Menü schließen

Caddy – modeli

 

Caddy modeli pete generacije

Caddy je multitalent za vse življenjske situacije: bodisi kot funkcionalen furgon za komercialno uporabo ali prostoren enoprostorec z do sedmimi sedeži. 

Pripravljen na vse Novi Caddy

Še bolj moderen, digitalen, prilagodljiv. To je novi Caddy. Poleg novega dizajna prepriča s sodobnimi asistenčnimi sistemi, uživali boste ob prikazu visokokakovostnega digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit in ob tem uporabljali napredni infotainment sistem z mobilnimi spletnimi storitvami, ki jih enostavno prikličete prek osrednjega zaslona na dotik (Innovision Cockpit). Ob tem ostaja novi Caddy še naprej zanesljiv, udoben in praktičen. Pripravljen na vse!

Naslednik Caddy Beach Novi Caddy California

Spoznajte novo obliko svobode: Doživite nov ter vznemirljiv dizajn novega Caddyja California in se prepustite številnim inovacijam, premišljeni zasnovi prostora spetimi sedeži in več drugim novostim. Novi Caddy California ponuja udobno možnost za spanje, majhno izvlečno kuhinjo in zložljivo poklopno mizo s stoli. V okviru dopolnilne opreme Volkswagen je opcijsko na voljo tudi prostoren šotor za štiri do šest oseb, ki se pritrdi na vozilo in odlično zaokroži celoten koncept. Po želji je šotor dobavljiv tudi v prostostoječi izvedbi, kar omogoča veliko mero prilagodljivosti. Na potovanjih vam bo udobneje s sodobnimi asistenčnimi sistemi, uživali boste ob prikazu visokokakovostnega digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit in ob tem uporabljali napredni infotainment sistem z mobilnimi spletnimi storitvami, ki jih enostavno prikličete prek osrednjega zaslona na dotik (Innovision Cockpit).

Naslednik Caddy furgona Novi Caddy Cargo

Kurirji, obrtniki, dostavljavci ali gradbeniki: pri svojem delu morajo vedno misliti na prihodnost. Tem pričakovanjem sledi tudi novi Caddy Cargo. Z novo, vznemirljivo obliko, najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi, inovativnim infotainment sistemom in ergonomskim voznikovim delovnim mestom je novi Caddy Cargo kot običajno zanesljiv, prilagodljiv in napreden. Torej idealni partner, kakršnega potrebujete za udobno in profesionalno opravljanje vsakodnevnih delovnih nalog.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team