Meni
Zapri meni
Zapri

Dobrodošli v novem svetu Svetovna premiera: Novi Multivan

 

Novi Multivan – Ko vsestransko vozilo postane pionir

Novi Multivan je dokaz najsodobnejših inovacij. Z izboljšano varnostjo in pametno povezljivostjo je pripravljen na povezano mobilnost. Nova definicija funkcionalnosti in večnamenskosti zaznamuje naslednjo razvojno stopnjo udobja. Paleta pogonov pri priključnih hibridih pa je večja kot kadar koli prej. Novi Multivan tako predstavlja začetek novega obdobja, saj ponuja popolnoma nov koncept vozila, ki je ustvarjen za številne možnosti uporabe. Od prvega do zadnjega milimetra razvit na novo, hkrati pa sledi karakteristikam svojih legendarnih predhodnikov. Novi Multivan vrhunski nivo osebnih vozil združuje s tradicionalnimi lastnostmi vsestranskega vozila ter navdušuje z izboljšano varnostjo, izrazito dinamiko in karizmatičnim dizajnom. Tako je novi Multivan najnaprednejši Bulli vseh časov. Prepričajte se sami in odkrijte novi Multivan.

 

Ko notranji prostor zagotavlja večjo prostornost

Multivan je vedno predstavljal visoko stopnjo prilagodljivosti. In novi Multivan ni nič drugačen, saj navdušuje s konceptom notranjosti, ki je bil na novo zasnovan do zadnje podrobnosti: Povsem ravna tla vse do prve vrste sedežev, nov, inovativen sistem vodil in posamezni sedeži, ki jih lahko enostavno odstranite, omogočajo raznoliko razporeditev sedežev brez napora. Prehod med sprednjima sedežema do potniškega prostora je zaradi uporabe elektromehanske parkirne zavore še udobnejši. Pri novi večfunkcijski mizici3 pa ni mogoče spremeniti samo njenega položaja, ampak tudi njeno obliko. Ko je zložena, jo je mogoče prek vodil potisniti med sprednja sedeža in jo uporabiti kot sredinsko konzolo – to je najbolj raznolika mizica vseh časov.

Več o zasnovi notranjosti

Ko streha postane nebo

Odkrijte veliko in prvo panoramsko strešno okno3, ki je bilo vgrajeno v Multivan. Nebeški razgledi in dobro osvetljen notranji prostor dajeta vtis še večje prostornosti. Poleg tega novi Multivan z dvodelnim panoramskih strešnim oknom zagotavlja še večjo stojno višino na sredini. Premaz »LowE« v lepljenem varnostnem steklu pri tem toplotno sevanje zmanjša za 78 odstotkov. To vrhunsko udobje, ki je značilno za Multivan, dvigne na novo raven.

Več o udobju

Ko pogon postane izbira

Ali želite skozi mesto voziti skoraj neslišno? Z novim Multivanom kot priključnim hibridom je mogoče tudi to. Pravi odgovor na nove čase in več kot le odločen nastop. Nov pogonski sistem vozno izkušnjo z novim Multivanom dvigne na novo raven. Multivan e-HYBRID je zasnovan tako, da je mogoče povprečne vsakodnevne razdalje prevoziti v popolnoma električnem načinu. Za vas to pomeni: na novo opredeljen užitek v vožnji, manjšo porabo goriva, lokalno vožnjo v popolnoma električnem načinu brez emisij CO2 in fleksibilnost pri dosegu.

Več o pogonu
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.