Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter kombi

Prepriča pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Prevažati delovno silo po cesti – to je domena Transporter kombija. Prostora ima za do devet oseb, poleg tega ima veliko prtljažnega prostora in prepriča pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Trpežne sedežne prevleke in gumijasta talna obloga s protihrupno izolacijo so nadvse enostavne za čiščenje. Funkcija Easy Entry potnikom na zadnjih sedežih omogoča udobno vstopanje in izstopanje.

Transporter kombi -akcija 2019

Ne spreglejte našega akcijskega modela Transporter kombi, ki poleg ostale serijske opreme vsebuje še :

 • paket luči in vidljivost plus
 • pakirni sistem zadaj
 • voznikov sedež z nasloni za roke
 • brisalec zadaj 
 • dodatni ključ
 • dvosedežna sovoznikova klop
 • skupna dovoljena masa povišana na 3.000 kg
 • tempomat

 

 

Število vozil je omejeno. Slika je simbolična.  

Transporter Krpan -akcija 2019

Ne spreglejte našega akcijskega modela Transporter Krpan, ki poleg ostale serijske opreme vsebuje še :

 • paket luči in vidljivost plus
 • pakirni sistem zadaj
 • voznikov sedež z nasloni za roke
 • brisalec zadaj 
 • dodatni ključ
 • tempomat

  

 

 

 

Število vozil je omejeno. Slika je simbolična.  

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Transporter kombija iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Transporter kombija iz različnih zornih kotov.

Video

Transporter v akciji.

 Spoznajte prednosti Transporterja.

Emisije CO2: 218−156 g/km. Kombinirana poraba goriva: 9,9−6,0  l/100 km. Emisijska stopnja: Euro 6. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Preprosto kombiniranje. Da bo vsaka vožnja čimbolj udobna, vam Transporter kombi nudi mobilne spletne storitve, visokokakovostne multimedijske sisteme ter sisteme za ogrevanje in klimatiziranje.

Car-Net
Multimedijski sistemi
Ogrevanje in klimatske naprave
Funkcija Easy Entry
Električna ledvena opora
Komfortni paket
Mobilno povezani

Vir aktualnih informacij.

Vaš Transporter povežite s pametnim telefonom in internetom - in lahko boste dostopali do aktualnih prometnih obvestil ter mnogih drugih koristnih informacij.

Multimedijski sistemi, ki navdušijo

Razvedrilo, ki vas spremlja do cilja.

Z multimedijsko ponudbo vas bo Transporter furgon zagotovo navdušil: izbirate lahko med najnovejšimi radijskimi in navigacijskimi sistemi za optimalno razvedrilo in orientacijo na poti.

Za dobro počutje

Vedno uživajte v prijetni klimi.

Sodobna ogrevalno-klimatska naprava omogoča udobno nastavljanje temperature notranjosti. Ogrevanje mirujočega vozila v hladnih dneh ustvarja občutek prijetnega ugodja. Dobro vidljivost v vsakem vremenu zagotavlja ogrevanje vetrobranskega stekla.

Z enim prijemom

Da bo vstopanje še bolj enostavno.

Funkcija Easy Entry na zunanjih sedežih v prvi vrsti potniškega prostora omogoča preprost dostop do sedežev v zadnji vrsti. Sedeže s funkcijo Easy Entry lahko poklopite z enim samim prijemom. V vozilih z dvoje drsnimi vrati so vgrajeni na obeh straneh.

 

Druga drsna vrata so na voljo kot dodatna oprema.

Komfort

Zagotovite si še več udobja.

Ergonomski voznikov sedež, ki je nastavljiv po višini, z električno ledveno oporo zagotavlja optimalno sedežno udobje.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Uporabno

Praktični dodatki po vaših željah.

Opcijski komfortni paket za vozniško kabino vključuje predalček za očala, bralno lučko, predala ob enojnih sedežih, senčnika s kozmetičnim ogledalom, ročaja na A-stebričkih, dvotonsko signalno hupo, osvetlitev instrumentov z možnostjo zatemnitve in 12-voltno električno vtičnico na armaturni plošči.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Vedno en korak pred drugimi. Inovativni asistenčni in varnostni sistemi vam pomagajo v kritičnih situacijah in zmanjšujejo nevarnost nezgode.

