Fantastična ponudba, ki je ne moremo skriti!

08.09.2017

Kdor išče, ta najde fantastično ponudbo vozil Volkswagen. Prihranek do 5.800 EUR*, bon za financiranje 1.000 EUR** in bon za nakup zimskih pnevmatik do 500 EUR***.


Fantastična ponudba velja za modele: up!, Golf, Golf Sportsvan, Beetle, Jetta, Touran, Caddy, Passat, Tiguan, Arteon, Sharan in Multivan. Obiščite nas in poiščite svoj novi Volkswagen!

Caddy

Ob nakupu vozila Caddy za osebno uporabo prejmete popust v vrednosti do 2.550 €*, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 200 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

  

Več o modelu Caddy za osebno uporabo

Vozila Caddy na zalogi

Caddy - konfigurator

Multivan

Ob nakupu vozila Multivan prejmete popust v vrednosti do 5.800 €*, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 400 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

  

Več o modelu modelu Multivan

Vozila Multivan na zalogi

Multivan - konfigurator

 *Višina prihranka je odvisna od modela oz. izvedbe modela.

**Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in permanentnega Porsche kasko zavarovanja vozila preko Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki je del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije VWBONJES17. Več na www.porscheleasing.si.

***Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe Vokswagen Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju Volkswagen ali na spletni strani www.porsche-group-card.si.

 

Akcija »Fantastična ponudba« velja za osebna vozila Volkswagen, razen za model novi Polo in Touareg ter električna in hibridna vozila. Akcija traja do 30. 11. 2017. 

Slike so simbolne. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Emisije CO2: 188−82 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,2−4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Emisije NOX: 0,0629−0 g/km.Število delcev: 0,024−0 x 1011. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj