Komfortna sedeža z ledveno oporo

Ergonomsko oblikovana sedeža za voznika in sovoznika sta nastavljiva po višini ter sta opremljena z dvema naslonoma za roke in ledveno oporo. Po želji je ledvena opora električno nastavljiva.

Enojni sedeži, vrtljivi za 360 stopinj

Enojna sedeža v drugi vrsti lahko enostavno zasučete v nasprotno smer vožnje, tako da vam ju ni treba ročno prestavljati. Enojna sedeža sta v obe smeri vrtljiva za 360 stopinj.

Serijska oprema za Multivan Comfortline in Highline.
Dodatna oprema za doplačilo za Multivan Trendline.
Opomba: če za Multivan Comfortline ali Highline namesto 3-sedežne klopi naročite dva enojna sedeža, sedeža nista vrtljiva.

3-sedežna klop z usnjenim oblazinjenjem

V kombinaciji s sedežnimi prevlekami iz napa usnja1 in alkantare2 so sedišča izoblikovana bolj izrazito in zagotavljajo boljšo stransko oporo.

¹ Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz napa usnja.
² Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare.
Serijska oprema za Multivan Highline. Dodatna oprema za Multivan Comfortline. Ni na voljo za Multivan Trendline.

Večfunkcijska miza

Ta okrogla miza ima opcijsko tudi številne predale za manjše in večje potovalne potrebščine. Kadar mize ne potrebujete, jo lahko zavrtite za 90°, poklopite in spustite v vznožje. Nato jo s pomočjo dveh dodatnih sredinskih vodil potisnete med enojna sedeža.

Dodatna oprema za doplačilo za Multivan Comfortline in Highline.
Ni na voljo za Multivan Trendline.

Sistem vodil

Potniški in prtljažni prostor lahko na površini 5,8 m² (pri kratki medosni razdalji) oz. 6,7 m² (pri dolgi medosni razdalji1) uredite glede na lastne potrebe, kajti serijski pametni sistem vodil omogoča udobno in skoraj brezstopenjsko pomikanje 3-sedežne klopi in enojnih sedežev. Preprosta odstranitev prekrivnega elementa vodil olajšuje vgradnjo in izgradnjo 3-sedežne klopi in enojnih sedežev2

1 Z dolgo medosno razdaljo je na voljo le Multivan Comfortline.
2 Enojni sedeži so serijska oprema za Multivan Comfortline in Highline. Dodatna oprema za doplačilo za Multivan Trendline.

Vrtljiv sedež z integriranim otroškim sedežem

Opcijski enojni sedež za odraslo osebo s tritočkovnim varnostnim pasom in naslonoma za roke, ki ga lahko po potrebi obrnete, je mogoče hitro in enostavno spremeniti v robusten otroški sedež. 

Dodatna oprema za doplačilo za Multivan Trendline, Comfortline in Highline.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Multivan