Obveščanje o prekoračitvi hitrosti

Vi narekujete tempo1

Se nočete popolnoma odreči nadzoru samo zato, ker je vaše vozilo na poti brez vas? Potem je obveščanje o prekoračitvi hitrosti narejeno ravno za vas. Če vaše gospodarsko vozilo prekorači nastavljeno hitrost, prejmete e-poštno ali potisno obvestilo.

  • Več nadzora nad vedenjem vaših zaposlenih pri vožnji
  • Opozorilo o neustrezni uporabi vašega gospodarskega vozila

Storitev Security & Service v Sloveniji še ni na voljo in bo uvedena v prihodnosti. Za uporabo storitev Car-Net potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID ter se morate prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen skleniti ločeno pogodbo. Če želi kupec izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora svoje vozilo v 90 dneh po prevzemu registrirati na spletnem mestu www.volkswagen-carnet.com. V primeru poznejše registracije se trajanje brezplačnega obdobja uporabe storitev skrajša. Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net »Guide & Inform« je mogoča le skupaj z dodatno opremo Discover Media in Discover Plus. Poleg tega potrebujete prenosno napravo z dostopom do interneta (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN. Alternativno je pri opcijskem telefonskem vmesniku Business v kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Pro mogoče uporabiti mobilni telefon s profilom za oddaljeni dostop do SIM-kartice (rSAP) ali pa SIM-kartico za storitve telefoniranja in prenosa podatkov. Pri navigacijskem sistemu Discover Media je internetno povezavo za vaš navigacijski sistem in dostopno točko za WLAN v vozilu mogoče vzpostaviti z opcijskim modemom CarStick LTE. Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na območjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov iz interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da s svojim mobilnim operaterjem sklenete pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android in SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko med časom veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletnem mestu portal.volkswagen-we.com in pri partnerjih za Volkswagen Gospodarska vozila. Za informacije o tarifnih pogojih se obrnite na svojega mobilnega operaterja.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.vw-gospodarska.si

Zapri
Zapri meni

Volkswagen Car-Net

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen