Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Modeli T6

Original: Transporter je že več kot 65 let idealen odgovor na najrazličnejše zahteve, s katerimi se srečujete v poklicnem in zasebnem življenju.

 

 

Transporter furgon

Eden in edini.

Transporter furgon raste skupaj s svojimi nalogami. Tovorni prostor Transporter furgona je danes brez kompromisov sinonim za funkcionalnost in vsestranskost. Odlična kakovost izdelave je osnova za učinkovit delovni stroj, ki je dolgoročno dorasel svojim nalogam. Dve različni medosni razdalji in tri različne izvedbe strehe omogočajo prostornino tovornega prostora do 9,3 m3 in nosilnost do 1,4 t.

Poleg tega je serijsko opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon ter funkcijo večnaletnega zaviranja.

Več informacij

Transporter kesonar

Optimalno pripravljen za vsako delo.

Pri Transporter kesonarju imajo dobre lastnosti še večje razsežnosti: več težkih strojev in orodja, več opreme, več tovora, več delovne sile. Modularni sistem omogoča optimalno prilagoditev, ko govorimo o tovorni površini, opremi in kapaciteti za prevoz oseb. Transporter kesonar je na voljo z enojno in dvojno kabino. Tudi na vožnjo po neutrjeni podlagi nismo pozabili: na voljo je tudi podvozje za slabše terene.

Več informacij

Transporter šasija

Osnova, ki jo lahko nadgradite.

Transporter ima kot edini v svojem razredu v ponudbi šasijo z nosilnostjo okrog 1.600 kg, ki omogoča najrazličnejše nadgradnje. Transporter šasija je na voljo z enojno ali dvojno kabino. Prostor za stikalna mesta, vezana na nadgradnjo, je predviden v opcijski konzoli v armaturni plošči z režo velikosti 1 DIN.

Več informacij

Transporter kombi

Prepriča pri opravljanju vsakodnevnih nalog.

Prevažati delovno silo po cesti - to je domena Transporter kombija. Prostora ima za do devet oseb, poleg tega ima veliko prtljažnega prostora in prepriča pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Trpežne sedežne prevleke in gumijasta talna obloga s protihrupno izolacijo so  nadvse enostavne za čiščenje. Funkcija Easy Entry potnikom na zadnjih sedežih omogoča udobno vstopanje in izstopanje.

Več informacij

Caravelle

Idealna izbira za prevoz oseb.

Caravelle že več kot 30 let izpolnjuje najvišje zahteve na področju vozil za prevoz oseb. Odlikujejo jo udobna notranjost in najsodobnejši multimedijski sistemi ter prilagodljivo voznikovo delovno mesto, premišljeno do zadnje podrobnosti. Od 4-sedežnega do 9-sedežnega paketa - izberete lahko takšno konfiguracijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam za prevoz oseb. Zaradi nizke porabe goriva je Caravelle tudi z vidika varčnosti idealna za prevoz oseb.

Več informacij

Multivan

Odličnost šeste generacije.

Poleg izjemne prostornosti in komfortne izrabe prostora najvišje zahteve izpolnjujejo tudi kakovostna notranja oprema z najsodobnejšimi multimedijskimi sistemi, napredni asistenčni sistemi in učinkoviti motorji. Uživajte v maksimalni fleksibilnosti, ki jo omogoča pametni sistem vodil: Multivan se v hipu prilagodi vašim potrebam.

Več informacij

California

Vaš dom na štirih kolesih.

V vsakdanjem življenju ali prostem času: California je idealen bivalnik, v katerem se boste povsod počutili kot doma. Californio s serijsko dvižno streho lahko v le nekaj potezah spremenite v prenočišče za do štiri osebe. Navdušili vas bodo učinkoviti motorji, kakovostna notranja oprema ter sodobni multimedijski in asistenčni sistemi.

California
California Edition