Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Multivan 6.1

 

Najnovejša različica kultnega modela.

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Multivana sistematično nadaljuje s preverjenimi odlikami in se ponaša s številnimi posebnostmi. Razvili smo inovativnega spremljevalca z najsodobnejšimi infotainment, asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter pri tem ohranili brezkompromisno multifunkcionalnost. Robustni in prostorni Multivan 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki so ves čas v gibanju. 

Notranjost 6.1

Pogled v prihodnost: poleg novega opcijskega digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit, katerega diagonala meri 26 cm (10,25 palca), v notranjosti Multivana 6.1 blestijo najsodobnejše možnosti serijske povezljivosti, ki jih omogoča najnovejša generacija modularnega infotainment sistema, vključno s 23-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom na dotik v sredinski konzoli. Poleg tega višji položaj sedenja in opcijske 4-smerno nastavljive ledvene opore skrbijo za vrhunsko udobje, številni predali pa za popolno urejenost notranjosti.

Digitalni prikazi 6.1

Vaša nova upravljalna centrala Digitalni kombinirani instrument

Tahometer prihodnosti: po želji je pri izvedbi Comfortline namesto klasičnega prikazovalnika mogoče naročiti 26-centimetrski (10,25-palčni) visokoločljivostni, samoosvetljeni zaslon, ki je pri izvedbi Highline vgrajen že serijsko. Inovativni kombinirani instrument voznika seznanja z veliko informacijami. Tako voznik izve še kaj več kot le, s kolikšno hitrostjo vozi in koliko goriva je še v rezervoarju.

Vaša infotainment centrala Navigacijski sistem Discover Pro

Ne glede na to, ali želite med vožnjo telefonirati, potrebujete informacije o dogajanju v prometu ali pa si enostavno želite le razvedrila: opcijski navigacijski sistem Discover Pro z intuitivnim upravljanjem vam nudi – na primer prek upravljanja z gestami – dostop do obsežnega nabora funkcij in vam izpolni domala vsako željo. Tako bo vožnja do cilja udobna, poskrbljeno pa bo tudi za odlično razvedrilo.

Vaš ključ do sveta inovativnih spletnih storitev Volkswagen We Connect1

Multivan 6.1 je serijsko opremljen z inovativnimi spletnimi funkcijami iz ponudbe We Connect1, poleg tega pa je zanj na voljo najnovejša generacija infotainment sistemov. Po želji ste med vožnjo lahko povezani s spletom. Ponudba We Connect1 vam pri tem z raznovrstnimi storitvami zagotavlja dodatno mero udobja in varnosti. Med drugim lahko spremljate prometne informacije v realnem času, na voljo pa so vam tudi posodobitve zemljevidov in možnost dostopa do vozila brez ključa prek aplikacije. Nekaj zagotovo velja – Multivan 6.1 je optimalno povezan. Veliko več kot samo hitrost in količina goriva v rezervoarju.

Komfortne posebnosti 6.1

Naj vam bo v Multivanu 6.1 udobno: obsežna in občutno bogatejša serijska oprema ter komfortne opcije skrbijo za preprosto upravljanje na nivoju osebnih vozil. Tako lahko vsak dan uživate za volanom.

Elektromehansko krmiljenje

Z lahkoto do cilja

Elektromehansko krmiljenje v Multivanu 6.1 vam nudi aktivno in prilagodljivo podporo v skoraj vseh voznih situacijah. Poleg tega nova zasnova servokrmiljenja tvori osnovo za najsodobnejše asistenčne sisteme v Multivanu 6.1.

Ponudba sedežev

Visoka raven sedežnega udobja

Multivan 6.1 serijsko vključuje izjemno udobne sedeže, ki so po želji lahko opremljeni z električno 4-smerno nastavljivo ledveno oporo (dodatna oprema). Edinstvena rešitev: enojna sedeža, s katerima je opremljeno vozilo, je mogoče v trenutku zavrteti in pomakniti v vzdolžni smeri.

Telefonski vmesnik Comfort

Odlična povezanost.

Serijski telefonski vmesnik Comfort vam poenostavi komunikacijo, poleg tega pa omogoča, da brezžično polnite svoj pametni telefon (odvisno od modela). Vaše roke ostanejo tam, kjer morajo biti: na volanu.

Vozna dinamika 6.1

Visokoučinkovito motorno tehnologijo v Multivanu 6.1 zaznamujejo moč, prožnost in varčnost. Odlična izbira, če ste veliko na poti in pri tem želite uživati v maksimalni vozni dinamiki.

Motorji

Odlična prožnost, velika vlečna sila.

Multivan 6.1 je na voljo z različnimi izvedbami motorja in menjalnika. Opcijski menjalnik z dvojno sklopko (DSG), ki prestavlja brez prekinitev v prenosu pogonske moči motorja, zagotavlja visoko raven udobja in je izredno varčen. S štirikolesnim pogonom 4MOTION Multivan 6.1 v svojem razredu še naprej ostaja strokovnjak za neutrjene poti.

Asistenčni sistemi 6.1

Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC)

Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje2 samodejno prilagaja nastavljeno hitrost spredaj vozečemu vozilu in vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik.

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Asistenca za ohranjanje smeri

Da boste z Multivanom 6.1 zlahka ohranjali želeno smer: če se zgodi, da nehote zapeljete z voznega pasu, asistenca za ohranjanje smeri2 3 korigira zasuk volana ter obenem opozori na nevarnost z zvočnim signalom in s prikazom v večfunkcijskem prikazovalniku.

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Asistenca za bočni veter

Nič zato, če je danes vetrovno: asistenca za bočni veter2 kot podfunkcija elektronskega stabilizacijskega programa ob močnih bočnih sunkih vetra pomaga vozniku obvladati vozilo s samodejnim zaviranjem posameznih koles.

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko2 pri parkiranju samodejno vrti volan in tako občutno razbremeni voznika.

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Bočna zaščita

Multivan 6.1 stavi na vsestransko zaščito. Tako sistem bočne zaščite2 nadzira bočni strani vozila ter v okviru svojih zmožnosti aktivira optično in zvočno opozorilo, če se preveč približate oviram ali pešcem.

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Asistenca za odparkiranje

Asistenca za odparkiranje2 pri izvozu s parkirnega mesta in med manevriranjem opozarja na promet za vozilom. V kritičnih situacijah lahko s samodejnim zaviranjem v sili zmanjša nevarnost nezgode.

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist

Ko sistem za uravnavanje dolgih luči zazna spredaj ali nasproti vozeča vozila, avtomatsko izključi dolge luči, da ne bi slepile drugih udeležencev v prometu. Če je sistem aktiviran, se pri hitrosti nad 60 km/h in v popolni temi dolge luči vključijo samodejno.

Na sliki asistenčnega sistema je kot primer prikazan model Crafter.

Naj vam Multivan 6.1 da navdih

Start Video

E-novice 6.1

Naročite se na Volkswagnove e-novice. Tako boste izvedeli še več zanimivih dejstev in informacij o Multivanu 6.1.