Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Velikoprostorske limuzine

Zaradi izjemne prostornosti so velikoprostorske limuzine znamke Volkswagen Gospodarska vozila optimalni spremljevalci za prosti čas, idealne pa so tudi za profesionalni prevoz potnikov.

 

 

Caddy

Vse ostane v družini.

Dva po nakupih ali pet na morje ali sedem na otroški rojstni dan: Caddy je dorasel najrazličnejšim življenjskim situacijam. Zanesljiv, prilagodljiv in vsestranski kot njegovi predhodniki, zdaj - v četrti generaciji - pa tudi udobnejši in varnejši. Zato je to prav poseben avto - dovršen multitalent.

Serijsko je npr. opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Seveda ne smemo pozabiti serijskih asistenčnih sistemov, kot sta funkcija večnaletnega zaviranja in sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili.

Več informacij

Multivan

Odličnost šeste generacije.

Poleg izjemne prostornosti in komfortne izrabe prostora najvišje zahteve izpolnjujejo tudi kakovostna notranja oprema z najsodobnejšimi multimedijskimi sistemi, napredni asistenčni sistemi in učinkoviti motorji. Uživajte v maksimalni fleksibilnosti, ki jo omogoča pametni sistem vodil: Multivan se v hipu prilagodi vašim potrebam.

 

Multivan
Multivan Edition 30
Multivan PanAmericana

Caravelle

Idealna izbira za prevoz oseb.

Caravelle že več kot 30 let izpolnjuje najvišje zahteve na področju vozil za prevoz oseb. Odlikujejo jo udobna notranjost in najsodobnejši multimedijski sistemi ter prilagodljivo voznikovo delovno mesto, premišljeno do zadnje podrobnosti. Od 4-sedežnega do 9-sedežnega paketa - izberete lahko takšno konfiguracijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam za prevoz oseb. Zaradi nizke porabe goriva je Caravelle tudi z vidika varčnosti idealna za prevoz oseb.

Več informacij