Menü schließen

Amarok – modeli

 

Pickup: prestižni. Užitek v vožnji: maksimalni.

Noben pickup ne združuje terenskih zmogljivosti, prilagodljivosti in zanesljivosti tako dobro kot Amarok: s štirikolesnim pogonom 4MOTION; z izvrstno varnostjo za terensko vožnjo, ki je rezultat posebne terenske izvedbe antiblokirnega sistema (ABS) in posebej prilagojenega elektronskega stabilizacijskega programa (ESP); z najširšo tovorno površino v svoji kategoriji; in nenazadnje z zelo čvrstim letvenim okvirom, ki celo na najzahtevnejših terenih zagotavlja visoko stabilnost. Ko drugi dosežejo mejo svojih zmogljivosti, Amarok s 6-valjnim turbodizelskim motorjem šele pokaže, kaj zmore.

Ustvarite si svojo sliko o Amaroku

100 % V6. 100 % moč. Amarok

Brezkompromisen na terenu. Temperamenten na asfaltu. Amarok z motorjem 3.0 V6 TDI ima vse, kar pričakujete od ekskluzivnega multitalenta prestižnega razreda: športno obliko, robustno zasnovo in izjemno moč.

Markantna podoba Amarok Aventura

Prestižni model Aventura stavi na športni zaščitni drog in cevaste profile za pragove z LED-vstopnimi lučkami. Poudarjeni robovi odražajo možati značaj vozila, kar velja tudi za zatemnjene zadnje luči in za edina 20-palčna aluminijasta platišča v tej kategoriji.

Ekstremno pustolovski Amarok Canyon

Kdor želi v divjini preživeti, mora biti zelo močan. Zato je v Amarok Canyonu motor V6 TDI z močjo 150 kW/204 KM kombiniran s stalnim štirikolesnim pogonom 4MOTION, 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom in terenskim ABS. Prestižni pickup harmonično dopolnjuje pristni terenski videz.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team