Zapri meni
Začni video

Novi Caddy Cargo

 

Cena od (vklj. z DDV)
19.516,-
Cena od (brez DDV)
15.997,-
Moč motorja (kW)
55 - 90
kW
Moč motorja (PS)
75 - 123
KM

100% nov. In še vedno 100% Caddy.

Kurirji, obrtniki, dostavljavci ali gradbeniki: pri svojem delu morajo vedno misliti na prihodnost. Tem pričakovanjem sledi tudi novi Caddy Cargo. Z novo, vznemirljivo obliko, najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi, inovativnim infotainment sistemom in ergonomskim voznikovim delovnim mestom je novi Caddy Cargo kot običajno zanesljiv, prilagodljiv in napreden. Torej idealni partner, kakršnega potrebujete za udobno in profesionalno opravljanje vsakodnevnih delovnih nalog.

Udoben, inteligenten, prilagodljiv

Notranjost

Več prostora za vse

Notranjost pete generacije vsestranskega modela prepriča z novimi visokotehnološkimi rešitvami in znatno večjo prostornostjo. Podaljšana izvedba - Caddy Cargo Maxi - ima na primer za 140 mm širša drsna vrata in dovolj prostora za eno ali dve euro paleti. Novi Caddy Cargo poleg tega odlikujejo, ločena ključavnica za tovorni del, električna zapiralna asistenca za drsna vrata in zadnji dvižna vrata ter še marsikaj.

Digitalni prikazi

Vse v vidnem polju

Zaslon Digital Cockpita se ponaša z jasnim in kontrastnim prikazom ter diagonalo 25,4 cm. Voznik lahko izbira med tremi različnimi konfiguracijami zaslona. To stori s pritiskom tipke View na novem večfunkcijskem volanu. Pri prvi konfiguraciji sta merilnik števila vrtljajev motorja in merilnik hitrosti prikazana interaktivno v okroglih instrumentih; na sredini zaslona je prikazana raven, ki jo je mogoče individualno izbrati - npr. telefonski imenik pametnega telefona. Digital Cockpit se skupaj z najbolj izpopolnjeno različico infotainment sistema zliva v Innovision Cockpit, ki ga odlikujejo številne dodatne funkcije.

Voznikovo delovno mesto

Izjemno ergonomičen

Za vse izvedbe novega Caddyja so na voljo novi, izjemno ergonomični sedeži: tako imenovani AGR Ergo-sedeži (AGR = nemško neodvisno združenje za zdrav hrbet Aktion Gesunder Rücken e.V). Razvili so jih posebej za poklicne voznike in vse, ki se vozijo na dolge relacije. AGR-sedeži so vsestransko nastavljivi: omogočajo nastavitev v vzdolžni smeri, po višini, individualno nastavitev naklona sedeža in globine sedišča ter 4-smerno nastavitev ledvene opore. Caddy Cargo je dodatno opremljen s poklopnim sovoznikovim sedežem, ki ima funkcijo mizice, z 230-voltno električno vtičnico, nasloni za roke za voznika in sovoznika, LED-osvetlitvijo notranjosti in tovornega dela ter še marsičem.

 

Motorji

Varčni in udobni

Pri novem Caddyu Cargo lahko izbirate med dizelskimi in bencinskimi motorji ter pogonom na zemeljski plin1. Gre za agregate naslednje evolucijske stopnje. Že v letu 2020 izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6 za leto 2021 in prav vsi so opremljeni s filtri za trdne delce. Glede na izbrani motor je poraba novega Caddyja v primerjavi s prejšnjim modelom nižja za do 12 %. 

 

1) Uvedba na trg kasneje.

 

Sodobni asistenčni sistemi

Avtomatsko več udobja

Z opcijskimi najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi v novem Caddyju Cargo lahko povsem sproščeno uživate na vsaki vožnji do stranke ali poslovnega partnerja: za vašo varnost skrbijo asistenca za menjavo voznega pasu, asistenca za odparkiranje (Rear Cross Traffic Alert), asistenca za manevriranje s prikolico (Trailer Assist) in sistem Travel Assist z asistenco za zaustavitev v sili (Emergency Assist).

Več o tem

Samozavestni Caddy Cargo

Cargo
Od 19.516,- z DDV
Od 15.997,- brez DDV

Pripravljen na vse

55 - 90 kW (75 - 123 KM)
Ročni menjalnik / Avtomatski menjalnik
Bencin / Dizel
Poraba goriva: 4,9 - 7,5 l/100km
Emisije CO₂: 128 - 170 g/km
 • Klimatska naprava
 • Stranska drsna vrata desno
 • Asimetrična zadnja krilna vrata z oknom
 • Premišljen odlagalni sistem
 • Polna predelna stena z oknom z
 • Centralno zaklepanje z radijskim daljinskim upravljanjem
 • Električni pomik sprednjih stekel
 • 12-voltna električna vtičnica v sredinski konzoli
 • Radio "Composition Audio" 6,5" barvni zaslon na dotik
 • Priprava za telefon(Bluetooth)
 • Senzor utrujenosti
 • Zunanji ogledali električno nastavljivi
 • Elektronski stabilizacijski program, EDS, ABS, ASR
 • Čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika
 • Servo volan (Servotronic)
 • Dnevne luči
Konfiguriraj

Novi Caddy Cargo – e-novice

Naročite se na Volkswagnove e-novice. Tako boste izvedeli še več zanimivih dejstev in informacij o novem Caddyju, ki bo na trg prišel leta 2020.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen