Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Akcija Fast start

Za vse voznike Volkswagnov in vse, ki to želijo postati

Je več kot le avto. Je partner za vse življenje. Volkswagen vsakemu pomeni nekaj drugega. Za nekatere je dom na štirih kolesih za nepozabne trenutke. Za druge je vznemirljiva pustolovščina ali drzne sanje. V vsakem primeru je Volkswagen več kot le avto, saj je pri vseh doživetjih vaš zvest spremljevalec.

In najboljše pri tem je, da lahko fizične osebe izkoristijo posebno ugodne cene za nakup vozil Caddy ali modelov T6.1. Ob nakupu vam podarimo bonus za voznike VW v vrednosti do 1.000 EUR1. Tega je mogoče kombinirati z drugimi ponudbami, kot je bonus za financiranje v vrednosti 1.000 EUR 2.

Konfigurirajte svoje sanjsko vozilo

Na vaše vozilo iz zaloge

 

 

Akcija velja do 31.12.2019

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen