Fantastična ponudba, ki jo ne moremo skriti!

05.10.2017

Kdor išče, ta najde fantastično ponudbo vozil Volkswagen Gospodarska vozila. Bon za nakup zimskih pnevmatik do 700 EUR* ter bon za financiranje 1.000 EUR**. Dodatno vam nudimo še Heavy bonus 1.000 € za vozila na zalogi. Če to res ni fantastično?

Fantastična ponudba velja za tovorne izvedbe modelov: Caddy, Transporter, Crafter in Amarok.

Obiščite nas in poiščite svoj novi Volkswagen!

Akcija velja do 30.11.2017.

Caddy

Ob nakupu vozila Caddy furgon ali Krpan prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 200 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**. Za vozila na zalogi vam dodatno priznamo še Heavy bonus v vrednosti 1.000 €!

 

Več o modelu Caddy

Vozila na zalogi

Transporter

Ob nakupu tovorne izvedbe vozila Transporter prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 400 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**. Za vozila na zalogi vam dodatno priznamo še Heavy bonus v vrednosti 1.000 €!

 

Več o modelu Transporter

Vozila na zalogi

Crafter

Ob nakupu vozila Crafter prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 500 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**. Dodatno vam priznamo še Heavy bonus v vrednosti 1.000 €!

 

Več o modelu Crafter

Vozila na zalogi

Amarok

Ob nakupu vozila Amarok prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 700 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**. Za vozila na zalogi vam dodatno priznamo še Heavy bonus v vrednosti 1.000 €! 

 

Več o modelu Amarok

Vozila na zalogi

*Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe Volkswagen Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju Volkswagen Gospodarska vozila ali na spletni strani www.porsche-group-card.si

**Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV velja v primeru financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. preko Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki je del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije VWGVBON17. Več na www.porscheleasing.si.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj