Štirikolesni pogon 4MOTION

Pri opcijskem štirikolesnem pogonu 4MOTION se zdaj uporablja najnovejša generacija sklopke za štirikolesni pogon. Njene prednosti so manjša masa ter izpopolnjene vozne lastnosti in vozna dinamika.

 

Štirikolesni pogon 4MOTION z menjalnikom z dvojno sklopko DSG

Edinstven v svojem razredu: opcijski štirikolesni pogon 4MOTION je na voljo tudi z opcijskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko DSG. Ta kombinacija je dobavljiva za motorja z močjo 110 kW/150 KM in 150 kW/204 KM. Tako boste še posebej na hribovitih cestah s popolnoma avtomatskim menjavanjem prestav pri vožnji deležni izjemnega udobja.

 

Mehanska zapora diferenciala

Vozila z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION imajo na zadnji premi lahko vgrajeno opcijsko mehansko 100-odstotno zaporo diferenciala. Ta olajšuje speljevanje v težavnih pogojih, na primer na neutrjenem terenu brez cest.

Asistenca za nadzorovani spust

Opcijska asistenca za nadzorovani spust1 z zmanjšanjem števila motornih vrtljajev in po potrebi s posegom v zavorni sistem zagotavlja nadzorovano, varno vožnjo po klancu navzdol. Hitrost vozila se brez pomoči voznika konstantno vzdržuje na ravni koračne hitrosti, zato je voznik manj obremenjen.

 

1 Na voljo samo v kombinaciji z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION. Dodatna oprema za doplačilo.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter kesonar