Odlagalni sistem

Transporter  je sistematično zasnovan tako, da bi vam čim bolje služil pri vsakodnevnih nalogah. V novi armaturni plošči ima veliko predalov oz. odlagalnih mest, ki vam bodo prišla prav pri organiziranju dolgega delovnika. Pametna razporeditev najrazličnejših predalov, poličk in držal naredi v notranjosti vozila urejeno delovno mesto. Vrednejše predmete lahko varno shranite v sovoznikov predal, ki je opremljen s ključavnico, dokumenti ostanejo lepo urejeni v sredinskem predalu velikosti DIN A4, očala so zlahka dosegljiva v stropnem predalu, zložljivi meter je vedno pri roki v ustreznem namenskem predalu, pijače pa lahko varno odložite v ustrezna držala za kozarce ali plastenke.

Predal pod sediščem

Pod sediščem opcijske dvosedežne sovoznikove klopi je lahko integriran predal, primeren na primer za shranjevanje orodja.

Dvosedežna sovoznikova klop s predalom

Na sovoznikovi strani je serijsko vgrajena dvosedežna klop, opcijsko pa lahko naročite tudi enojni sedež. Po želji je v naslonjalo lahko integriran predal, v katerem sta dve držali za pijačo in držalo za pisalo.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter kesonar