Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter kesonar

Optimalno pripravljen na vsako delo. Pri Transporter kesonarju imajo dobre lastnosti še večje razsežnosti: več težkih strojev in orodja, več opreme, več tovora, več delovne sile. Modularni sistem omogoča optimalno prilagoditev, ko govorimo o tovorni površini, opremi in kapaciteti za prevoz oseb. Transporter kesonar je na voljo z enojno in dvojno kabino. Tudi na vožnjo po neutrjeni podlagi nismo pozabili: na voljo je tudi podvozje za slabše terene.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Transporter kesonarja iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Transporter kesonarja iz različnih zornih kotov.

Odlično premišljeno. Komfortna oprema, kot so sodobni sistemi za ogrevanje in klimatiziranje ter visokokakovostni multimedijski sistemi, skrbijo, da bo vsaka vožnja s Transporter kesonarjem pravo zadovoljstvo.

Car-Net
Radijski in navigacijski sistemi
Ogrevanje in klimatske naprave
Električna ledvena opora
Komfortni paket za vozniško kabino
Mobilno povezani

Vir aktualnih informacij.

Vaš Transporter povežite s pametnim telefonom in internetom - in lahko boste dostopali do aktualnih prometnih obvestil ter mnogih drugih koristnih informacij.

Multimedijski sistemi, ki navdušijo

Razvedrilo, ki vas spremlja do cilja.

Z multimedijsko ponudbo vas bo Transporter furgon zagotovo navdušil: izbirate lahko med najnovejšimi radijskimi in navigacijskimi sistemi za optimalno razvedrilo in orientacijo na poti.

Za dobro počutje

Vedno uživajte v prijetni klimi.

Sodobna klimatska naprava učinkovito uravnava temperaturo notranjosti in tudi v vročih dneh skrbi za dovajanje ohlajenega zraka. Ogrevanje mirujočega vozila v hladnih dneh ustvarja občutek prijetnega ugodja. Dobro vidljivost v vsakem vremenu zagotavlja ogrevanje vetrobranskega stekla.

Komfort

Zagotovite si še več udobja.

Ergonomski voznikov sedež, ki je nastavljiv po višini, z električno ledveno oporo zagotavlja optimalno sedežno udobje.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Uporabno

Praktični dodatki po vaših željah.

Opcijski komfortni paket za vozniško kabino vključuje predalček za očala, bralno lučko, predala ob enojnih sedežih, senčnika s kozmetičnim ogledalom, ročaja na A-stebričkih, dvotonsko signalno hupo, osvetlitev instrumentov z možnostjo zatemnitve in 12-voltno električno vtičnico na armaturni plošči.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Visoka zaščita pri vsaki vožnji. Inovativni asistenčni in varnostni sistemi vam priskočijo na pomoč v kritičnih situacijah ter pomagajo preprečiti morebitne nevarnosti. Prepustite se pravemu multitalentu.

Varnostni sistemi
Asistenčni sistemi
Sistem luči
Varnost serijsko

Inteligentna tehnologija, ki vas bo navdušila.

Z varnostnimi sistemi za Transporter furgon ste pripravljeni na skoraj vse: sistemi po potrebi posežejo v delovanje vozila in lahko na ta način zmanjšajo nevarnosti v prometu.

Proaktiven

Podpora v kritičnih situacijah.

Inteligentni asistenčni sistemi naredijo vožnjo v Transporter kesonarju še bolj udobno, saj voznika opozorijo na utrujenost in vzdržujejo želeno hitrost.

Opazne prednosti

Da bo cestišče vedno optimalno osvetljeno.

Dolge luči s funkcijo samodejnega zasenčenja in dodatni žarometi, ki vam tudi v slabem vremenu pri zavijanju kažejo pot - na voljo vam je prav vse.

Zmogljiv pogon. Nova generacija motorjev TDI izpolnjuje emisijsko stopnjo Euro 6 ter s številnimi tehničnimi inovacijami zagotavlja dobro vlečno silo in veliko udobja.

Motorne tehnologije
Menjalnik z dvojno sklopko DSG
Štirikolesni pogon 4MOTION
Zmogljivi in varčni

Najnovejši motorji z nizko porabo.

Prav vsak agregat zagotavlja izredno nizko porabo goriva - in to ob nezmanjšanem užitku v vožnji.

Napreden

Uživajte v izjemnem udobju vožnje.

Opcijski 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča popolnoma avtomatsko menjavanje prestav brez prekinitve v prenosu pogonske moči in pomembno prispeva k voznemu udobju. Izbirate lahko med normalnim in športnim programom.

Opremljen za slabo vreme

Da boste kos tudi hribom in snegu.

Opcijski štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja dobro vlečno silo ter optimalne vozne lastnosti in vodljivost tudi v težkih razmerah, denimo pri vožnji v hribih in snegu. Po želji je štirikolesni pogon 4MOTION na voljo tudi v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG, kar je v tem avtomobilskem razredu med pogonskimi koncepti edinstvena ponudba.

Pripravljen za vsako delo. Transporter kesonar ima modularno zasnovo, ki omogoča optimalno prilagoditev tovorne površine in opreme. Poleg tega je v njem dovolj prostora za do šest oseb.

Notranjost
Pritrdilni obročki
Pestra izbira izvedb
Luči
Vlečna kljuka
Digitalni tahograf
Resnično prostoren

Izkoristite praktičen odlagalni prostor v vozniški kabini.

Sistem predalov in odlagalnih površin vas bo pri vsakodnevnih nalogah vedno znova prepričal. S številnimi možnostmi, ki jih ponuja, notranjost služi kot optimalno urejeno delovno mesto. Dodaten odlagalni prostor omogoča še večjo svobodo.

Premišljene rešitve

Zavarujte svoj tovor

Tovor lahko pričvrstite s pomočjo pritrdilnih obročkov na dnu kesona. Kadar obročkov ne potrebujete, jih lahko poklopite, tako da so poravnani s tovorno površino.

Za vsak izziv

Tako fleksibilen kot vaše potrebe.

Transporter kesonar je na voljo z enojno in dvojno kabino ter z različnimi tovornimi površinami in medosnimi razdaljami - tako ga boste lahko optimalno prilagodili svojim zahtevam.

Močna svetlinost

Uživajte v optimalni vidljivosti.

Serijski učinkoviti žarometi omogočajo optimalno vidljivost. Opcijsko se pri Transporter kesonarju lahko odločite za močnejše dvojne žaromete ali za sprednje LED-žaromete.

Kos vsem obremenitvam

Tako enostavno je prevažanje tovora.

Izbirate lahko med fiksno in snemljivo vlečno kljuko; slednjo lahko montirate hitro in enostavno, le kadar jo potrebujete.

Enostavno do podatkov

Prihranite si čas in delo.

Po želji dobavljivi digitalni tahograf digitalno beleži podatke o prevoženi razdalji in hitrosti ter voznika samodejno opozori na prekoračenje dnevnega časa vožnje.

Nadaljnji koraki