Meni
Zapri meni
Zapri

Velika prilagodljivost in individualnost Posebni modeli

Posebni modeli znamke Volkswagen Gospodarska vozila

Volkswagen Gospodarska vozila nudi bogato ponudbo. Pri tem so pogosto še posebej privlačni posebni modeli z možnostjo prihranka ter z individualnim dizajnom in opremo. Za več informacij o obstoječih subvencijah se obrnite na izbranega partnerja za Volkswagen Gospodarska vozila.

Caddy – posebni modeli

Popolnoma individualen način vožnje. Caddy Edition 35

Caddy že vrsto let navdušuje družine, aktivne dopustnike in rekreativne športnike – individualiste med njimi pa še posebej pritegne Caddy Edition 35, ki so ga razvili na osnovi modela Caddy Comfortline. Caddy Edition 35 vas bo osvojil s svojim prepoznavnim dinamičnim dizajnom in markantno igro črne in bele barve.

Pripravljen za nova odkritja. Caddy Alltrack

Le tisti, ki si zastavljajo neobičajne cilje, bodo v življenju vedno znova odkrili kaj novega. Odličen sopotnik za takšne podvige je Caddy Alltrack.

Amarok – posebni modeli

Markantna podoba Amarok Aventura

Prestižni model Aventura stavi na športni zaščitni drog in cevaste profile za pragove z LED-vstopnimi lučkami. Poudarjeni robovi odražajo možati značaj vozila, kar velja tudi za zatemnjene zadnje luči in za edina 20-palčna aluminijasta platišča v tej kategoriji.

Ekstremno pustolovski Amarok Canyon

Kdor želi v divjini preživeti, mora biti zelo močan. Zato je v Amarok Canyonu motor V6 TDI z močjo 150 kW/204 KM kombiniran s stalnim štirikolesnim pogonom 4MOTION, 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom in terenskim ABS. Prestižni pickup harmonično dopolnjuje pristni terenski videz.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen