Meni
Zapri meni

Digitalne storitve in aplikacije

 

Povežite svoje gospodarsko vozilo: aplikacije in digitalne storitve

Ali si še lahko predstavljate življenje brez pametnega telefona? Verjetno ne - navsezadnje imate z njim skoraj v vsaki situaciji pri roki pravo aplikacijo. Z vmesnikom App Connect vam je ta praktična podpora pri roki tudi za volanom vašega gospodarskega vozila Volkswagen. Z njim si lahko izbrane aplikacije1 preprosto ogledate in jih upravljate prek radia ali navigacijskega sistema.

Ne glede na to, ali gre za Car-Net ali We Connect: uporabite vmesnik App Connect za tri inovativne tehnologije: MirrorLink®, CarPlay™ in Android Auto™. CarPlay ™ s storitvijo We Connect pri navigacijskih sistemih Discover Media in Discover Pro2 zdaj omogoča brezžično povezavo s pametnim telefonom.

MirrorLink™

Kot pove že samo ime: MirrorLink ™ preprosto zrcali vse ustrezne aplikacije iz vašega pametnega telefona na zaslonu vašega infotainment sistema. Tako lahko med vožnjo varno in priročno upravljate svoje najljubše aplikacije neposredno na zaslonu. Ali sta vaš pametni telefon in MirrorLink™ združljiva? To lahko preverite na spletnem mestu www.mirrorlink.com.

Odkrijte priljubljene aplikacije naših partnerjev:

Glympse

Določanje lokacije v realnem času: popolnoma varno in nezapleteno.

Aplikacija za Android v Googlovi Trgovini Play

Aplikacija za iOS v trgovini App Store


Parkopedia

Največja zbirka podatkov o parkirnih mestih na svetu: Razpoložljivost, delovni čas in cene v realnem času.

Aplikacija za Android v Googlovi Trgovini Play

Aplikacija za iOS v trgovini App Store

Android Auto™

»Poslušanje mojega najljubšega seznama predvajanja na Spotifyju«: Z Googlovo storitvijo Android Auto™ lahko ustrezne aplikacije v pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android upravljate s storitvijo Google Voice. Glasovno lahko upravljate na primer storitve Glasba Google Play, Pandora in Spotify. (ne deluje v slovenščini) Poleg tega lahko s storitvijo Android Auto™ med vožnjo udobno in varno uporabljate še številne druge aplikacije. Za več informacij obiščite Googlovo spletno mesto.

Prenose aplikacije za Android

Apple CarPlay™

Prijaznost uporabniku je tukaj na prvem mestu: Z Applovo storitvijo CarPlay ™ lahko med vožnjo udobno upravljate izbrane aplikacije, kot ste navajeni v svojem iPhonu. Zemljevidi, telefon, novice, glasba - vse s pritiskom gumba. Poleg tega je na voljo tudi glasovno upravljanje sistema. Za več informacij obiščite Applovo spletno mesto.

Preberite več o storitvi CarPlay™

Pogoji za App-Connect

Pravilno povezano z omrežjem: Da lahko App-Connect uporabljate v povezavi s sistemom Car-Net, potrebujete radijski sistem Composition Media ali enega od navigacijskih sistemov Discover Media in Discover Media Plus3 ter kabel USB.

Povezava z vašim vozilom v najnovejši generaciji: V novi ponudbi storitve We Connect vam je na voljo App-Connect s sistemi Infotainment Composition Colour, Discover Media in Discover Pro. S storitvijo CarPlay™ lahko zdaj brezžično povežete svoj pametni telefon. Kot običajno pa vam je na voljo tudi povezava s kablom USB.

Združljive naprave, ki ustrezajo vašemu vozilu

Na voljo v povezavi s storitvijo Car-Net

Radijski sistem Composition Media

Prav ste slišali: Composition Media je popoln radijski sistem, če želite v svojem gospodarskem vozilu uporabljati App-Connect. Takoj ko svoj pametni telefon povežete prek vmesnika USB, lahko App-Connect uporabljate brez dodatne registracije.

Navigacijska sistema Discover Media in Discover Media Plus

Tudi navigacijska sistema Discover Media in Discover Media Plus podpirata digitalne ponudbe MirrorLink™, Android Auto™ in Apple CarPlay™. Z nakupom vmesnika App-Connect lahko najdete ustrezno rešitev za vsak pametni telefon - ne glede na to, za katero gospodarsko vozilo Volkswagen gre.

Na voljo v povezavi s storitvijo We Connect

Radijski sistem Composition Colour

Vaš vstop v App-Connect najnovejše generacije za vozila Transporter 6.1 ali Multivan 6.1. Povezavo vzpostavite preprosto s kablom USB.

Navigacijska sistema Discover Media in Discover Pro

Užitek z 8-palčnimi in 9,2-palčnimi barvnimi zasloni na dotik. Tudi ti navigacijski sistemi podpirajo digitalne storitve MirrorLink™, Android Auto™ in Apple CarPlay™. Z nakupom vmesnika App-Connect lahko vsakdo najde ustrezno rešitev - ne glede na to, za katero gospodarsko vozilo Volkswagen gre. Oba sistema podpirata vmesnik App-Connect.

Povezovanje naprav

Na voljo v povezavi s storitvijo Car-Net

Kabel USB

Hitra povezava: Če želite uporabljati storitev App-Connect, preprosto povežite pametni telefon in radio ali navigacijski sistem z ustreznim kablom USB. Ta je že priložen večini pametnih telefonov.

Na voljo v povezavi s storitvijo We Connect

Brezžično

Z navigacijskimi sistemi Discover Media in Discover Pro lahko zdaj brezžično povežete svoj iPhone s storitvijo CarPlay ™.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen