Meni
Zapri meni

Na voljo za prednaročilo: Novi Multivan

Dobrodošli v novem svetu

Dobrodošli v novem svetu

Na voljo za prednaročilo: Novi Multivan

Dobrodošli v novem svetu

Cena od (vklj. z DDV)
43.633,-
Moč motorja (kW)
110 - 150
kW
Moč motorja (PS)
150 - 204
KM
Poraba goriva
1,7 - 9,8
l/100km
Poraba
17 - 17,2
kWh/100km
Emisije CO₂
39 - 221
g/km
Vlečna obremenitev z zavoro
(pri 12-odstotnem naklonu) do
2.000
kg

Novi Multivan – multitalent s pionirsko vlogo

Novi Multivan je dokaz najsodobnejših inovacij. Z izboljšano varnostjo in pametno povezljivostjo je pripravljen na povezano mobilnost. Nova definicija funkcionalnosti in večnamenskosti zaznamuje naslednjo razvojno stopnjo udobja. Paleta pogonov pri priključnih hibridih pa je večja kot kadar koli prej. Novi Multivan tako predstavlja začetek novega obdobja, saj ponuja popolnoma nov koncept vozila, ki je ustvarjen za številne možnosti uporabe. Od prvega do zadnjega milimetra razvit na novo, hkrati pa sledi karakteristikam svojih legendarnih predhodnikov. Novi Multivan vrhunski nivo osebnih vozil združuje s tradicionalnimi lastnostmi vsestranskega vozila ter navdušuje z izboljšano varnostjo, izrazito dinamiko in karizmatičnim dizajnom. Tako je novi Multivan najnaprednejši Bulli vseh časov. Prepričajte se sami in odkrijte novi Multivan.

Ko notranji prostor zagotavlja večjo prostornost

Multivan je vedno predstavljal visoko stopnjo prilagodljivosti. In novi Multivan ni nič drugačen, saj navdušuje s konceptom notranjosti, ki je bil na novo zasnovan do zadnje podrobnosti: Povsem ravna tla vse do prve vrste sedežev, nov, inovativen sistem vodil in posamezni sedeži, ki jih lahko enostavno odstranite, omogočajo raznoliko razporeditev sedežev brez napora. Prehod med sprednjima sedežema do potniškega prostora je zaradi uporabe elektromehanske parkirne zavore še udobnejši. Pri novi večfunkcijski mizici2 pa ni mogoče spremeniti samo njenega položaja, ampak tudi njeno obliko. Ko je zložena, jo je mogoče prek vodil potisniti med sprednja sedeža in jo uporabiti kot sredinsko konzolo – to je najbolj raznolika mizica vseh časov.

Več o zasnovi notranjosti

Ko streha postane nebo

Odkrijte veliko in prvo panoramsko strešno okno2, ki je bilo vgrajeno v Multivan. Nebeški razgledi in dobro osvetljen notranji prostor dajeta vtis še večje prostornosti. Poleg tega novi Multivan z dvodelnim panoramskih strešnim oknom zagotavlja še večjo stojno višino na sredini. Premaz »LowE« v lepljenem varnostnem steklu pri tem toplotno sevanje zmanjša za 78 odstotkov. To vrhunsko udobje, ki je značilno za Multivan, dvigne na novo raven.

Več o udobju

Ko pogon postane izbira

Ali želite skozi mesto voziti skoraj neslišno? Z novim Multivanom kot priključnim hibridom je mogoče tudi to. Pravi odgovor na nove čase in več kot le odločen nastop. Nov pogonski sistem vozno izkušnjo z novim Multivanom dvigne na novo raven. Multivan eHybrid je zasnovan tako, da je mogoče povprečne vsakodnevne razdalje prevoziti v popolnoma električnem načinu. Za vas to pomeni: na novo opredeljen užitek v vožnji, manjšo porabo goriva, lokalno vožnjo v popolnoma električnem načinu brez emisij CO2 in fleksibilnost pri dosegu.

Več o pogonu

Spoznajte strokovnjake

Posebnosti novega Multivana

Si želite pogledati več o novem Multivanu? Spoznati novo komfortno odpiranje drsnih vrat? Ali izvedeti, kako enostavno je odstraniti enojne sedeže? Albert Kirzinger, vodja oblikovanja za Volkswagen Gospodarska vozila, in Lars Menge, vodja produktnega marketinga za Volkswagen Gospodarska vozila, v videoposnetkih predstavita inovativne posebnosti novega Multivana - na zabaven, zgovoren in strokovno podkrepljen način.

1. del
2. del
3. del

Spoznajte strokovnjake: 1. del
(video je v nemščini)

Kaj ima novi Multivan skupnega s T1? Katere barvne kombinacije so na voljo? Zakaj je novi Multivan kot dnevna soba na kolesih? To je le nekaj vprašanj, ki so bila postavljena v naši skupnosti na družbenih omrežjih. Albert Kirzinger in Lars Menge poznata odgovore - in z majhnim tekmovanjem pokažeta, kako hitro je mogoče odstraniti enojne sedeže. 

Spoznajte strokovnjake: 2. del
(video je v nemščini)

Multivan mora kot vsestranski model izpolnjevati številne zahteve, saj ga je le tako mogoče uporabljati za različne potrebe. Tradicionalno sem sodijo funkcionalne dimenzije, prilagodljiva zasnova notranjosti ter visoka nosilnost in vlečna obremenitev. Danes so seveda v vozilu tudi sodobni asistenčni sistemi, ki udobje pri vožnji v novem Multivanu dvigujejo na povsem novo raven. Albert Kirzinger in Lars Menge v videoposnetku odgovorita na vprašanja naše skupnosti na družbenih omrežjih ter pokažeta, kako vsestranski je novi Multivan.

Spoznajte strokovnjake: 3. del
(video je v nemščini)

Interpretiran na novo, a nedvomno Bulli - tako lahko povzamemo dizajn novega Multivana. Poleg tega je popolna novost priključnohibridni pogon1 2, ki poleg vožnje z ničelnimi emisijami CO2 omogoča tudi čisto novo vozno dinamiko. Novi Multivan se vozi kot osebno vozilo, s panoramskim steklenim strešnim oknom2 pa nudi novo dimenzijo udobja v notranjosti. Albert Kirzinger in Lars Menge v videoposnetku predstavita Multivanovo inovativnost - in pokažeta, kaj nudi nova zasnova, ki je na ravni osebnih vozil višjega razreda.

Več o novem Multivanu

Novi Multivan v novicah

Pri nas so inovacije postale tradicija: Preberite si ozadje novega Multivana v novicah.

Na članek

Posebnosti pod drobnogledom

Dizajn, tehnologija, pogoni: Odkrijte posebnosti novega Multivana.

Posebnosti novega Multivana

Tehnični podatki novega Multivan 

Mere, sedežne kombinacije in nosilnosti: Številke in dejstva o novem Multivanu. 

Tehnični podatki novega Multivana

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/magnifier Created with Sketch.