Asistenca za menjavo voznega pasu Side Assist

Opcijska asistenca za menjavo voznega pasu s svetlobnim indikatorjem v zunanjem ogledalu voznika opozori, če pri menjavi voznega pasu senzor zazna vozilo izven voznikovega vidnega polja¹.

Dodatna oprema za doplačilo za Multivan Trendline, Comfortline in Highline.
¹ V okviru sistemskih omejitev.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika z optičnimi in akustičnimi signali vozniku priporoči postanek, takoj ko med vožnjo zazna znake, ki nakazujejo voznikovo utrujenost1.

Serijska oprema za Multivan Comfortline in Highline. Opcijsko na voljo za Multivan Trendline, samo v kombinaciji z večfunkcijskim prikazovalnikom.
¹ V okviru sistemskih omejitev.

Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in sistem Front Assist

Opcijski sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC1 samodejno prilagaja hitrost spredaj vozečemu vozilu in vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik. Pri tem ne prekorači nastavljene najvišje hitrosti. ACC vključuje tudi sistem za nadzor prometa Front Assist.

Opcijski sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili1/2 z radarskim sistemom prepozna kritično zmanjšanje varnostne razdalje in pomaga skrajšati zavorno pot. Voznika na nevarno situacijo najprej opozori z optičnimi in akustičnimi signali, nato pa še z zavornim sunkom.

Oba sistema sta dodatna oprema za doplačilo za Multivan Trendline, Comfortline in Highline.
¹ V okviru sistemskih omejitev.
² Do hitrosti 30 km/h.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Multivan