Varnostni sistemi
Parkirni sistemi
Asistenčni sistemi
Sistemi luči
Varnost serijsko

Inteligentna tehnologija, ki vas bo navdušila.

Z varnostnimi sistemi za Transporter kombi ste pripravljeni na skoraj vse: sistemi po potrebi posežejo v delovanje vozila in lahko na ta način zmanjšajo nevarnosti v prometu.

Preudaren

Olajša vam parkiranje.

Parkiranje je lahko tudi enostavno: ParkPilot ali kamera za vzvratno vožnjo - pametni parkirni sistemi za Transporter furgon vas na ovire opozarjajo z zvočnimi signali ali optičnimi opozorili.

Proaktiven

Podpora v kritičnih situacijah.

Inteligentni asistenčni sistemi naredijo vožnjo v Transporter kombiju še bolj udobno, saj voznika opozorijo na spremembo voznega pasu, utrujenost in odstopanje tlaka v pnevmatikah.

Opazne prednosti

Da bo cestišče vedno optimalno osvetljeno.

Dolge luči s funkcijo samodejnega zasenčenja in dodatni žarometi, ki vam tudi v slabem vremenu pri zavijanju kažejo pot - na voljo vam je prav vse.

Sodobni in učinkoviti Najnovejša generacija motorjev za Transporter kombi izpolnjuje emisijsko stopnjo Euro 6 in porabi izjemno malo goriva. Napredne tehnologije zagotavljajo dodaten prihranek pri gorivu.

Motorne tehnologije
Štirikolesni pogon 4MOTION
Menjalnik z dvojno sklopko DSG
Zmogljivi in varčni

Najnovejši motorji z nizko porabo.

Prav vsak agregat zagotavlja izredno nizko porabo goriva - in to ob nezmanjšanem užitku v vožnji.

Opremljen za slabo vreme

Da boste kos tudi hribom in snegu.

Opcijski štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja dobro vlečno silo ter optimalne vozne lastnosti in vodljivost tudi v težkih razmerah, denimo pri vožnji v hribih in snegu. Po želji je štirikolesni pogon 4MOTION na voljo tudi v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG, kar je v tem avtomobilskem razredu med pogonskimi koncepti edinstvena ponudba.

Napreden

Uživajte v izjemnem udobju vožnje.

Opcijski 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča popolnoma avtomatsko menjavanje prestav brez prekinitve v prenosu pogonske moči in pomembno prispeva k voznemu udobju. Izbirate lahko med normalnim in športnim programom.

V hipu je vse na pravem mestu. Transporter kombi nudi veliko prostora in zelo fleksibilno notranjost. Izbirate lahko med bogato ponudbo dodatne opreme – sestavite si Transporter po svojih željah.

Notranjost
Sedeži
Pestra izbira izvedb
Rešitve za zadnja vrata
Luči
Resnično prostoren

Izkoristite praktičen odlagalni prostor v vozniški kabini.

Sistem predalov in odlagalnih površin vas bo pri vsakodnevnih nalogah vedno znova prepričal. S številnimi možnostmi, ki jih ponuja, notranjost služi kot optimalno urejeno delovno mesto. Dodaten odlagalni prostor omogoča še večjo svobodo.

Prilagodljiv

Izkoristite prostorno notranjost.

Transporter kombi z najrazličnejšimi sedežnimi paketi nudi veliko prostora - za do 9 oseb in vso njihovo prtljago ter za prevoz večjih stvari. Voznikov prostor lahko opremite skladno s potrebami.

Za vsak izziv

Tako fleksibilen kot vaše potrebe

Za Transporter kombi so na voljo dve različni medosni razdalji in tri različne višine strehe.  Izberite kombinacijo, ki najbolje ustreza vašim vsakodnevnim potrebam.

Veliko možnosti

Za vsakega nekaj.

Tudi zadnji del vozila je mogoče opremiti oz. izbrati glede na individualne potrebe.

Močna svetilnost

Uživajte v optimalni vidljivosti.

Povečajte svoje vidno polje z močnimi žarometi ali pa se pred naleti od zadaj zavarujte z dodatnimi strešnimi smerniki.

Nadaljnji koraki