Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Prednosti

Prednosti originalnih obnovljenih delov Volkswagen

Nižji stroški, enaka kakovost

Originalni obnovljeni deli Volkswagen so del ponudbe proizvajalca vozila. To pomeni, da temeljijo na enaki strokovni podkovanosti in se ponašajo z enako kakovostjo kot primerljivi novi deli svetovne znamke Volkswagen. Na voljo vam je široka ponudba kakovostnih in cenovno ugodnih obnovljenih delov.

 

Krajši čakalni časi 

Originalni obnovljeni deli Volkswagnovi omogočajo skrajšanje čakalnih časov, zato je vgradnja v seštevku cenejša. Zaradi popolnega prileganja si boste prihranili dodatne stroške za naknadne spremembe oz. dodatne obiske servisne delavnice.

 

Prihranki s ponudbo delov za starejša vozila 

Prihranek pri obnovljenih delih v primerjavi z novimi deli pri večini pozicij znaša do 50 odstotkov, saj tovarna rabljeni del vzame nazaj. In ker obnavljamo predvsem večje komponente, npr. agregate, se proizvodni stroški občutno zmanjšajo v vašo korist.

 

Visoka kakovost, visoka varnost 

Originalni obnovljeni deli Volkswagen so obnovljeni industrijsko in tovarniško preverjeni glede kakovosti, prileganja in delovanja. Tako so tehnično kot novi in identični novim originalnim delom. S tem so zagotovljene kakovost, varnost in dolga življenjska doba.

 

Garancija kot pri novih delih 

Obnovljeni agregati in deli so enako dobri kot novi deli. Zaradi visokih standardov kakovosti, ki jih morajo izpolnjevati originalni obnovljeni deli Volkswagen, lahko nudimo enako garancijo kot za nove dele. Enako velja za popravila.

 

Ohranjanje vrednosti zvišuje ceno pri nadaljnji prodaji 

Originalni obnovljeni deli Volkswagen so s tehničnega vidika kot novi. Podaljšujejo življenjsko dobo vozila, poleg tega pa zvišujejo njegovo vrednost pri nadaljnji prodaji. Tehnična raven popravljenega vozila se po vgradnji originalnega obnovljenega dela lahko celo zviša, saj se tehnične novosti iz serijske izdelave prenašajo tudi na proces obnavljanja delov.

 

Zagotovljena dobava 

Na zalogi imamo okoli 13.000 obnovljenih delov, zato hitro lahko poskrbimo za popravilo tudi pri starejših modelih vozil. Originalni deli Volkswagen in Originalni obnovljeni deli Volkswagen zagotavljajo mobilnost do 15 let po zaključku serijske izdelave posameznega modela.

 

V dobrobit okolja 

Naš program obnavljanja delov aktivno prispeva k varovanju okolja. Doslej smo ponovno uporabili na milijone ton dragocenih surovin in prihranili ogromne količine energije in emisij: količina jekla, ki smo ga prihranili z obnovo 7,7 milijona motorjev (pribl. 350.000 ton), zadostuje za izgradnjo 50 Eifflovih stolpov ali 162 mostov Golden Gate.