Navigacijski sistemi

Jasen cilj: na poti v prihodnost

Navigacijski sistemi v Multivanu 6.1 so zaradi sodobne tehnologije še bolj funkcionalni in intuitivni kot doslej. Zelo inovativno: digitalni kombinirani instrument v kombinaciji s 23,4 cm (9,2 palca) velikim navigacijskim sistemom Discover Pro. Ta kombinacija omogoča, da je navigacijski zemljevid dodatno prikazan med merilnikom števila vrtljajev motorja in merilnikom hitrosti. Tako sta mogoči dve različni povečavi obeh prikazanih zemljevidov. Na digitalnem kombiniranem instrumentu je lahko npr. prikazana bližnja okolica, medtem ko je v navigacijskem sistemu prikazano širše območje. Poleg tega so vam na voljo informacije o trenutnih zastojih in prostih parkirnih mestih.

Navigacijski sistem Discover Pro 

 • Nadgradnja sistema Discover Media z vrsto zanimivih dodatkov
 • 23,4 cm (9,2 palca) velik barvni zaslon na dotik vklj. s senzorjem približevanja
 • Medijski pomnilnik s kapaciteto 64 GB, DAB+
 • Brezplačno posodabljanje zemljevidov prek interneta
 • Wireless1 App-Connect, We Connect2 in We Connect Plus2 3

 

Navigacijski sistem Discover Media

 • 20,3 cm (8 palcev) velik barvni zaslon na dotik vklj. s senzorjem gibanja
 • Izhodna moč 4 x 20 W in šest zvočnikov
 • Hibridna navigacija
 • Izbor najrazličnejših možnih zemljevidov
 • Brezplačno posodabljanje zemljevidov prek interneta
 • Medijski pomnilnik s kapaciteto 32 GB
 • Wireless1 App-Connect, We Connect2 in We Connect Plus2 3

Samo za iPhone.

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Po preteku naročniškega obdobja za doplačilo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen