Dostavnik leta 2016 je Volkswagen Transporter

21.04.2016
  • Po prejemu mednarodnega naslova Van of the Year 2016 je Transporter postal tudi slovenski Dostavnik leta 2016.
  • Uredništvi revij Transport in logistika ter Mehanik in voznik sta včeraj na zaključni slovesnosti v kongresni  dvorani Kristalne palače BTC že  enajstič razglasili zmagovalce izbora za slovensko Gospodarsko vozilo leta 2016.

V prvem delu izbora so bralci obeh revij z elektronskim glasovanjem in poštnimi glasovnicami med novimi vozili izbrali finaliste ter dokončno odločitev prepustili novinarski žiriji, ki je kandidate za zmagovalce ocenjevala po različnih kriterijih. Letošnji izbor je potekal v štirih kategorijah: poltovornjak leta, dostavnik leta, avtobus leta in tovornjak leta 2016. Bralci in žirija so za slovensko gospodarsko vozilo letos izbrali: Nissan Navaro, VW Transporter, Iveco Bus Magelys in Iveco Eurocargo

DOSTAVNIK LETA 2016:
Volkswagen Transporter T6
Utemeljitev žirije: "Volkswagnov Transporter šeste generacije, ki je zmagovalec med dostavniki, je s seboj prinesel  modernejši blagi retro videz v kombinaciji z najmodernejšo tehnologijo in varnostnimi sistemi ter povsem novo paleto varčnih in čistih motorjev. Ob tem so seveda na voljo številne tovorne in potniške različice."

Več o modelu Transporter

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj