Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Odkrijte brezmejno svobodo

Eni temu rečejo "hrepenenje po daljnih krajih", drugi "želja po dogodivščinah". Ne glede na to, kako temu rečete vi: z Grand Californio boste potešili svoje hrepenenje po nepoznanih krajih in popolni neodvisnosti. Ravno po tem se California namreč že desetletja odlikuje. Njen sestrski model vam s popolnoma opremljenim počitniškim apartmajem sedaj ponuja še malenkost več. Več prostora. Več udobja. Več svobode. 

Ustvarite si svojo sliko o Grand Californii

Grand armaturna plošča

Dobro počutje v zanesljivi družbi – vedno in povsod

Samotne gorske vasi. Zapuščene plaže. Oddaljene pohodniške poti. Vznemirljiva potovanja prinesejo še več užitka, če veste, da se lahko kjerkoli in kadarkoli zanesete na svojega potovalnega partnerja. Navigacijski sistemi v Grand Californii vas bodo zagotovo pripeljali na cilj - četudi sami morda tega cilja sploh še ne poznate. Za odlično glasbo in dobro razvedrilo je pri tem poskrbljeno.

Grand kuhinja

Vaša najpomembnejša sestavina: neodvisnost


Sveži morski sadeži iz sosednje vasi. Sončne pomaranče s plantaže na pobočju. Paradižniki, ki dišijo po jugu in soncu. Zakaj bi v zadnjem trenutku hiteli, da ne bi zamudili rezervacije v restavraciji, če so najboljše sestavine v neposredni bližini? Popolnoma opremljen kuhinjski blok s hladilnikom, zamrzovalnim predalom in prostorom za shranjevanje vam omogoča, da si lahko kadarkoli pripravite sveže regionalne dobrote. Grand California, grandiozna kulinarična doživetja.

Grand kopalnica

Osveženi in pripravljeni na dogodivščine

Iskanje sanitarnega objekta v temi ali zmrzovanje pod mrzlimi skupnimi tuši - bi se z veseljem odrekli tej vrsti pustolovščine? Jutranji prhi pa ne? Še dobro, da je nova Grand California opremljena s polno opremljeno kopalnico. Čeprav se na pot kdaj radi odpravite tudi sami ali v dvoje, je udobje lahko vaš nepogrešljivi sopotnik.

Grand ugodje

Končno na toplo

Prazne ceste, osamljeni zalivčki, prosti kampi. Kadar se lahko izognemo najbolj priljubljenemu dopustniškemu obdobju, je občutek odličen. Potovanje izven sezone poskrbi za še enkrat več užitka. Dobro premišljeni sistemi ogrevanja v Grand Californii bodo poskrbeli, da tudi pomladni veter ali mrzla jesenska jutra ne bodo pokvarili tega užitka.

Grand rezervoar za vodo

Več vode v rezervoarju, manj skrbi v glavi

Resnično svoboden je tisti, kateremu na poti ni treba nenehno iskati vode. 110-litrski rezervoar za svežo vodo in 90-litrski rezervoar za odpadno vodo omogočata, da se kdaj - če je to dovoljeno - naredite postanek tudi izven kampov ali sredi narave. Da si boste lahko kljub temu priskrbeli zadostno zalogo vode, sta oba rezervoarja opremljena s senzorjem za količino. Rezervoar za svežo vodo je zaščiten pred zmrzaljo in nameščen v notranjosti vozila.

Premišljeno do najmanjših podrobnosti

V udobni spalnici se potopite v prijetne sanje. V kuhinji pričarajte najrazličnejše dobrote. V dnevni sobi se skupaj zabavajte, klepetajte in jejte. V kopalnici sproščeno začnite dan. Preostali čas pa preživite v sobi na prostem.

Oprema in funkcije

Grand sanje

Nazaj na pregled

Grand sanje

Doma je spanec najboljši. To pa seveda velja tudi za vaš počitniški apartma. Udobno se namestite na mehkih ležiščih v zadku ali na opcijskem nadstropnem ležišču.

Grand dom

Nazaj na pregled

Grand dom

Dom je tam, kjer so naši najbližji. Zato se enostavno usedite v Grand Californio in se odpeljite. Vedno svobodi naproti. Vaš počitniški apartma vam ponuja dovolj prostora za 4 osebe.

Grand udobje

Nazaj na pregled

Grand udobje

Ponoči lahko prebirate svoje najljubše knjige. Si na plaži do konca ogledate svojo najljubšo serijo. Objavite prelepe fotografije s konca sveta. Z elektroniko v Grand Californii je mogoče skoraj vse.

Grand zabava

Nazaj na pregled

Grand zabava

Cilj imate jasno pred očmi, medtem ko se predvajajo vaše najljubše pesmi. Z Grand Californio še dolge vožnje postanejo čisti užitek. Pa začnimo!

Grand pomoč

Nazaj na pregled

Grand pomoč

Ste edini v družini, ki vozi? Zdaj nič več, saj vam pri tem pomagajo asistenčni sistemi.

Produktni video

Spoznajte prednosti Grand Californie med uporabo.

Začni video

Podaljšano jamstvo 2+2

Z našo posebno ponudbo boste vozniki, ki vam varnost pomeni še posebej veliko, pri nakupu nove Grand Californie prejeli tudi podaljšano jamstvo. Ta poleg 2-letnega jamstva proizvajalca vključuje še dodatni 2 leti podaljšanega jamstva pri skupno največ 120.000 prevoženih km. Ponudba velja ob nakupu nove Grand Californie. Za podrobnejše informacije o garanciji/jamstvu se obrnite na izbranega partnerja za Volkswagen Gospodarska vozila. Pri nadgradnjah in predelavah velja samo za tovarniško dobavljivi obseg naročila.

Grand California – e-novice

Naročite se na Volkswagnove e-novice. Tako boste izvedeli še več zanimivih dejstev in informacij o Grand Californii.

Zmogljivost, vredna odličja

Zmagovalec: nova Grand California

Grandiozen uspeh za Grand Californio: bralci revij "Computer Bild" in "Auto Bild" so leta 2018 za zmagovalko v kategoriji transporterjev izbrali novo Grand Californio, ki je tako prejela nagrado za najbolje povezan avto (Connected Car Award).

Vir: "Auto Bild", izdaja 50/2018

Tretje mesto za Grand Californio

V kategoriji avtodomov s kopalnico je nova Grand California po izboru bralcev revij "promobil" in "Caravaning" dosegla tretje mesto.

Vir: "promobil", izdaja 03/2019

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen