Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Poskrbijo za popoln videz. Korekturni svinčniki in pršila

Originalni korekturni svinčniki in pršila Volkswagen

Zlasti ob sprednji del vozila - podaljšan spodnji del odbijača in sprednji del pokrova motornega prostora - med vožnjo pogosto zadenejo manjši ali večji delci, predvsem manjši kamni. Posledica so običajno le manjše poškodbe, občasno pa v laku nastanejo tudi majhni kraterji, ki so opaznejši.

Pri tovrstnih poškodbah odločitev za profesionalno popravilo ni gospodarna. Po drugi strani iz poškodovanega sloja laka sčasoma lahko nastane večja poškodba.

To lahko na preprost način preprečite s korekturnim svinčnikom ali pršilom (za popravilo večjih poškodovanih mest).

 

Korekturni svinčniki za samostojna popravila laka

Originalni korekturni svinčniki so na voljo v vseh običajnih Volkswagnovih barvah lakov - tudi za starejše modele vozil. Originalni Volkswagnovi korekturni svinčniki in pršila so pri večini aktualnih barv lakov na voljo v kompletu.

Kajti če je lak nanešen v dveh slojih, je na enak način treba izvesti tudi popravilo. Pri dvoslojnih lakih, kot so kovinski in biserni laki, pa tudi pri številnih univerzalnih lakih barvo določa spodnji sloj (včasih tudi sloji), medtem ko sijaj in zaščito pred vremenskimi vplivi zagotavlja sloj transparentnega laka.

Originalni Volkswagnovi korekturni svinčniki in pršila so na voljo pri Volkswagnovih partnerjih.

Mimogrede: na izbranega Volkswagnovega partnerja se seveda lahko obrnete tudi v primeru, ko je na vašem vozilu treba popraviti večje poškodbe laka.