Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Modeli Caddy

Caddy je multitalent za vse življenjske situacije: bodisi kot funkcionalen furgon za komercialno uporabo ali prostoren enoprostorec z do sedmimi sedeži.

 

 

Caddy furgon

Mojstrsko reši skoraj vsak nalogo.

Vsak nov dan prinese številne izzive, ki pogosto zahtevajo hitre, a vedno profesionalne rešitve. Caddy furgon je vozilo, ki vam bo v skoraj vsaki situaciji optimalno stal ob strani. Funkcionalno prilagodljiv in vsestranski kot še nikoli - okreten in kompakten mestni dostavnik vam nudi vse, kar potrebujete za profesionalen nastop pri svojih strankah.

Več informacij

Caddy

Vse ostane v družini.

Dva po nakupih ali pet na morje ali sedem na otroški rojstni dan: Caddy je dorasel najrazličnejšim življenjskim situacijam. Zanesljiv, prilagodljiv in vsestranski kot njegovi predhodniki, zdaj - v četrti generaciji - pa tudi udobnejši in varnejši. Zato je to prav poseben avto - dovršen multitalent.

Serijsko je npr. opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Seveda ne smemo pozabiti serijskih asistenčnih sistemov, kot sta funkcija večnaletnega zaviranja in sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili.

Več informacij

Caddy Beach

Z vami se pelje na konec sveta.

Privoščite si dopust, o katerem boste še dolgo govorili - na krajih, ki jih obiščejo le redki. Optimalno opremo za to vam nudi Caddy Beach, ki temelji na izvedbi Trendline. Ta posebni model serijsko vključuje udobno, veliko ležišče, neprosojno natično zaveso za vetrobransko steklo in magnetne zavese za stranska stekla ter praktične shranjevalne torbe. V kombinaciji z opcijskim paketom Camping pa se bo vaše počitniško vozilo spremenilo v pravi mali počitniški apartma: s predšotorom velikosti 2,3 m x 2,0 m za na zadnji dvižni pokrov, dvema zložljivima stoloma, mizo in prezračevalno mrežo za drsna vrata. Tako boste lahko uživali vsak dan znova, kjerkoli že boste.

Več informacij