Zapri meni

Caddy – modeli

 

Multitalent za vse življenjske situacije

Caddy je multitalent za vse življenjske situacije: bodisi kot funkcionalen furgon za komercialno uporabo ali prostoren enoprostorec z do sedmimi sedeži. 

Ustvarite si svojo sliko o Caddyju

Mojstrsko reši skoraj vsako nalogo Caddy furgon

Vsak nov dan prinese nove izzive, ki zahtevajo hitre, a vedno profesionalne rešitve. Caddy furgon je vozilo, ki vam v skoraj vsaki situaciji optimalno stoji ob strani. Serijsko je opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Poleg tega so v serijsko varnostno opremo zajete funkcija večnaletnega zaviranja ter čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo. Caddy furgon je strokovnjak za vsa področja in prepriča s prostornino tovornega prostora do 4,7 m³.

Strokovnjak za vsa področja. Caddy kombi

Tako popolno združuje variabilnost, prilagodljivost in trdnost kot nobeno drugo vozilo v tem razredu. Trpežno notranjost je mogoče opremiti z do sedmimi sedeži, v nekaj potezah pa jo lahko spremenite tudi v dvosedežno dostavno vozilo z velikim tovornim prostorom. Tudi manjše predmete lahko shranite hitro in varno. Serijsko je opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Poleg tega so v serijsko varnostno opremo zajete funkcija večnaletnega zaviranja ter čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo.

Vse ostane v družini Caddy

Dva po nakupih ali pet na morje ali sedem na otroški rojstni dan: Caddy je dorasel najrazličnejšim življenjskim situacijam. Zanesljiv, prilagodljiv in vsestranski kot njegovi predhodniki, zdaj – v četrti generaciji – pa tudi udobnejši in varnejši. Kot običajno je na voljo z do sedmimi sedeži in z dvema različnima medosnima razdaljama. Zato je to prav poseben avto – resnično pravi multitalent. Serijsko je npr. opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Seveda ne smemo pozabiti serijskih asistenčnih sistemov, kot sta funkcija večnaletnega zaviranja in sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili.

Z vami se pelje na konec sveta Caddy Beach

Privoščite si dopust, o katerem boste še dolgo govorili − na krajih, ki jih obiščejo le redki. Optimalno opremo za to vam nudi Caddy Beach. Serijska oprema vključuje udobno, veliko ležišče, neprosojno natično zaveso za vetrobransko steklo, magnetne zavese za stranska stekla, praktične shranjevalne torbe itd. V kombinaciji z opcijskim paketom Camping pa se bo vaše počitniško vozilo spremenilo v pravi mali počitniški apartma: s predšotorom velikosti 2,3 m x 2,0 m za na zadnji dvižni pokrov, dvema zložljivima stoloma, mizo in prezračevalno mrežo za drsna vrata. Tako boste lahko uživali vsak dan znova, kjerkoli že boste.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen