VW Transporter kesonar: Volkswagen Car-Net

Car-Net Guide & Inform¹ - to so mobilne spletne storitve, ki vam z najaktualnejšimi informacijami z interneta pomagajo obvoziti zastoj ali pa poiščejo bencinski servis, prosto parkirno mesto in še veliko več. Na voljo so naslednje storitve: novice, moje interesne točke, spletni uvoz ciljev, spletno iskanje interesnih točk, spletne prometne informacije, bencinski servisi, parkirišča, vreme.

 

Z vmesnikom Car-Net App-Connect² se izbrane aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, preko USB-priključka prezrcalijo na zaslon radijskega ali navigacijskega sistema, preko katerega jih je nato med vožnjo mogoče tudi upravljati. Ponudba zajema naslednje aplikacije: Shared Audio, My Guide, Call & Remind, Drive & Track. Poleg tega so na voljo še aplikacije, ki jih nudijo kooperacijski partnerji.

-> Več o Car-Netu

 

¹ Samo v kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Media. Uporaba je od četrtega leta naprej plačljiva. Uporabnik za vzpostavitev internetne povezave potrebuje lasten prenosni WLAN-usmerjevalnik (npr. pametni telefon s funkcijo za vzpostavitev dostopne točke) ali primeren USB-ključ za UMTS (npr. Volkswagen CarStick) ter lastno SIM-kartico z opcijo za internetni prenos podatkov.

² Na voljo samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in navigacijskim sistemom Discover Media. Uporaba vmesnika Car-Net App-Connect je mogoča po enkratnem plačilu. Več informacij lahko dobite pri izbranem partnerju za Volkswagen Gospodarska vozila. Car-Net App-Connect zajema tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva z vmesnikom Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno preko vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta.

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter kesonar