Klimatske naprave

Sledite soncu

Vi mislite na svoje naslednje počitniško potovanje, mi pa mislimo na prijetno temperaturo v vašem vozilu. V Multivanu 6.1 posebni senzorji moč hlajenja klimatske naprave prilagajajo vpadu sončnih žarkov. Tam, kjer sonce žge skozi okno, prezračevanje avtomatsko poskrbi za prijetno sapico. Seveda princip deluje tudi v obratni smeri: ko se vetrobransko steklo v hladnem obdobju leta zarosi, senzorji zračne vlažnosti poskrbijo, da je moč ogrevanja avtomatsko usmerjena naprej in da se vključi opcijsko ogrevanje vetrobranskega stekla.

 

Klimatska naprava Climatronic (3-conska)

Avtomatska klimatska naprava s protialergenskim filtrom ima več senzorjev in ohranja nastavljeno temperaturo za voznika, sovoznika in potnike. V potniškem prostoru skrbijo za prijetno ozračje dodatni grelnik, dodatni uparjalnik in več prezračevalnih šob v prezračevalni stropni oblogi.

Klimatska naprava v vozniški kabini z elektronskim uravnavanjem

Klimatska naprava v vozniški kabini z elektronskim uravnavanjem omogoča brezstopenjsko nastavljanje želene temperature.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen