Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter – modeli

Pripravljen na velike naloge

Crafter je gospodarsko vozilo, ki smo ga načrtno prilagodili potrebam uporabnikov - in ki je poleg tega v številnih kategorijah najboljši v svojem razredu. 

Ustvarite si svojo sliko o Crafterju

Za vse, ki imajo velika pričakovanja Crafter furgon

Crafter se v svojem razredu ponaša z najbolj praktičnim natovarjanjem in najbolj zanesljivim fiksiranjem tovora. S tremi različnimi dolžinami, tremi različnimi višinami in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je Crafter furgon odlično pripravljen za vse vaše delovne izzive. Vozniška kabina Crafterja spada med najudobnejša delovna mesta za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Kdor si želi še več udobja, lahko izbira iz bogate ponudbe dodatne opreme.

Električen. Praktičen. Inovativen. e-Crafter

Novi časi zahtevajo nove rešitve. To velja predvsem za naraščanje dostavnega prometa v mestnih središčih. Novo razviti e-Crafter je prvo popolnoma električno vozilo znamke Volkswagen Gospodarska vozila, namenjeno za kurirsko, ekspresno in paketno dostavo, ki je že danes kos zahtevam jutrišnjega dne – in to z nezmanjšano tovorno prostornino (v primerjavi s Crafterjem s srednjo medosno razdaljo, visoko streho in pogonom na zadnja kolesa). Točno tako, kot jo pričakujete od Crafterja prihodnosti.

Poskrbi za vse Crafter kesonar

Crafter kesonar vas bo prepričal z opremljenostjo in sedežnim prostorom. Pestra izbira različic omogoča odlično prilagoditev glede na različne profile zahtev. Crafter kesonar ponuja široko paleto možnosti: poleg strojev in materiala lahko – v izvedbi z dvojno kabino in dvosedežno klopjo na sovoznikovi strani – prevaža do sedem oseb. Na do 9,6 m² veliki tovorni površini ponuja Crafter kesonar že na prvi pogled veliko prostora. Na drugi pogled pa še več, kot bi si mislili.

Odlična osnova Crafter šasija

Postavite svoje delo na trdne temelje – na nosilno in stabilno konstrukcijo Crafter šasije. S tremi različnimi dolžinami, višino, enojno ali dvojno kabino in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je Crafter šasija odlično pripravljena za vse vaše delovne izzive.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen