Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Kesonarji

Dobre lastnosti kesonarjev znamke Volkswagen Gospodarska vozila imajo še večje razsežnosti: več težkih strojev in orodja, več opreme, več tovora.

 

 

Transporter kesonar

Optimalno pripravljen za vsako delo.

Pri Transporter kesonarju imajo dobre lastnosti še večje razsežnosti: več težkih strojev in orodja, več opreme, več tovora, več delovne sile. Modularni sistem omogoča optimalno prilagoditev, ko govorimo o tovorni površini, opremi in kapaciteti za prevoz oseb. Transporter kesonar je na voljo z enojno in dvojno kabino. Tudi na vožnjo po neutrjeni podlagi nismo pozabili: na voljo je tudi podvozje za slabše terene.

Več informacij

Crafter kesonar

Ko je treba, je kos vsem obremenitvam.

Crafter kesonar z enojno ali dvojno kabino združuje udobje in funkcionalnost. V dvojni kabini je dovolj prostora za do sedem oseb. Zadnja sedežna klop se poklopi navzgor, tako da lahko orodje in ostale pripomočke enostavno pospravite. Tovorna površina meri od 4,3 m² do 9,2 m²: na robustnem kesonu lahko prevažate vse, kar potrebujete na gradbišču. Nekaj za Crafter kesonar zanesljivo drži: razmerje med maksimalno nosilnostjo in okretnostjo je vedno optimalno uravnoteženo.

Več informacij