Meni
Zapri meni
Zapri

We Connect

 

Vedno na voljo: nova digitalna mobilnost

Volkswagen We je vaša vstopnica v novo digitalno mobilnost: Spletna storitev We Connect1 vam ponuja nabor koristnih storitev in funkcij vozila. Pretakanje glasbe, iskanje najbližjega prostega parkirnega mesta, vodenje digitalnega dnevnika voženj ali iskanje najhitrejše poti do cilja - najnovejše generacije vozil postavljajo nove standarde. Za vas smo pripravili praktične pakete storitev. Z njimi bo vaše življenje še bolj sproščeno.

Neposredna povezava

Pri vozilih, kot je Transporter 6.1, so vam s storitvijo We Connect brezplačno na voljo aktivne osnovne funkcije, ki jih lahko kadar koli tudi ločeno izklopite.

Sistem za klic v sili eCall

Varni, celo v nujnih primerih: Sistem za klic v sili e-Call vam zagotovi podporo, kadar je to potrebno. V primeru hudih nesreč s sprožitvijo zračne blazine pokliče pomoč. Tako vam zagotovi kar najhitrejšo pomoč.

Brezplačno se prijavite za prihodnost: We Connect

Povežite svoje vozilo s prihodnostjo: Izvedite enkratno registracijo in aktivirajte svoje vozilo. Že ste pripravljeni in uporabljate lahko Volkswagnove digitalne storitve. Ponudba We Connect zajema številne koristne funkcije in storitve, ki so na voljo z večino serijske opreme, brez dodatnih stroškov.

Udobje

Ali ste vozilo zaklenili, lahko preverite kar s kavča. Na servisne termine pa vas spomni kar vaše vozilo. Zagotovite si udobje - s storitvijo We Connect.

Načrtovanje servisnih terminov

Informacijski klic

Varnost

Hitra podpora, ko gre na poti kaj narobe: V primeru okvare se lahko na naše zaposlene obrnete s pritiskom gumba. V nujnih primerih pa samodejno prejmete pomoč.

Klic ob okvari

Avtomatsko javljanje nezgod

Pregled nad vozilom

Ali ste vozilo zaklenili oziroma kje točno je parkirano, lahko preverite kar iz pisarne. Pomembne podatke lahko preverite od kjer koli. S sistemom We Connect imate pregled nad vsem, kar morate vedeti.

Vrata in luči

Parkirna lokacija

Status vozila

Podatki o vožnji

Poročilo o stanju vozila

Še več funkcij: We Connect Plus2

Paketu We Connect lahko s paketom We Connect Plus dodate še številne dodatne funkcije: Izkoristite številne praktične prednosti, kot so inteligentna navigacija s sprotnimi informacijami, pretakanje medijev, spletni radio in upravljanje prek pametnega telefona.

Navigacija

Izbira najhitrejše poti, opozarjanje na prometne zastoje v realnem času, vodenje neposredno do najbližjega bencinskega servisa - to je le nekaj od številnih dodatnih funkcij, ki jih ponuja We Connect Plus2.

Spletne prometne informacije

Spletno posodabljanje zemljevidov

Spletno izračunavanje poti

Spletno iskanje posebnih ciljev

Bencinski servisi in polnilne postaje

Parkirišča

Udobje

Ogrevanje mirujočega vozila3 in druge funkcije za vožnjo lahko priročno upravljate s pametnim telefonom in aplikacijo We Connect.

Zaklepanje in odklepanje4

Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila3

Hupanje in utripanje

Zabava

Deskajte kot v pisarni. Glasba se pretaka kot v dnevni sobi. S funkcijami za internet in infotainment sistema We Connect Plus 2 boste skoraj pozabili, da ste na poti. Vožnja še nikoli ni bila tako zabavna.

Pretakanje medijev

Spletno glasovno upravljanje

Spletni radio

Dostopna točka za WLAN

Podatkovni paketi

Varnost

Plus za varnost: Obveščeni boste na primer, ko bo vaše vozilo zapustilo določeno območje. Takoj boste opozorjeni tudi na poskuse kraje.

Obveščanje o prekoračitvi območja

Spletno obvestilo alarmne naprave

Obveščanje o prekoračitvi hitrosti

Trije pogoji – nešteto prednosti

Želite uporabljati storitev We Connect in We Connect Plus2? Oglejte si, kaj potrebujete za to. Če želite izkoristiti številne prednosti storitve We Connect Plus, morate izvesti samo štiri korake:

01

Prenos aplikacije We Connect

V svoj pametni telefon brezplačno prenesite aplikacijo We Connect. Aplikacijo We Connect za Android ali iOS boste našli vGooglovi Trgovini Play ali v trgovini App Store (odvisno od vašega operacijskega sistema).

02

Ustvarjanje uporabniškega računa

V aplikaciji se prijavite z ID-jem svojega gospodarskega vozila Volkswagen. Če ga še niste ustvarili, vas aplikacija vodi skozi korake postopka registracije.

03

Dodajanje vozila Volkswagen

Dodajte svoje gospodarsko vozilo Volkswagen z identifikacijsko številko vozila (VIN). Številko VIN boste našli v prometnem dovoljenju in za vetrobranskim steklom vozila.

04

Aktivirajte We Connect

Za dokončanje aktivacije sledite navodilom, ki so prikazana v aplikaciji. In z inteligentnimi storitvami hitro prestavite svoj digitalni vsakdan v višjo prestavo.

Podrobna navodila za različne možnosti aktivacije:

Aktivacija z aplikacijo in kontaktnim ključem

Aktivacija v vozilu

Aktivacija v aplikaciji z aktivacijsko kodo

Aktivacija z radijskim sistemom Composition Audio

Vprašaš, izveš: naša pogosta vprašanja

Ali je moje gospodarsko vozilo Volkswagen združljivo s sistemom We Connect?

Naše preverjanje združljivosti vam zagotovi prvi nezavezujoč vpogled v to, katere mobilne spletne storitve so na voljo v vozilu po vaši izbiri.

Na preverjanje združljivosti

Kako prvič povežem svoje vozilo z internetom, da lahko uporabljam mobilne spletne storitve We Connect?

Če ste ob naročilu vozila Volkswagen naročili paket storitev »We Connect«, je v vaše vozilo vgrajena stalno nameščena kartica eSIM. Ta omogoča integrirano podatkovno povezavo, prek katere vaše vozilo vzpostavi internetno povezavo s portalom We Connect.

Zakaj moram izbrati servisnega partnerja Volkswagen?

Če na portalu We Connect izberete Volkswagnovega servisnega partnerja, lahko izkoristite številne storitve v Volkswagnovi kakovosti. Če je ta storitev podprta, lahko servisne termine prejmete samodejno. Če aktivirate samodejno načrtovanje servisnih terminov, vaše vozilo Volkswagen posreduje vse pomembne podatke vašemu izbranemu servisnemu partnerju. Če je potreben servis, vas bo nato vaš servisni partner sam poklical.

Servisnega partnerja izberete za vsako vozilo posebej.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen