Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Zračni filtri Naj motor razkrije vso svojo moč.

Originalni zračni filtri Volkswagen

Optimalna zmes goriva in zraka je pogoj za maksimalno zmogljivost motorjev z notranjim zgorevanjem. Originalni Volkswagnovi zračni filtri zagotavljajo minimalno porabo goriva in prinašajo še številne druge prednosti.

 

Optimalna zmes goriva in zraka

Motorji z notranjim zgorevanjem lahko razvijejo maksimalno moč, le če je zmes goriva in zraka količinsko natančno odmerjena. Pri tem vsesani zrak ne sme vsebovati nečistoč. Originalni Volkswagnovi zračni filtri v vozilih znamke Volkswagen zmanjšujejo porabo goriva in znižujejo emisije škodljivih snovi.

 

Pretočni upor

Originalni zračni filtri Volkswagen so povsem prilagojeni posameznim tipom motorjev. Zagotavljajo dvoje: učinkovito prestrezanje umazanije in obenem natančno uravnavanje pretočnega upora glede na količino vsesanega zraka. S tem je doseženo optimalno zgorevanje z maksimalno močjo motorja in nizkimi emisijami škodljivih snovi.

 

Dušenje hrupa

Originalni Volkswagnovi zračni filtri imajo prilagojeno nagubano geometrijo ter poseben vtisnjen vzorec in žlebove v papirju. S tem sta zagotovljena dušenje hrupa, ki nastaja med vsesavanjem zraka, ter brezhibno delovanje tekom celotne življenjske dobe.