Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy

Vse ostane v družini. Dva po nakupih ali pet na morje ali sedem na otroški rojstni dan: Caddy je dorasel najrazličnejšim življenjskim situacijam. Zanesljiv, prilagodljiv in vsestranski kot njegovi predhodniki, zdaj – v četrti generaciji – pa tudi udobnejši in varnejši. Zato je to prav poseben avto – resnično pravi multitalent.

Caddy  Krpan Xtra

Za vse, ki iščete optimalno vozilo za družino in službo hkrati, je Caddy na voljo tudi kot tovorno vozilo s 5 sedeži.

Caddy Krpan Xtra je v izvedbi Comfortline z dodano sledečo opremo:

  • parkirni sistem zadaj
  • usnjen večfunkcijski volan
  • večfunkcijski prikazovalnik PLUS
  • predpriprava za prostoročno telefoniranje
  • avtomatska klimatska naprava Climatronic

 

Zdaj že za 19.690 EUR! 

  

Nekatera prikazana in navedena oprema je na voljo opcijsko. Navedena cena vključuje DDV. Ponudba velja za vozila na zalogi do odprodaje zalog. Slika je simbolna.

 

V ceno vozila je vključen bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratno sklenitvijo kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.(zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Adriatic Slovenica d.d.), pod pogoji akcije VWGVBONFAST19.

 

 

Caddy Family

 

 

Caddy Family je v izvedbi Comfortline z dodano sledečo opremo:

 

  • parkirni sistem zadaj
  • usnjen večfunkcijski volan
  • večfunkcijski prikazovalnik PLUS
  • predpriprava za prostoročno telefoniranje
  • avtomatska klimatska naprava Climatronic

 

Več informacij o akcijski ponudbi najdete TUKAJ 

 

 

 

 

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Caddyja iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Caddyja iz različnih zornih kotov.

Predstavitveni film

Caddy v akciji.

Spoznajte Caddyjeve prednosti.

Emisije CO2: 153-112 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7−4,7  l/100 km. Emisijska stopnja: Euro 6. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

 

Sproščeno do cilja. Caddy nudi radijske in navigacijske sisteme ter mobilne spletne storitve, s katerimi boste še bolje informirani. Sodobni sistemi za ogrevanje in klimatiziranje zagotavljajo prijetno počutje.

Car-Net
Radijski in navigacijski sistemi
Večfunkcijski volan in prikazi
Ogrevanje in klimatiziranje
Mobilno povezani

Najaktualnejše informacije na vsaki vožnji.

S pomočjo mobilnih spletnih storitev Car-Net lahko vaš Caddy povežete s pametnim telefonom ali z internetom in dostopate do aktualnih informacij o zastojih, bencinskih servisih, parkiriščih itd.

Multimedijski sistemi, ki navdušijo

Razvedrilo na poti do cilja.

Najnovejša generacija radijskih in navigacijskih sistemov: vsi multimedijski sistemi za Caddy prepričajo z enostavnim upravljanjem in dobrim zvokom. Za dodatno udobje poskrbijo pametne rešitve, kot je serijski vmesnik za mobilni telefon.

Vse trdno v rokah

Za udobno upravljanje Caddyja in tehničnih sistemov.

Multimedijske sisteme, telefon in hitrost vožnje lahko udobno upravljate preko večfunkcijskega usnjenega volana. Na večfunkcijskem prikazovalniku lahko poleg tega spremljate aktualne podatke o povprečni porabi, dosegu ipd.

Za dobro počutje

Uživajte v prijetno temperirani notranjosti

Sodobne klimatske naprave učinkovito uravnavajo temperaturo notranjosti in tudi v vročih dneh skrbijo za dovajanje ohlajenega zraka. Ogrevanje sprednjih sedežev pa v hladnih dneh ustvarja občutek prijetnega ugodja. Dobro vidljivost v vsakem vremenu poleg tega zagotavlja ogrevanje vetrobranskega stekla.

Vsak dan sproščeno na pot. V Caddyju je na voljo bogata varnostna oprema. Poleg tega ga je po želji mogoče opremiti s številnimi inovativnimi asistenčnimi sistemi kot so ParkPilot ali tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC.

Funkcija večnaletnega zaviranja
Varnostne blazine
Parkirni sistemi
Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in „Front Assist“
Tempomat z omejevalnikom hitrosti
Serijska varnost

Podpora v kritičnih situacijah.

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja po trčenju zavira vozilo in na ta način v idealnem primeru prepreči nadaljnja trčenja¹. Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor.

¹ V okviru sistemskih omejitev.

Varnost pri vožnji

Učinkovitost za vašo varnost.

Caddy je serijsko opremljen s čelnima varnostnima blazinama za voznika in sovoznika ter s stranskima varnostnima blazinama za glavo. Od izvedbe Trendline naprej sta zadaj serijsko vgrajeni varnostni blazini za glavo, ki potnike na zunanjih sedežih v drugi vrsti zaščitita v primeru bočnega trčenja.

Vaši pomočniki

Olajšajo parkiranje.

ParkPilot, kamera za vzvratno vožnjo ali parkirni sistem s krmilno asistenco: pametni parkirni sistemi vas pri parkiranju z zvočnimi signali opozarjajo na ovire, olajšujejo manevriranje ali pa celo obračajo volan namesto vas.

Ohranja razdaljo

Vaši pametni pomočniki pri vožnji.

Opcijski sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) samodejno prilagaja hitrost spredaj vozečemu vozilu in vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik. Pri tem ne prekorači nastavljene najvišje hitrosti. ACC vključuje tudi sistem za nadzor prometa Front Assist.

 

Sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili²

Sistem za nadzor prometa z radarskim sistemom prepozna kritično zmanjšanje varnostne razdalje in pomaga skrajšati zavorno pot¹. Voznika na nevarno situacijo najprej opozori z optičnimi in akustičnimi signali, nato pa še z zavornim sunkom.

 

¹ V okviru sistemskih omejitev.

² Do hitrosti 30 km/h.

Ohranja nastavljeno hitrost

Da bo vožnja bolj sproščena in poraba goriva manjša.

Serijski tempomat z omejevalnikom hitrosti od 30 km/h naprej ne glede na vzpon ali spust samodejno ohranja hitrost vožnje, ki jo nastavi voznik¹ oz. omejuje najvišjo hitrost na individualno nastavljeno vrednost.

¹ V okviru sistemskih omejitev.

Močni in varčni. V Caddyju vas pričakuje nova generacija izjemno tihih in varčnih motorjev – ki poleg vsega zagotavljajo veliko užitka v vožnji. Vsi motorji izpolnjujejo zahteve emisijske stopnje Euro 6.

Motorne tehnologije
Motor TGI
Menjalnik z dvojno sklopko
Štirikolesni pogon 4MOTION
Zmogljivi in varčni

Vožnja ugodna kot še nikoli.

Sodobni motorji TSI z izjemno učinkovitim in zmogljivim pogonom ali varčni motorji TDI: vsi so serijsko opremljeni z ukrepi BlueMotion Technology in se uvrščajo v emisijsko stopnjo Euro 6.

Varno in ugodno

Dolgoročni prihranki s pogonom na zemeljski plin

Če stavite na varčnost, je za vas idealna izbira Caddy TGI BlueMotion. Učinkovito deluje tako na stisnjen zemeljski plin (CNG)¹ kot tudi na bencin; če so vse jeklenke oz. rezervoarji polni, se vedno zažene v režimu na zemeljski plin, s čimer so zagotovljeni kar najnižji stroški goriva.

 

¹ Za pogon vozila je mogoče uporabljati zemeljski plin, biometan in metan iz procesa ekološkega pridobivanja elektrike.

Večja učinkovitost

Uživajte v visokem udobju vožnje.

6-stopenjski menjalnik (75 kW/102 KM, 110 kW/150 KM) oz. 7-stopenjski menjalnik (92 kW/125 KM) ima inteligentno prestavno avtomatiko in vedno prestavi v idealnem trenutku. Pri tem je naslednja prestava vsakokrat pripravljena že vnaprej. Rezultat je udobna vožnja brez prekinitev v prenosu vlečne sile. Po želji lahko s kratkim pomikom izbirne ročice kadarkoli prestavite tudi ročno.

Pripravljen za vse

Spoznajte, kaj pomeni večja stabilnost pri vožnji.

Privoščite si oddih od mestnega vrveža in se podajte v naravo. Caddy z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION vas lahko popelje na najlepše kraje - z optimalno vlečno silo in izboljšano varnostjo v ovinkih.

Prilagodljiv skladno s potrebami. V Caddyju vas pričakuje do sedem udobnih sedežev, po potrebi pa lahko pridobite več prostora, če sedežno klop podrete oz. jo izgradite iz vozila. Dodatni prostor se bo našel tudi v globoki stropni galeriji.

Odlagalne površine
Sedeži
Rešitve za zadnja vrata
Varen prevoz tovora
Ekonomično in urejeno

Izkoristite praktičen odlagalni prostor.

Za manjše ali večje stvari: v Caddyju se najde veliko možnosti za odlaganje in shranjevanje najrazličnejših predmetov.

Prilagodljive rešitve

Podrite, zložite, izgradite.

Notranjost Caddyja se vsak dan znova prilagodi vašim najrazličnejšim potrebam: bodisi za prevoz do 7 oseb, večje nakupe ali manjše kose pohištva.

Vsestransko uporaben

Natovarjanje in raztovarjanje.

Caddy je zelo vsestranski: po želji se lahko odločite za zadnja dvižna vrata z oknom ali za praktična zadnja krilna vrata.

Idealno in premišljeno

Zavarujte svoj tovor.

Za varno pričvrstitev in prevoz tovora vam Caddy nudi praktične pritrdilne obročke in predelno mrežo.

Nadaljnji koraki