Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter furgon

Za velike in težke naloge. Transporter furgon že več kot 65 let raste skupaj s svojimi nalogami. Tovorni prostor je danes bolj kot kdajkoli sinonim za funkcionalnost in vsestranskost. Odlična kakovost izdelave je osnova za učinkovit delovni stroj, ki je dorasel svojim nalogam. Dve različni medosni razdalji in tri različne izvedbe strehe nudijo do 9,3 m³ tovornega prostora in in omogočajo prevoz do 1,4t dodatnega tovora.

Transporter furgon -akcija 2019

Ne spreglejte našega akcijskega modela Transporter furgon, ki poleg ostale serijske opreme vsebuje še :

  • paket luči in vidljivost plus

  • univerzalna talna obloga tovornega prostora

  • visoke stranske obloge v tovornem prostoru

  • dodatni ključ

  • tempomat

 

 

 

 

 Število vozil je omejeno. Slika je simbolična.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Transporter furgona iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Transporter furgona iz različnih zornih kotov.

Video

Transporter v akciji.

 Spoznajte prednosti Transporterja.

Emisije CO2: 218−156 g/km. Kombinirana poraba goriva: 9,9−6,0  l/100 km. Emisijska stopnja: Euro 6. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Oprema, ki prepriča. Bodisi mobilne spletne storitve, visokokakovostni multimedijski sistemi ali sistemi za ogrevanje in klimatiziranje – oprema Transporter furgona zagotavlja, da bodo vožnje z njim vozili karseda prijetne.

Car-Net
Multimedijski sistemi
Ogrevanje in klimatske naprave
Električna ledvena opora
Komfortni paket za vozniško kabino
Mobilno povezani

Vir aktualnih informacij.

Vaš Transporter povežite s pametnim telefonom in internetom - in lahko boste dostopali do aktualnih prometnih obvestil ter mnogih drugih koristnih informacij.

Multimedijski sistemi, ki navdušijo

Razvedrilo, ki vas spremlja do cilja.

Z multimedijsko ponudbo vas bo Transporter furgon zagotovo navdušil: izbirate lahko med najnovejšimi radijskimi in navigacijskimi sistemi za optimalno razvedrilo in orientacijo na poti.

Za dobro počutje

Vedno uživajte v prijetni klimi.

Sodobna klimatska naprava učinkovito uravnava temperaturo notranjosti in tudi v vročih dneh skrbi za dovajanje ohlajenega zraka. Ogrevanje mirujočega vozila v hladnih dneh ustvarja občutek prijetnega ugodja. Dobro vidljivost v vsakem vremenu zagotavlja ogrevanje vetrobranskega stekla.

Komfort

Zagotovite si še več udobja

Ergonomski voznikov sedež, ki je nastavljiv po višini, z električno ledveno oporo zagotavlja optimalno sedežno udobje.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Uporabno

Praktični dodatki po vaših željah.

Opcijski komfortni paket za vozniško kabino vključuje predalček za očala, bralno lučko, predala ob enojnih sedežih, senčnika s kozmetičnim ogledalom, ročaja na A-stebričkih, dvotonsko signalno hupo, osvetlitev instrumentov z možnostjo zatemnitve in 12-voltno električno vtičnico na armaturni plošči.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Oprema, ki je skoraj nič ne more presenetiti. Inovativni asistenčni in varnostni sistemi vam pomagajo v kritičnih situacijah in po potrebi načrtno posežejo v delovanje zavornega sistema oz. krmiljenje motorja.

Varnostni sistemi
Parkirni sistemi
Asistenčni sistemi
Sistemi luči
Varnost serijsko

Inteligentna tehnologija, ki vas bos navdušila.

Z varnostnimi sistemi za Transporter furgon ste pripravljeni na skoraj vse: sistemi po potrebi posežejo v delovanje vozila in lahko na ta način zmanjšajo nevarnosti v prometu.

Preudaren

Olajša vam parkiranje.

Parkiranje je lahko tudi enostavno: ParkPilot ali kamera za vzvratno vožnjo - pametni parkirni sistemi za Transporter furgon vas na ovire opozarjajo z zvočnimi signali ali optičnimi opozorili.

Proaktiven

Podpora v kritičnih situacijah.

Inteligentni asistenčni sistemi naredijo vožnjo v Transporter furgonu še bolj udobno, saj voznika opozorijo na spremembo voznega pasu in utrujenost.

Opazne prednosti

Da bo cestišče vedno optimalno osvetljeno.

Dolge luči s funkcijo samodejnega zasenčenja in dodatni žarometi, ki vam tudi v slabem vremenu pri zavijanju kažejo pot - na voljo vam je prav vse.

Napredna pogonska tehnologija.

 

Najnovejša generacija motorjev za Transporter furgon izpolnjuje emisijsko stopnjo Euro 6 in prepriča z izjemno nizko porabo goriva. Napredne tehnologije zagotavljajo dodaten prihranek pri gorivu.

Napredne motorne tehnologije. Najnovejša generacija bencinskih (TSI) in dizelskih (TDI) motorjev vam z vsakim agregatom zagotavlja izredno nizko porabo goriva - in to ob nezmanjšanem užitku v vožnji.

Motorne tehnologije
Menjalnik z dvojno sklopko DSG
Štirikolesni pogon 4MOTION
Zmogljivi in varčni

Najnovejši motorji z nizko porabo.

Prav vsak agregat zagotavlja izredno nizko porabo goriva - in to ob nezmanjšanem užitku v vožnji.

Napreden

Uživajte v izjemnem udobju vožnje.

Opcijski 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča popolnoma avtomatsko menjavanje prestav brez prekinitve v prenosu pogonske moči in pomembno prispeva k voznemu udobju. Izbirate lahko med normalnim in športnim programom.

Opremljen za slabo vreme

Da boste kos tudi hribom in snegu.

Opcijski štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja dobro vlečno silo ter optimalne vozne lastnosti in vodljivost tudi v težkih razmerah, denimo pri vožnji v hribih in snegu. Po želji je štirikolesni pogon 4MOTION na voljo tudi v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG, kar je v tem avtomobilskem razredu med pogonskimi koncepti edinstvena ponudba.

Maksimalna prilagodljivost. Kakovostna notranjost in velik tovorni prostor Transporter furgona prepričata s funkcionalnostjo in vsestransko uporabnostjo. Raznovrstna ponudba dodatne opreme ponuja rešitve za individualne potrebe.

Notranjost
Tovorni prostor
Varno fiksiranje tovora
Pestra izbira izvedb
Rešitve za zadnja vrata
Luči
Digitalni tahograf
Resnično prostoren

Izkoristite praktičen odlagalni prostor v vozniški kabini.

Sistem predalov in odlagalnih površin vas bo pri vsakodnevnih nalogah vedno znova prepričal. S številnimi možnostmi, ki jih ponuja, notranjost služi kot optimalno urejeno delovno mesto. Dodaten odlagalni prostor omogoča še večjo svobodo.

Stabilnost in praktičnost

Prilagaja se vašim potrebam.

Bodisi predelne stene ali raznovrstne talne obloge - uporabniki imajo zelo različna pričakovanja glede opreme Transporterja. Prav zato Transporter furgon tudi na tem področju omogoča maksimalno prilagodljivost.

Premišljene rešitve

Zavaruje svoj tovor.

Opcijske obloge za potniški ali tovorni prostor ter dodatni pritrdilni pribor zagotavljajo optimalno zaščito in zanesljivo fiksiranje tovora.

Za vsak izziv

Tako fleksibilen kot vaše potrebe.

Za Transporter furgon so na voljo dve medosni razdalji in tri višine strehe; njihove kombinacije zagotavljajo optimalno kapaciteto tovornega prostora. Tudi vozniško kabino je mogoče opremiti oz. izbrati glede na individualne potrebe.

Veliko možnosti

Za vsakega nekaj.

Tudi zadnji del vozila je mogoče opremiti oz. izbrati glede na individualne potrebe.

Močna svetilnost

Uživajte v optimalni vidljivosti.

Povečajte svoje vidno polje z močnimi žarometi ali pa se pred naleti od zadaj zavarujte z dodatnimi strešnimi smerniki.

Enostavno do podatkov

Prihranite si čas in delo.

Po želji dobavljivi digitalni tahograf digitalno beleži podatke o prevoženi razdalji in hitrosti ter voznika samodejno opozori na prekoračenje dnevnega časa vožnje.

Nadaljnji koraki