Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Buzz
Prenovljena mobilnost

 

Pozdravljena prihodnost. Pozdravljen ID. Buzz

Bulli. Že več kot 70 let navdušuje ljudi po svetu. Volkswagen Gospodarska vozila zdaj prinaša to atrakcijo v dobo električne mobilnosti. Z modelom ID. Buzz - poklonom legendarnemu Bulliju, a povsem na novo zasnovanim in usmerjenim v prihodnost. Popolna povezljivost. Intuitivnost. Na novo opredeljeno udobje in pametna raba v vsakdanu. Za maksimalno svobodo. ID. Buzz je več kot le vozilo z elektromotorjem. Narejen je za vse, ki želijo skupaj z nami začeti novo ero mobilnosti.

 

Novo doživetje svobode in vsakdanjika

Lep in pameten: dizajn ID. Buzza

Z odlikami prvega Bullija in hkrati popolnoma edinstven. Dizajn ID. Buzza je veliko več kot le izgled. Pametne funkcije, senzorji in površine na dotik namesto ročajev in tipk, oblikovna zasnova s poudarkom na maksimalnem doživetju prostora: vse to in še veliko več se skriva v ID. Buzzu.

 

Inteligentne LED-luči

Inteligentne LED-"oči", ki interaktivno komunicirajo z vami in mimoidočimi. Utripajo v želeno smer ob zavijanju, zaznavajo pešce in kolesarje na voznem pasu in jih s svetlobnimi signali opozarjajo nase.

Senzorji: videti in biti neviden  

Četudi je dizajn ID. Buzza morda vpadljiv: njegovi senzorji so neopazno integrirani v nov dizajn. Zaznavajo okolico v notranjosti in zunaj vozila, tako da je vožnja kar se da prijetna in zabavna. Pripravljeni pa so tudi že na avtonomno vožnjo.

 

Nova dimenzija prilagodljivosti

Katalizator? Rezervoar za gorivo? ID.Buzz ne potrebuje nič od navedenega. To pomeni: več prostora za vas. In tega ID.Buzz izkoristi v polni meri. Zunanjost z optimiziranim količnikom zračnega upora (cx), v notranjosti pa veliko prostora. In s prilagodljivo konfiguracijo dopušča uresničitev skorajda vseh želja.

Praktičen in tudi osupljiv

ID. Buzz na novo opredeljuje pomen vozila. Ali mobilno domovanje ali premišljeno gospodarsko vozilo: ve, kako vam na posamezni poti najbolje pomagati in vas sproščeno pripeljati do cilja.

Panoramsko strešno okno

Naj vas poboža sonce

Panoramsko strešno okno, ki si ta naziv tudi zasluži: omogoča nebeške razglede po skoraj celotni dolžini ID.Buzza. Več naravne svetlobe (in jasnih zvezdnatih noči) ne dobite nikjer.

 

Projicirni zaslon z obogateno resničnostjo

Proaktivna vožnja

Ohranite pogled na cesto - z lahkoto. Projicirni zaslon z obogateno resničnostjo namreč pomembne podatke o vožnji projicira na vetrobransko steklo. Enako tudi napotke za navigacijo, ki se prikažejo »kot naslikani na cesti«. Na ta način vedno sproščeno dosežete cilj, ki ga želite.

 

Polje, občutljivo na dotik (touchpad)

Polje, občutljivo na dotik (touchpad). Volan, kot ga še ne poznate.

Vožnja z ID. Buzzom je izjemno lahkotna, saj je intuitivno prilagojena prav vam. V kokpitu ni več gumbov in tipk. Zaradi polja, občutljivega na dotik (touchpad), v volanu za upravljanje funkcij zadostuje že lahek dotik. Preprosto pritisnite na volan in vaša naslednja pustolovščina se lahko začne.

 

Ko je v igri prevoz tovora: ID. Buzz Cargo

Pameten, okreten, vzdržljiv: če cenite prednosti dostavnih vozil, se boste v ID. Buzz Cargo zaljubili. Vsak prost kotiček notranjosti izkoristi za pametne nadgradnje in predelave. In prek solarnega strešnega okna vozilo napaja z dodatno energijo (npr. za 230-voltno vtičnico v vozilu). Preprosto zmore toliko, da je več kot le dostavno vozilo z elektromotorjem. To je ID. Buzz Cargo.

 

Ustvarjen za mesta prihodnosti

Vsestranski in edinstven

Solarno strešno okno

Polnjenje brez polnilne postaje

Že tako velik doseg modela ID. Buzz Cargo se s solarnim strešnim oknom še poveča. In to s pomočjo sonca. Pametna trajnost - na povsem novem nivoju.

 

Avtonomna vožnja

Voznikovo delovno mesto prihodnosti

Čeprav se avtonomna vožnja še vedno zdi futuristična: ID. Buzz Cargo je že pripravljen. In to ustvarja popolnoma nove možnosti za vas kot voznika. Zaradi polne povezljivosti boste lahko v prihodnosti na primer udobno odgovarjali na e-pošto, medtem ko vas bo vozilo samostojno zapeljalo do naslednjega cilja.

 

Urbana agilnost

Ustvarjen za mesto

Ozka mestna središča? Prava malenkost za ID. Buzz Cargo. Manjši elektromotor in širša medosna razdalja zagotavljata manjši obračalni krog in majhno prometno površino vozila brez omejevanja tovornega prostora. Prilagodljiv in pameten - takšen je ID. Buzz Cargo.

Made with love. V Hannovru

66 let pred začetkom proizvodnje ID. Buzza leta 2022, je iz traka zapeljal prvi v Hannovru narejen Bulli. Kot osrednja proizvodnja lokacija VW Gospodarskih vozili ima tako čast in obvezo izdelovati tudi njegovega naslednika. Zato se je moralo marsikaj premakniti in na novo zgraditi. V Hannovru se vselimo začeti  prihodnost.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen