Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Avtodomi

V vsakdanjem življenju ali prostem času: z avtodomom znamke Volkswagen Gospodarska vozila se boste povsod počutili kot doma.

 

 

Caddy Beach

Z vami se pelje na konec sveta.

Privoščite si dopust, o katerem boste še dolgo govorili - na krajih, ki jih obiščejo le redki. Optimalno opremo za to vam nudi Caddy Beach, ki temelji na izvedbi Trendline. Ta posebni model serijsko vključuje udobno, veliko ležišče, neprosojno natično zaveso za vetrobransko steklo in magnetne zavese za stranska stekla ter praktične shranjevalne torbe. V kombinaciji z opcijskim paketom Camping pa se bo vaše počitniško vozilo spremenilo v pravi mali počitniški apartma: s predšotorom velikosti 2,3 m x 2,0 m za na zadnji dvižni pokrov, dvema zložljivima stoloma, mizo in prezračevalno mrežo za drsna vrata. Tako boste lahko uživali vsak dan znova, kjerkoli že boste.

 

Več informacij

California

Vaš dom na štirih kolesih.

V vsakdanjem življenju ali prostem času: California je idealen bivalnik, v katerem se boste povsod počutili kot doma. Californio s serijsko dvižno streho lahko v le nekaj potezah spremenite v prenočišče za do štiri osebe. Navdušili vas bodo učinkoviti motorji, kakovostna notranja oprema ter sodobni multimedijski in asistenčni sistemi.

Več informacij