Zapri meni
Začni video

Novi Caddy

 

100% nov. In še vedno 100% Caddy.

Nova samozavest: novi Caddy je temeljito prenovljen. Poleg nove, vznemirljive oblike prinaša tudi najsodobnejše asistenčne sisteme, visokokakovostne digitalne instrumente, inovativni infotainment sistem (Innovision Cockpit) in spletne storitve. Seveda pa novi Caddy še naprej ostaja zanesljiv, prilagodljiv in funkcionalen - in je zdaj še bolje pripravljen na vse, kar vam ponuja življenje.

Sprememba pomeni napredek

Notranjost

Intuitivno upravljanje

Caddyjeva notranjost je zasnovana povsem na novo in jo zaznamuje visoka stopnja digitalizacije. Za ta vsestranski model so zdaj prvič v ponudbi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinirani instrument in infotainment sistem sta v tem primeru združena v najsodobnejše digitalno okolje (Innovision Cockpit). Digitalizirani so tudi številni drugi upravljalni elementi: med drugim modul s tipkami za funkcije luči in vidljivosti na levi strani večfunkcijskega volana in modul pod infotainment sistemom s tipkami za neposredni dostop do različnih menijskih funkcij. Poleg tega Caddy prepriča z aktivnim prezračevanjem potniškega prostora, udobnimi sedeži ergoComfort, novim sedežnim konceptom, ki ponuja dva individualna sedeža v tretji vrsti, in še marsičem.

Digitalni prikazi

Vse v vidnem polju

Zaslon Digital Cockpita se ponaša z jasnim in kontrastnim prikazom ter diagonalo 25,4 cm. Voznik lahko izbira med tremi različnimi konfiguracijami zaslona. To stori s pritiskom tipke View na novem večfunkcijskem volanu. Pri prvi konfiguraciji sta merilnik števila vrtljajev motorja in merilnik hitrosti prikazana interaktivno v okroglih instrumentih; na sredini zaslona je prikazana raven, ki jo je mogoče individualno izbrati - npr. telefonski imenik pametnega telefona. Digital Cockpit se skupaj z najbolj izpopolnjeno različico infotainment sistema zliva v Innovision Cockpit, ki ga odlikujejo številne dodatne funkcije.

Udobje

Značilni dizajn

Z vidika tehnike in opreme odlikujejo Caddy, ki je lahko opremljen z do sedmimi sedeži, številni novi elementi: mednje sodita opcijska električna zapiralna asistenca za drsna vrata in zadnja dvižna vrata ter panoramska streha z 1,4 m2 veliko stekleno površino, ki se razteza nad prvo in drugo vrsto sedežev. Omeniti velja tudi nova, do 18 palcev velika aluminijasta platišča ter - serijsko za najboljši paket opreme - nove LED-žaromete in zadnje LED-luči. Caddy je prvič opremljen s sistemom Keyless Access (na kratko Kessy) za odpiranje in zagon brez ključa.

Motorji

Varčni in udobni

Pri novem Caddyju lahko izbirate med dizelskimi in bencinskimi motorji ter pogonom na zemeljski plin1. Gre za agregate naslednje evolucijske stopnje. Že v letu 2020 izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6 za leto 2021 in prav vsi so opremljeni s filtri za trdne delce. Glede na izbrani motor je poraba novega Caddyja v primerjavi s prejšnjim modelom nižja za do 12 %.

Sodobni asistenčni sistemi

Avtomatsko več udobja

Z opcijskimi najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi v novem Caddyju lahko povsem sproščeno uživate na vsaki vožnji: za vašo varnost skrbijo asistenca za menjavo voznega pasu, asistenca za odparkiranje (Rear Cross Traffic Alert), asistenca za manevriranje s prikolico (Trailer Assist) in sistem Travel Assist z asistenco za zaustavitev v sili (Emergency Assist).

Več o tem

 

We Connect

Bolj udobno ne gre: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, po želji v vsakem novem Caddyju, storitve We Connect, številne dodatne funkcije iz ponudbe We Connect Plus: da bo vaš vstop v svet digitalne mobilnosti karseda enostaven in udoben, smo za vas pripravili tri praktične ponudbene pakete. Kateri vam ustreza?

Več o tem

Samozavestni Caddy

Novi Caddy – e-novice

Naročite se na Volkswagnove e-novice. Tako boste izvedeli še več zanimivih dejstev in informacij o novem Caddyju, ki bo na trg prišel leta 2020.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen