.

Na preverjanje združljivosti

S čim lahko uporabljam storitev Apple Music?

Storitev Apple Music je združljiva s sistemom iOS različice 8.4, napravami Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay, HomePod, PC, sistemom Android različice 4.3 in novejšimi ter sistemi Sonos.

Ali Apple Music povečuje količino prenosa podatkov prek mobilnega omrežja?

Če uporabljate storitev Apple Music prek mobilne podatkovne povezave, je to mogoče. Lahko pa glasbo iz storitve Apple Music poslušate prek omrežja WLAN ter vsebino prenesete in jo nato poslušate brez povezave. Na ta način lahko zmanjšate količino podatkov, preneseno prek mobilnega omrežja. Glede uporabe brez povezave upoštevajte, da Apple Music enkrat mesečno preveri, ali je vaše članstvo še vedno aktivno. Za ta namen je treba vzpostaviti spletno povezavo.

Ali lahko storitev Apple Music uporabljam v več napravah hkrati?

Vaš Apple ID je sicer mogoče namestiti v do deset naprav, vendar lahko v posameznem trenutku predvaja glasbo v spletu le ena. Ko se začne predvajanje v drugi napravi, se prenos v prvi konča.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen