Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Furgoni

Furgoni znamke Volkswagen Gospodarska vozila vas in vaš tovor zanesljivo pripeljejo do cilja ter vam pomagajo pri velikih in težkih nalogah.

 

 

Caddy furgon

Mojstrsko reši skoraj vsak nalogo.

Vsak nov dan prinese številne izzive, ki pogosto zahtevajo hitre, a vedno profesionalne rešitve. Caddy furgon je vozilo, ki vam bo v skoraj vsaki situaciji optimalno stal ob strani.

Serijsko je opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Poleg tega so v serijsko varnostno opremo zajete funkcija večnaletnega zaviranja ter čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo. Caddy furgon je strokovnjak za vsa področja, ki bo vas in vaš tovor zanesljivo pripeljal do cilja.

 

Več informacij

Transporter furgon

Eden in edini.

Transporter furgon raste skupaj s svojimi nalogami. Tovorni prostor Transporter furgona je danes brez kompromisov sinonim za funkcionalnost in vsestranskost. Odlična kakovost izdelave je osnova za učinkovit delovni stroj, ki je dolgoročno dorasel svojim nalogam. Dve različni medosni razdalji in tri različne izvedbe strehe omogočajo prostornino tovornega prostora do 9,3 m3 in nosilnost do 1,4 t.

Poleg tega je serijsko opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon ter funkcijo večnaletnega zaviranja.

 

Več informacij

Crafter furgon

Zasnovan za ekstremne delovne pogoje.

Novi Crafter nudi najbolj praktično natovarjanje in najbolj zanesljivo fiksiranje tovora v njegovem razredu. 1.311 mm široka odprtina za drsna vrata omogoča udobno natovarjanje in raztovarjanje običajnih nosilcev tovora, kot so euro palete.

 

Več informacij