Meni
Zapri meni
Zapri
Začni video

Novi Caddy Cargo

Naročite ga zdaj:
novi Caddy Cargo

Novi Caddy Cargo. Pripravljen na vse

Kurirji, obrtniki, dostavljavci ali gradbeniki: pri svojem delu morajo vedno misliti na prihodnost. Tem pričakovanjem sledi tudi novi Caddy Cargo. Z novo, privlačno obliko, najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi, inovativnim infotainment sistemom in ergonomskim voznikovim delovnim mestom je novi Caddy Cargo kot vedno zanesljiv, prilagodljiv in napreden. Torej idealen partner, kakršnega potrebujete za udobno in profesionalno opravljanje vsakodnevnih delovnih nalog.  

Izvedbe

Samozavestni Caddy Cargo

Digitaliziran, prilagodljiv, vzdržljiv

Domiselne funkcionalne rešitve

Inteligenca s težo

INovi Caddy Cargo prinaša veliko več, kot se zdi na prvi pogled: z lahkoto prevaža tovor z maso do 713 kg4, od tega do 100 kg celo na strehi. Priročno funkcionalnost omogočajo posebno široka maksi drsna vrata in inovativni sistem "Keyless Advanced" za dostop in zagon brez ključa. Najsodobnejše rešitve najdemo tudi v notranjosti: opcijski Innovision Cockpit je nova vrsta infotainment okolja, ki združuje navigacijski sistem in digitalni kombinirani instrument. Izbirate lahko med navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro. Model Pro ima večji, 25,4 cm (10 palcev) velik barvni zaslon na dotik, dodatno pa še različne možnosti zemljevidov in brezplačno posodabljanje zemljevidov, glasovno upravljanje, komfortno telefonijo in wireless App-Connect. Novi Caddy Cargo omogoča tudi dostop do raznovrstnih mobilnih spletnih storitev, ki jih zagotavlja znamka Volkswagen Gospodarska vozila. .

Optimizirano voznikovo delovno mesto

Udobje, ki ga občutite

Naj bo vaš stresni delovnik brez nepotrebnega iskanja: premišljeni sistem odlagalnih mest vam omogoča, da imate vse potrebno vedno na dosegu roke. Novi sedeži ergoComfort in nasloni za roke za voznika in sovoznika tudi na daljših vožnjah pripomorejo k bolj sproščenemu počutju. Poklopni sovoznikov sedež je opremljen z novostjo - trdim hrbtiščem, ki lahko služi kot podlaga za pisanje in je zlahka dosegljivo z voznikovega sedeža. LED-žarometi z novimi lučmi za slabo vreme in 230-voltna električna vtičnica naredijo običajni delovnik v novem Caddyju Cargo še prijetnejši. 

Rešitve za tovorni prostor

Neprekosljivo prilagodljiv

Tovorni prostor novega Caddyja Cargo je pripravljen za skoraj vse. Nova zadnja krilna vrata brez oken so še posebno odporna. Novosti, kot sta električna zapiralna asistenca za zadnja dvižna vrata, drsna vrata ali posebno široka maksi drsna vrata ter izboljšana LED-osvetlitev tovornega prostora, vam olajšajo natovarjanje ne glede na to, koliko je ura. Med vzdržljivimi talnimi oblogami izberite takšno, ki najbolj ustreza vašim individualnim potrebam za vsestransko rabo. Za varnost bodo poskrbeli različni elementi za pritrditev tovora, poleg tega pa tudi ločena ključavnica za tovorni prostor. Ta vam omogoča, da vrata vozniške kabine ostanejo zaklenjena, medtem ko se ukvarjate z natovarjanjem ali raztovarjanjem tovora. Tisto, česar ne morete zložiti v prilagodljivi tovorni prostor, pa preprosto naložite na streho: na njej lahko prevažate dodaten tovor z maso do 100 kg. 

Inovativni asistenčni sistemi

Pričakovano zanesljivi

Z njimi je skoraj vsaka vožnja bolj sproščena: sodobni asistenčni sistemi, kot je Travel Assist z asistenco za zaustavitev v sili Emergency Assist5 6 , vam lahko na primer pomagajo tako, da pri vožnji s pogostim ustavljanjem po kratkem mirovanju speljejo vozilo, ali da ohranjajo smer vožnje ali vzdržujejo razdaljo do spredaj vozečega vozila. Sistem Side Assist5 vam lahko pomaga celo pri menjavi voznega pasu. Ali pogosto vozite s prikolico? Tudi v tem primeru novi asistenčni sistemi poskrbijo, da bo vaš delovnik enostavnejši. Sistem Trailer Assist1 5 vam lahko pomaga pri manevriranju ali vzvratni vožnji - in tudi parkiranje bo z njim bistveno lažje.  

Več informacij 

Motorji

Občutno močnejši

Cargo. Vsi motorji že izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6. Vsi so opremljeni s filtri za trdne delce in imajo manjšo porabo kot njihovi predhodniki. Štirje motorji z notranjim zgorevanjem za novi Caddy Cargo se uvrščajo med najučinkovitejše in najvarčnejše motorje TSI in TDI, ki so se kdajkoli vgrajevali v vozilo njegovega segmenta. Poleg tega se motorji TDI ponašajo z bistveno nižjimi vrednostmi dušikovih oksidov (NOX). 

Premišljen do najmanjše podrobnosti

Oprema in funkcije

Pogon

Nazaj na pregled

Antrieb

Pogosto slišimo: najprej delo, potem zabava. Z učinkovitimi in varčnimi pogonskimi agregati za novi Caddy Cargo je hkrati mogoče oboje. Štirikolesni pogon 4MOTION1 2 in menjalnik z dvojno sklopko DSG2 vas bosta do cilja pripeljala tudi v nekoliko zahtevnejših pogojih.

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Novi Caddy Cargo zmore marsikaj. To se odraža tudi v njegovi samozavestni zunanjosti. Nova, dinamična oblika in preizkušena funkcionalnost sta lastnosti, zaradi katerih bo novi Caddy Cargo postal partner, ki ga boste z veseljem razkazovali.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Brez pomislekov poprimite za delo. Novi Caddy Cargo je zaradi trpežnih materialov in inovativnih tehnologij kos še tako zahtevnim nalogam.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Dolgoročno držati korak z razvojem. Novi Caddy Cargo je po želji lahko popolnoma digitaliziran – s sodobnimi tehnologijami, kot je Innovision Cockpit.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi

Da bi se vsaka vožnja končala tako sproščeno, kot se je začela, je novi Caddy Cargo opremljen s številnimi asistenčnimi sistemi, ki lahko preventivno posežejo v kritične situacije.

Zmogljivost, vredna odličja

Dvojna zmaga za naše Caddyje

Čeprav sta novi Caddy in novi Caddy Cargo na trgu še novinca, sta že osvojila veličastno zmago: po mnenju bralcev specializirane revije "LOGISTRA" nova generacija modela Caddy prepriča s privlačnim, drznejšim dizajnom, sodobnimi asistenčnimi sistemi in inovativnim infotainment sistemom (Innovision Cockpit) z možnostjo dostopa do mobilnih spletnih storitev. Njegove raznovrstne inovacije so bile nagrajene: z nagrado "best practice: inovacije 2020 - vozila in vozni parki" so pri reviji, ki je specializirana za gospodarska vozila in skladiščno logistiko, novi Caddy in novi Caddy Cargo že zdaj nagradili za njuno visoko prilagodljivost in odlično funkcionalnost. Čestitamo!   

Vir: "LOGISTRA", številka 09-10/20

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen