Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter šasija

Osnova, ki jo lahko nadgradite. Transporter ima kot edini v svojem razredu v ponudbi šasijo z nosilnostjo okrog 1.600 kg, ki omogoča najrazličnejše nadgradnje. Transporter šasija je na voljo z enojno ali dvojno kabino. Prostor za stikalna mesta, vezana na nadgradnjo, je predviden v opcijski konzoli v armaturni plošči z režo velikosti 1 DIN.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Transporter šasije iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Transporter šasije iz različnih zornih kotov.

Udobno na poti. Oprema, kot so visokokakovostni multimedijski sistemi in praktični dodatki, skrbijo za to, da bo vsaka vožnja s Transporter šasijo še posebej prijetna.

Car-Net
Radijski in navigacijski sistemi
Ogrevanje in klimatske naprave
Električna ledvena opora
Komfortni paket za vozniško kabino
Mobilno povezani

Vir aktualnih informacij.

Vaš Transporter šasijo povežite s pametnim telefonom in internetom - in lahko boste dostopali do aktualnih prometnih obvestil ter mnogih drugih koristnih informacij.

Multimedijski sistemi, ki navdušijo

Razvedrilo, ki vas spremlja do cilja.

Z multimedijsko ponudbo vas bo Transporter šasija zagotovo navdušil: izbirate lahko med najnovejšimi radijskimi in navigacijskimi sistemi za optimalno razvedrilo in orientacijo na poti.

Za dobro počutje

Vedno uživajte v prijetni klimi.

Sodobna klimatska naprava učinkovito uravnava temperaturo notranjosti in tudi v vročih dneh skrbi za dovajanje ohlajenega zraka. Ogrevanje mirujočega vozila v hladnih dneh ustvarja občutek prijetnega ugodja. Dobro vidljivost v vsakem vremenu zagotavlja ogrevanje vetrobranskega stekla.

Komfort

Zagotovite si še več udobja.

Ergonomski voznikov sedež, ki je nastavljiv po višini, z električno ledveno oporo zagotavlja optimalno sedežno udobje.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Uporabno

Praktični dodatki po vaših željah.

Opcijski komfortni paket za vozniško kabino vključuje predalček za očala, bralno lučko, predala ob enojnih sedežih, senčnika s kozmetičnim ogledalom, ročaja na A-stebričkih, dvotonsko signalno hupo, osvetlitev instrumentov z možnostjo zatemnitve in 12-voltno električno vtičnico na armaturni plošči.

Dodatna oprema za doplačilo.

Napredni sistemi za varnost v prometu. Transporter šasija razpolaga s številnimi inovativnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, ki vam nudijo podporo v različnih situacijah.

Varnostni sistemi
Asistenčni sistemi
Luči
Varnost serijsko

Inteligentna tehnologija, ki vas bo navdušila.

Z varnostnimi sistemi za Transporter šasijo ste pripravljeni na skoraj vse: sistemi po potrebi posežejo v delovanje vozila in lahko na ta način zmanjšajo nevarnosti v prometu.

Proaktiven

Podpora v kritičnih situacijah.

Inteligentni asistenčni sistemi naredijo vožnjo v Transporter šasiji še bolj udobno, saj voznika opozorijo na spremembo voznega pasu in utrujenost.

Opazne prednosti

Da bo cestišče optimalno osvetljeno.

Dolge luči s funkcijo samodejnega zasenčenja in dodatni žarometi, ki vam tudi v slabem vremenu pri zavijanju kažejo pot - na voljo vam je prav vse.

 

Velika moč. Nova generacija motorjev TDI z emisijsko stopnjo Euro 6 prepriča z varčno porabo goriva. Številne inovacije tudi v težavnih situacijah zagotavljajo dobre vozne lastnosti

Motorne tehnologije
Menjalnik z dvojno sklopko DSG
Štirikolesni pogon 4MOTION
Zmogljivi in varčni

Najnovejši motorji z nizko porabo.

Prav vsak agregat zagotavlja izredno nizko porabo goriva - in to ob nezmanjšanem užitku v vožnji.

Napreden

Uživajte v izjemnem udobju vožnje.

Opcijski 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča popolnoma avtomatsko menjavanje prestav brez prekinitve v prenosu pogonske moči in pomembno prispeva k voznemu udobju. Izbirate lahko med normalnim in športnim programom.

Opremljen za slabo vreme

Da boste kos tudi hribom in snegu.

Opcijski štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja dobro vlečno silo ter optimalne vozne lastnosti in vodljivost tudi v težkih razmerah, denimo pri vožnji v hribih in snegu. Po želji je štirikolesni pogon 4MOTION na voljo tudi v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG, kar je v tem avtomobilskem razredu med pogonskimi koncepti edinstvena ponudba. Opcijski 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča popolnoma avtomatsko menjavanje prestav brez prekinitve v prenosu pogonske moči in pomembno prispeva k voznemu udobju. Izbirate lahko med normalnim in športnim programom.

Kot nalašč za raznolike naloge. Transporter ima kot edini v svojem razredu v ponudbi šasijo z nosilnostjo do 1.600 kg, ki omogoča najrazličnejše nadgradnje.

Notranjost
Žarometi
Vlečne kljuke
Digitalni tahograf
Resnično prostoren

Izkoristite praktičen odlagalni prostor v vozniški kabini.

Sistem predalov in odlagalnih površin vas bo pri vsakodnevnih nalogah vedno znova prepričal. S številnimi možnostmi, ki jih ponuja, notranjost služi kot optimalno urejeno delovno mesto. Dodaten odlagalni prostor omogoča še večjo svobodo.

Močna svetilnost

Uživajte v optimalni vidljivosti.

Povečajte svoje vidno polje z močnimi žarometi ali pa se pred naleti od zadaj zavarujte z dodatnimi strešnimi smerniki.

Kos vsem obremenitvam

Tako enostavno je prevažanje tovora.

Izbirate lahko med fiksno in snemljivo vlečno kljuko; slednjo lahko montirate hitro in enostavno, le kadar jo potrebujete.

Enostavno do podatkov

Prihranite si čas in delo.

Po želji dobavljivi digitalni tahograf digitalno beleži podatke o prevoženi razdalji in hitrosti ter voznika samodejno opozori na prekoračenje dnevnega časa vožnje.

Nadaljnji koraki