Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Nova Grand California.

Začnite predvajati videoposnetek

Odkrijte brezmejno svobodo: nova Grand California 600¹ in nova Grand California 680¹. Eni temu rečejo "hrepenenje po daljnih krajih", drugi "želja po dogodivščinah". Pravzaprav poimenovanje sploh ni pomembno, saj vsak, ki rad potuje, občuti hrepenenje po neznanih krajih, odpor do načrtovanja do potankosti ter željo po tem, da se enostavno odpelje in sledi klicu sveta. California že desetletja omogoča prav to svobodo. Njena večja sestra, nova Grand California, omogoča še večjo neodvisnost, saj imate z njo svoje popolnoma opremljeno počitniško domovanje s kuhinjo, sobo in kopalnico vedno s seboj. Tukaj najdete številne informacije o novem domu na kolesih. Želimo vam veliko užitkov!

Nova Grand California.

Nova Grand California.

Grandiozne počitnice na kvadrat. Nekateri počitnikujejo v dvoje. Nekateri pa z družino. Eni si želijo kar se da veliko prostora, drugi pa kar se da veliko ležišč. Da boste lažje izbrali svoje popolno počitniško domovanje, je Grand California na voljo v dveh različicah. Odločite se za tisto, ki bolje ustreza vašemu potovanju in načinu življenja.

Dovolj prostora za vse.

Nova Grand California 600

Več kot je potnikov, lepši je dopust. Nova Grand California 600 ni opremljena le z velikim prečnim ležiščem s površino 195 cm x 140 cm, ampak tudi z udobnim nadstropnim ležiščem pod stropom za dve osebi in z dolžino pribl. 170 cm. Tako je pri dolžini 6 m in višini do 3,1 m dovolj prostora za štiri osebe in vso njihovo prtljago.

Udobje na štirih kolesih. 

Nova Grand California 680 

Za udobje je potreben prostor - za to skrbi nova Grand California 680.
Z dolžino 6,8 m in višino 2,85 m poleg velikega ležišča v zadku, ki meri 200 x 170 cm, nudi veliko prostora za shranjevanje in gibanje. Tako vsem potnikom omogoča še več prostora in udobja.

 

Pet prostorov za grandiozen dom. V udobni spalnici se potopite v prijetne sanje. V kuhinji pričarajte najrazličnejše dobrote. V dnevni sobi se skupaj zabavajte, klepetajte in jejte. V kopalnici sproščeno začnite dan. Preostali čas pa preživite v sobi na prostem. Preživljajte čas skupaj – ali pa vsak posebej. Najlepše je med domačimi štirimi stenami! Zato v novi Grand Californii različni bivalni prostori poskrbijo za to, da se kjerkoli na svetu počutite kot doma.

Spalnica
Kopalnica
Kuhinja
Dnevna soba
Okolica
Grandiozna spalnica

Kaj vam bolj ustreza: pograd, prečna ali vzdolžna lega? Tu imamo pravo ležišče za vsakogar.

 

Če smo čisto iskreni: vsak najraje spi v svoji postelji. Vzglavnik je ravno prav mehek, vzmetnica pa ima ravno pravšnje vzmetenje. Zato je v počitniškem domu na kolesih postelja že kar vgrajena. V novi Grand Californii 600 lahko spijo štiri osebe, saj ima dve prijetno mehki nadstropni ležišči pod veliko strešno odprtino in veliko prečno ležišče. V novi Grand Californii 680 pa veliko vzdolžno ležišče skrbi za še večje udobje. Lahko noč!

 

Grandiozna kopalnica

Umivanje, tuširanje, dobro počutje.

Kdor je že kdaj sredi noči moral iti čez ves kamp do sanitarnega objekta, ve: udobno to ravno ni. Prav tako niso prijetni mrzli skupni tuši. Še manj pa postajališča za avtodome, kjer ni niti sanitarij niti tušev. Poleg vse svobode, ki jo imamo, si vseeno želimo, da nam je na dopustu vsaj malo udobno. Še dobro, da je nova Grand California opremljena s polno opremljeno kopalnico. Zbogom, sanitarni objekti v kampu!

 

Grandiozna kuhinja

Najbolj tekne doma pripravljena hrana.

Morski sadeži z majhne stojnice, na kateri lokalni ribič zgodaj zjutraj prodaja svoj sveži ulov. Pomaranče, ki ste jih sami nabrali v nasadu za bližnjo kmetijo. Paradižniki, ki dišijo po jugu in soncu. Le kdo bi želel jesti v restavraciji, ko pa lahko dobi najboljše lokalne jedi kar pred vrati svojega počitniškega doma? Ker ima nova Grand California popolnoma opremljen kuhinjski blok s plinskim štedilnikom, pomivalnim koritom, hladilnikom in veliko prostora za shranjevanje, si lahko enostavno sami pričarate značilne lokalne jedi.

 

Grandiozna dnevna soba

Najlepše zbirališče od Italije do Grčije.

Dnevna soba je središče vsakega doma. Tudi če gre včasih vsak svojo pot - tukaj se poti spet združijo. V Grand Californii moderna jedilna niša nudi veliko prostora za igranje, branje, gledanje filmov, klepet in druženje. Konec koncev je to tudi smisel dopusta.

 

Grandiozna soba na prostem

En korak do narave.

Ko ves dan sije sonce, ko so večeri dolgi in ponoči potrebujete le tanek pulover, se kar ne naveličate biti zunaj. Ravno zaradi tega nova Grand California nudi še več: enostavno izvlecite električno stopnico ter pred njo postavite kamping stole in mizo (ali pa tudi ne) in uživajte v prijetni sobi na prostem.

 

Že v osnovnem modelu: grandiozna serijska oprema. Naš cilj je, da se lahko zanesete na svoje vozilo znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Zato smo v serijsko opremo vključili udobje, varnost in zanesljivost. Povsem vseeno je, za kateri model se boste odločili.

Nova Grand California 600

Grandiozen dom.

 

Nova Grand California 680

Grandiozen hotel.

 

Začetek prodaje v Sloveniji. Nova Grand California bo na trg prišla spomladi 2019 in v svet svetovnih popotnikov vstopila kot en najsodobnejših avtodomov današnjega časa. Podrobnejše informacije dobite pri izbranem trgovcu za Volkswagen Gospodarska vozila.

1. Oznake modela pomenijo dolžino vozila v centimetrih.