Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagnov dodatek za hladilno tekočino G13 zagotavlja maksimalno zaščito pri največji moči

Volkswagnov dodatek za hladilno tekočino G13 zagotavlja maksimalno zaščito pri največji moči

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Dodatek za hladilno tekočino: ohranja konstantno temperaturo

Motor se pri obremenitvi segreje – to je povsem normalno. V motorju z notranjim zgorevanjem se energija namreč pretvori v toploto. Da se motor ne bi pregreval, vaše gospodarsko vozilo potrebuje hladilni sistem motorja. Hladilna tekočina absorbira toploto in jo posreduje hladilniku. Od tam se na koncu sprosti navzven. Da bi zagotovili pravilno hlajenje motorja, je treba redno preverjati dodatek za hladilno tekočino. V motornem prostoru je plastična posoda s skalo od »Min« do »Max«. Nivo tekočine mora biti vedno med oznakama. Če je pod oznako, morate dodati hladilno tekočino.

Dolivanje in menjava hladilne tekočine

Če je nivo hladilne tekočine nižji od oznake »Min«, jo morate doliti. V vsakem primeru uporabite tekočino iz specializirane trgovine in ne čiste vode.

Hladilno tekočino morate v celoti zamenjati približno vsaki dve leti, saj sčasoma izgubi svoj učinek. Uporabite sredstvo, ki ga je predpisal proizvajalec vozila - najdete ga v priročniku vašega gospodarskega vozila. Napačna hladilna tekočina lahko namreč povzroči pregretje motorja. Poleg tega morate tekočino vedno menjati, ko je motor hladen, sicer lahko pride do resnih poškodb.

Za podrobnejše informacije se obrnite na izbranega partnerja Volkswagen.

Prednosti originalnega Volkswagnovega dodatka za hladilno tekočino G13

Zaščitite svoj motor Volkswagen z optimalno prilagojenim dodatkom za hladilno tekočino: G13 znamke Volkswagen. Mešate ga lahko z vsemi predhodnimi izdelki in je toplotno stabilen do 135 °C.

Zaščita pred zmrzovanjem

Z originalnim Volkswagnovim dodatkom za hladilno tekočino G13 v pravem mešalnem razmerju dosežete zaščito pred zmrzovanjem pri temperaturah od -25 do -40 °C.

Toplotna zaščita

Z originalnim Volkswagnovim dodatkom za hladilno tekočino povečate vrelišče hladilne vode na 135 °C in tako svoje gospodarsko vozilo pripravite na ekstremne razmere.

Zaščita pred vodnim kamnom in korozijo

Dodatek za hladilno tekočine G13 je posebej prilagojen vsem kovinam, ki se uporabljajo v Volkswagnovih motorjih. To preprečuje nabiranje vodnega kamna v hladilnem sistemu.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen