Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Buzz Oprema in paketi

ID. Buzz Oprema in paketi

V novem ID. Buzzu je mogoče najti najpomembnejše avtomobilske trende: električno mobilnost, inteligentno povezljivost asistenčnih in informacijskih sistemov ter brezžične posodobitve9 programske opreme. Poleg tega je ID. Buzz izjemno prilagodljivo in vsestransko uporabno vozilo. Da bo po videzu še bolj edinstven in tudi funkcionalen, so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi kompletni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Cena od (vklj. z DDV)
65.677,-
Največja uporabna moč (kW)
150
kW
Največja uporabna moč (PS)
204
KM
Največja 30-minutna moč (kW)
70
kW
Največja 30-minutna moč (KM)
95
KM
Poraba
21,0
kWh/100 km
Emisije CO₂
0
g/km
Vlečna obremenitev z zavoro
(pri 12-odstotnem naklonu) do
1.000
kg

Vizionarski dizajn za sodobno mobilnost

Z edinstvenimi linijami se izraziti dizajn novega ID. Buzza navezuje na videz prvega Bullija. Hkrati pa izpolnjuje zahteve sodobne električne mobilnosti. ID. Buzz namreč kompaktne mere povezuje z inovativnimi tehnologijami in visoko stopnjo udobja. Je jasno in funkcionalno zasnovan ter vzbuja številne emocije, na primer s svojim šarmantnim nasmeškom ali z žarometi s človeškim pridihom. Karoserija ID. Buzza prepriča s svojimi pragmatičnimi proporcionalnimi razmerji z veliko medosno razdaljo, kratkimi previsi in velikimi kolesi. Vse to omogoča maksimalen izkoristek prostora in majhen, priročen obračalni krog. Zaradi nižje višine vozila pa ID. Buzz deluje še bolj dinamičen. Seveda pa lahko zunanjo podobo prilagodite svojemu okusu. Pri tem so vam med drugim na voljo številne barve lakov in nova aluminijasta platišča.

Barve lakov

Za bolj barvito življenje

Kateri lak boste izbrali? Novi ID. Buzz je brez doplačila na voljo v mono srebrni barvi, opcijsko pa še v deset drugih barvnih različicah: kot univerzalni lak v candy beli barvi, v štirih kovinskih lakih v limonino rumeni, zvezdno modri, energično oranžni in lovorjevo zeleni barvi, v bisernem laku v globoko črni barvi ter v štirih dvobarvnih lakiranjih. Ob naročilu kateregakoli dvobarvnega lakiranja je zgornji del vozila, vključno s streho in sprednjim pokrovom v obliki črke V, lakiran v candy beli barvi.

Konfiguriraj

Platišča

Zaokrožujejo prepričljivo podobo

Poleg barvne sheme odločilno vlogo igra predvsem izbira platišč. Glede na izbrano kombinacijo ID. Buzz dobi povsem individualen značaj: naj bodo športna, elegantna ali robustna - platišča ID. Buzza so pravi magnet za oči in poskrbijo za prepričljivo podobo vozila. Svoja najljubša platišča lahko poiščete med petimi aluminijastimi platišči v dimenzijah 19 do 21 palcev in enimi 18-palčnimi jeklenimi platišči s polnimi kolesnimi pokrovi.

Konfiguriraj

Koncept luči

Več kot le svetlo: sodobna svetlobna tehnika

Za boljšo vidljivost in boljšo opaznost: v novem ID. Buzzu so vgrajeni izključno LED-žarometi in zadnje LED-luči. Ko se mu približate z avtomobilskim ključem, vas na primer pozdravi s prijaznim "odpiranjem oči" - posebno funkcijo opcijskih matričnih LED-žarometov IQ.Light. Še eno dobro lastnost pa predstavljajo opcijski matrični LED-žarometi IQ.Light, ki delujejo prediktivno. V kombinaciji s funkcijo Dynamic Light Assist se segmenti luči pri nočnih vožnjah dinamično vklapljajo in izklapljajo ter osvetlijo ovinek, še preden do konca zasučete volan.5 In če želite v temi zapustiti vozilo ali priti do njega, vam bo v pomoč praktična funkcija Coming & Leaving Home, ki poskrbi za to, da žarometi in osvetlitev okolice s projiciranjem logotipa v predelu sprednjih vratih osvetlijo vašo pot.

Konfiguriraj

Vrata in zadnja dvižna vrata

Udobno vstopanje in natovarjanje

Novi ID. Buzz vam vsa vrata in zadnja dvižna vrata odpre celo avtomatsko. Odklenete jih lahko z avtomobilskim ključem kar v žepu ali torbici, tako da naredite gib z nogo. To je še posebej praktično, če s polnimi rokami stojite pred vozilom in želite vanj pospraviti svoje nakupe ali prtljago. Pogoj za to je funkcija Easy Open & Close6 v kombinaciji z električnimi zadnjimi dvižnimi vrati6 in električnimi drsnimi vrati7. Sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Advanced8 odklene vsa vrata, vključno z drsnimi vrati, takoj ko se s ključem približate svojemu ID. Buzzu.

Konfiguriraj

Poklopna vlečna naprava

S pomikom ob pritisku na tipko

Obkljukano: opcijsko je novi ID. Buzz na voljo tudi s poklopno vlečno napravo9. To lahko preprosto odklenete s stikalom v prtljažniku, kljuka pa se nato s pomočjo elektromotorja pomakne navzven. Sedaj morate kroglasto glavo le še z nogo ali roko narahlo potisniti navzgor, da se zaskoči. Pospravljanje prav tako poteka polavtomatsko. Ko ponovno pritisnete na tipko, se kljuka odklene in se s pomočjo elektromotorja poklopi navzdol. Nato je treba kljuko le še z roko ali nogo zasukati pod zadek vozila.

 

Konfiguriraj

 

 

Inovativna notranjost: ko se udobje sreča s trajnostnim razvojem

Predvsem njegova notranjost je tista, zaradi katere je novi ID. Buzz eno od najnaprednejših vozil znamke Volkswagen Gospodarska vozila. S svojo inovativno prostorsko zasnovo namreč postavlja nova merila. Rezultat pa je digitalen, prilagodljiv in funkcionalen električni kombi, ki s svojo notranjostjo brez živalskega usnja in s številnimi elementi iz recikliranih materialov - na primer sedežnimi prevlekami, talnimi oblogami in dekorativnim stropom - združuje trajnost in udobje. Tudi sodobna svetlobna tehnika in pametne podrobnosti, kot sta elegantna zasnova armaturne plošče s premišljeno razporejenimi odlagalnimi mesti in opcijski mobilni zaboj ID. Buzz Box7, poskrbijo, da boste uživali v prav vsaki vožnji.

Inovativna prostorska zasnova

Nov občutek prostornosti združen s prilagodljivostjo

Za družino, prosti čas ali posel: novi ID. Buzz je prilagodljiv in vsestranski multitalent. S svojo inovativno zasnovo notranjosti postavlja nova merila glede prostorske zasnove, saj nudi obilico prostora za noge, veliko prostornosti in udobja. K temu prispeva tudi vzdolžno pomična in poklopna druga sedežna vrsta. Tako ima 5-sedežni model tudi z vsemi potniki v vozilu za zadnjo sedežno klopjo še vedno do 1.121 litrov prtljažnega prostora12. S podrto zadnjo sedežno pa je prostora skoraj dvakrat toliko - do 2.123 litrov, če je naložen do zgornjega roba naslonjala prve sedežne vrste.

Konfiguriraj

ID. Buzz Box

Vse vključeno: mobilni prostor za shranjevanje na poti

Za preprosto vzdrževanje reda: opcijski, odstranljivi ID. Buzz Box11 je prilagodljiva funkcija, ki omogoča hitro in učinkovito shranjevanje vsakdanjih stvari v prostoru med voznikovim in sovoznikovim sedežem. Steklenice s pijačo, sončna očala in podobno bodo tako varno pospravljeni v funkcionalnem zaboju za shranjevanje11 s futurističnim dizajnom, hkrati pa jih boste preprosto lahko vzeli s seboj, ko bo čas za počitek. Praktično za na pot: poleg predalov, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje, je mobilni zaboj ID. Buzz Box11 opremljen tudi z odpiračem za steklenice in strgalom za led, ki sta shranjena v zgornjem predalu. Če odstranite ID. Buzz Box11, s tem pridobite optimalen dostop do zadnjega dela vozila, hkrati pa nastane prilagodljiv prostor med sprednjima sedežema. Tako deluje pametna izraba prostora.

Konfiguriraj

Odlagalna mesta in predali

Za več reda v notranjosti vozila

V novem ID. Buzzu je skoraj vedno vse pospravljeno. Pijača, škatle za malico in parkirni listki. Sončna očala, pametni telefon in tablica. S premišljenim konceptom predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči je za skoraj vse stvari na voljo dovolj veliko in primerno odlagalno mesto. Dodatne možnosti za shranjevanje poleg tega omogočata praktični poklopni mizici na hrbtni strani sedežev prve sedežne vrste.

Konfiguriraj

Ambientna osvetlitev

Zasije v vaših barvah za sproščena popotovanja

Ni pomembno, kakšne volje ste trenutno: ambientna osvetlitev v ID. Buzzu s serijskimi 10 ali opcijskimi 30 barvami9 z neposredno osvetlitvijo poskrbi za sproščeno, prijetno vzdušje. S skrbno izbranimi razpoloženjskimi osvetlitvami se celotna notranjost v nekaj sekundah odene v tople rumene ali dinamično rdeče tone - lahko pa tudi dva odtenka združite v pisano igro barv. Barve je mogoče enostavno prilagajati prek zaslona infotainmenta, prav tako je za vsako od štirih območij mogoče ločeno nastavljati svetlost.

Konfiguriraj

Sedežne prevleke in notranjost

Živahne, udobne in trajnostne

V novem ID. Buzzu se boste dobro počutili. Naši notranji oblikovalci so namreč izbrali samo vrhunske materiale in jih dovršeno uskladili med seboj. Živahna in dinamična barvna shema ter opcijske sedežne prevleke, ki so deloma izdelane iz recikliranih sestavin, predstavljajo notranjost brez živalskega usnja - tako ID. Buzz harmonično združuje vrhunsko udobje in trajnost.

Konfiguriraj

Sodobna tehnologija: povezljivost in infotainment

Digitalen, popolnoma omrežen in ves čas povezan s spletom: v novem ID. Buzzu lahko tehnologije jutrišnjega dne doživite že danes. To je še posebej impresivno opazno na armaturni plošči. Poleg individualno prilagodljivega digitalnega kombiniranega instrumenta in velikega zaslona na dotik v sklopu infotainment sistema, prek katerih je mogoče upravljati številne funkcije vozila, boste našli še veliko drugih inovacij: na primer opozarjanje na lokalne nevarnosti prek sistema Car2X, preprosto posodabljanje programske opreme s pomočjo brezžičnih posodobitev (OTA)9 ali interaktivni sistem ID. Light.

Digital Cockpit

Serijsko v vsakem novem ID. Buzzu

Na voznikovem sedežu vas pričakuje sodobna tehnika na visoki ravni. Vaš pogled bo odneslo na digitalne instrumente 13,46 cm (5,3 palca) velikega ID. Displaya za trikrakim volanom - seveda pa tudi na 25,4 cm (10 palcev) veliki, serijski zaslon na dotik v sklopu infotainment sistema. Digitalni kombinirani instrument je mogoče hitro prilagoditi individualnim željam in omogoča številne uporabne informacije. Najpomembnejše od njih je mogoče prikazati tudi na ID. Displayu.

Konfiguriraj

 

Radio in navigacija

Sodobni infotainment: naj igra glasba

Prostostoječi zaslon z zasnovo v slogu tabličnega računalnika: na elegantni površini serijskega 25,4 cm (10 palcev) ali opcijskega 30,5 cm (12 palcev)10 velikega barvnega zaslona na dotik ne upravljate le številnih funkcij vozila, kot je na primer serijska klimatska naprava Air Care Climatronic. Če je vgrajen infotainment sistem Ready 2 Discover, vedno upravljate tudi sistem najnovejše generacije. Digitalni radio (DAB+), glasovno upravljanje in po želji z navigacijskim sistemom11 - možno je skoraj vse. Redne brezžične posodobitve9 prek storitev We Connect12 bodo poskrbele, da bo programska oprema vaših sistemov vedno znova posodobljena. Z vmesnikom App-Connect boste različne aplikacije s pametnega telefona in vsebine, npr. glasbo, zvočne knjige ali novice, prek tehnologije Apple CarPlay ali Android Auto lahko integrirali v vozilo. Pri tem bo pet, opcijsko pa celo devet11 zvočnikov poskrbelo za optimalno doživetje zvoka, ko boste svoje najljubše pesmi v okviru vključene količine podatkov pretakali z internetnega radia.

Konfiguriraj

Vmesnik za mobilni telefon z indukcijskim polnjenjem

Popolno mesto za pametni telefon

V novem ID. Buzzu se najde odlagalno mesto za skoraj vse - tudi za vaš mobilni telefon. Preprosto dostopen predal med volanom in zaslonom infotainment sistema nudi dovolj prostora. Sem lahko odložite vse uveljavljene pametne telefone ter jih indukcijsko napolnite ali pa jih z USB-kablom tipa C priključite na infotainment sistem. Trije serijski USB-vmesniki tipa C poleg tega omogočajo napajanje dodatnih naprav.

Konfiguriraj

ID. Light

Inteligentne luči, ki komunicirajo z vami

Vizualni pripomoček: interaktivni sistem ID. Light vam z inteligentnimi svetlobnimi znaki intuitivno pomaga, da se bolj sproščeno prebijete skozi promet. V obliki ozkega svetlobnega pasu pod vetrobranskim steklom pretvarja napotke infotainmenta in asistenčnih sistemov v svetlobne impulze različnih barv. ID. Light na primer ponazarja, v katero smer je glede na navigacijo11 treba zaviti v nadaljevanju, pa tudi ali je ID. Buzz pripravljen za vožnjo ali pa se njegova baterija ravno polni. Če uporabljate glasovno upravljanje14, se kot odziv na vaš glas vključi svetlobni signal. In ko izstopite iz svojega ID. Buzza, se ID. Light poslovi od vas s posebnim svetlobnim pozdravom.

Konfiguriraj

Večfunkcijski volan

Vaša centralna krmilna enota

Da bodo vaše roke med vožnjo lahko na volanu: serijski večfunkcijski volan iz umetnega usnja prepriča z visokim udobjem pri upravljanju in je prijeten na otip. S tipkami je med drugim mogoče upravljati radijski sistem z DAB+, opcijski navigacijski sistem11, vaš pametni telefon ali tempomat. Poleg tega lahko z večfunkcijskim volanom individualno prilagajate digitalni kombinirani instrument. Opcijsko ogrevanje volana13 pa poskrbi, da vaše roke tudi pozimi ostanejo prijetno tople.

Konfiguriraj

Glasovno upravljanje

Vaš ID. Buzz vas razume

Vse uboga na vaš ukaz: glasovno upravljanje11 omogoča, da radio, opcijski navigacijski sistem11, klimatsko napravo in druge funkcije vozila preprosto krmilite s svojim glasom. Glasovno upravljanje11 prikličete s "Hello ID." in enostavno na glas izgovorite, kaj želite - preostalo pa bo opravil vaš ID. Buzz, da boste vi lahko ohranili pregled nad najpomembnejšim - nad cesto. Presenečeni boste, kako dobro vas novi ID. Buzz razume. Možna je celo uporaba prostih formulacij in pogovornih izrazov, fiksni glasovni ukazi niso več potrebni.

Konfiguriraj

Brezžične posodobitve

Posodobitve programske opreme povečujejo funkcionalnost digitalnih sistemov v vašem ID. Buzzu. Te je z brezžičnimi posodobitvami9 v kombinaciji s pogodbo za We Connect14 mogoče redno posodabljati in nadgrajevati - čisto brez obiska servisa. To gre povsem preprosto: brezžične posodobitve9 se med vožnjo prenesejo v ozadju prek dostopa do mobilnega omrežja v vašem ID. Buzzu. Ko je takšna posodobitev na voljo, se v infotainment sistemu prikaže sporočilo in ID. Buzz vas vodi skozi korake do namestitve. Medtem ko je vaš ID. Buzz parkiran - na primer ponoči - se izvede dokončna namestitev in že ob naslednjem zagonu lahko uživate v posodobljenih in izboljšanih funkcijah. Tako boste vedno na tekočem in boste tudi po nakupu ID. Buzza lahko uživali sadove našega najsodobnejšega digitalnega razvoja.

Car2X

Vozila, ki v cestnem prometu komunicirajo med seboj, lahko poskrbijo za manj zastojev in opozorijo na nevarnost. Tehnologija Car2X večkratno poveča radij senzorjev vozila, saj v izračun trenutne splošne situacije vključi tudi informacije drugih udeležencev v prometu in infrastrukture. Z uporabo pametne programske opreme in elektronike je mogoče varnost dvigniti na novo raven. Tak primer je storitev "Opozarjanje na lokalne nevarnosti". Modeli ID. na primer med seboj komunicirajo na razdalji do 800 metrov in v milisekundah. Električni avtomobili s številnimi senzorji dovolj zgodaj zaznajo morebitne nevarnosti in prek radijskega WLAN-signala2 nanje samodejno opozorijo druge bližnje udeležence v prometu.

Asistenčni sistemi

Z več kot 30 opcijskimi asistenčnimi sistemi in možnostjo komunikacije z drugimi vozili je ID. Buzz že zdaj pripravljen na mobilnost prihodnosti. Serijsko so vgrajeni sistem za lokalno opozarjanje na nevarnosti (Car2X), pomoč pri izogibanju oviram, ki pomaga pri obvozu ovire med zaviranjem s polno močjo, ter asistenca za zavijanje levo. Del serijske opreme so poleg tega asistenca za zaviranje v sili Front Assist z zaznavanjem pešcev in kolesarjev, proaktivni sistem za zaščito potnikov, ki med drugim pri nevarnosti nezgode zapre okna, in asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist. Dodatno je novi ID. Buzz opremljen še s prepoznavanjem prometnih znakov in parkirnim sistemov v sprednjem in zadnjem delu vozila, ki olajšuje manevriranje. Opcijski sistem Park Assist Plus s pomnilniško funkcijo15 poleg tega omogoča izbiro priučenega postopka parkiranja. Prav tako lahko najnovejša različica sistema Travel Assist z množicami podatkov16 v celotnem hitrostnem območju med drugim namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno najvišjo hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil16. Z asistirano menjavo voznega pasu je sistem poleg tega sposoben namesto vas na avtocesti zamenjati vozni pas16. Tako boste z ID. Buzzom še udobnejše prispeli do cilja.

We Connect

S storitvami in servisi v okviru We Connect14 boste doživeli svet digitalne mobilnosti. Vse, kar potrebujete za to, novi ID. Buzz že ima. Z integrirano eSIM-kartico namreč že od samega začetka omogoča dostop do spleta. Vi morate le še aktivirati brezplačne storitve We Connect14. Hkrati lahko z aplikacijo We Connect ID.14 svoj pametni telefon povežete s svojim ID. Buzzom in imate tako preprost dostop do številnih funkcij in statusa vozila. Tako boste na primer na daljavo lahko preverili, ali ste zaklenili vrata - ali pa lokacijo svojega parkiranega ID. Buzza poiščete kar prek podatkov GPS. Še več storitev, udobja in povezljivosti nudi paket We Connect Plus14, na primer prometne informacije v realnem času, ki se prenesejo v opcijski navigacijski sistem11, ali pa še obširnejše, opcijsko glasovno upravljanje11.

Več o We Connect

V teh paketih najdete še več zase

Privoščite si: obsežno serijsko opremo novega ID. Buzza je mogoče nadgraditi in individualizirati s številnimi privlačnimi paketi. IQ. Light - matrični LED-žarometi, avtomatsko uravnavanje razdalje in sistem za prikaz okolice Area View. Navigacijski sistem, 30,5-centimetrski zaslon na dotik (12 palcev) in kamera za vzvratno vožnjo - skoraj vse je mogoče. Dodajte nekaj paketov in uživajte v še več udobja, funkcionalnosti in dodatnih pametnih pomočnikih v vašem ID. Buzzu.

Konfiguriraj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen