Digitalni kombinirani instrument

Povezuje sedanjost in prihodnost

Sedaj lahko v Multivanu 6.1 pobliže spoznate digitalni napredek. Najsodobnejši infotainment sistemi z veliko kapaciteto pomnilnika in digitalni kombinirani instrument nudijo veliko novih funkcij. Slednji takoj prepriča s svojim 26-centimetrskim (10,25-palčnim) zaslonom, intenzivnimi barvami ter svetlo in izjemno kontrastno sliko. Voznik lahko digitalni kombinirani instrument upravlja prek zaslona na dotik na infotainment sistemu in prek večfunkcijskega usnjenega volana.

 

Digitalni kombinirani instrument vam omogoča pregled nad pomembnimi podatki.

in pomikanje po naslovih mediateke pametnega telefona, ne da bi pri tem pogledali vstran.

Z digitalnim kombiniranim instrumentom imate sistem za prepoznavanje prometnih znakov v svojem neposrednem vidnem polju.

V kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Pro omogoča, da je navigacijski zemljevid z najsodobnejšim tridimenzionalnim videzom dodatno prikazan med merilnikom števila vrtljajev motorja in merilnikom hitrosti.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen