Zapri meni

Caddy

 

Dorasel najrazličnejšim življenjskim situacijam

Ne glede na to, ali želite še hitro dostaviti paket ali svoje otroke odložiti v šoli: Caddy je odlično pripravljen na vsakodnevne situacije. Zanesljiv, prilagodljiv in vsestranski kot njegovi predhodniki, zdaj - v četrti generaciji - pa tudi udobnejši in varnejši. Zato je to prav poseben avto - resnično pravi multitalent. 

Ustvarite si svojo sliko o Caddyju

Izvedbe

Kakovostna notranjost

Veliko prostora za dobro počutje

V notranjosti Caddyja vas pričakuje sedem izjemno udobnih in prilagodljivih sedežev, kakovostno izdelana armaturna plošča s sodobno zasnovo in veliko prostora za vsa presenečenja, ki vas čakajo v vašem vsakdanjem življenju.

Prilagodljiva notranjost

Popolnoma se sklada z vašim življenjem

Vaš Caddy se popolnoma preprosto in fleksibilno prilagodi vašim zahtevam. Za to med drugim poskrbi notranjost s sedeži, ki se jih lahko podre, poklopi in izgradi. Tako bo na voljo dovolj prostora za celotno družino, velike nakupe ali prevoz kosov pohištva in paketov. 

Sodobni asistenčni sistemi

Pomoč in preventiva

Ko se spopadate z ozkimi parkirnimi mesti, nestrpnimi otroki na zadnji sedežni klopi ali z nepričakovanimi situacijami v prometu: sodobni asistenčni sistemi v Caddyju so vam v pomoč v skoraj vseh kritičnih situacijah.

Najsodobnejši infotainment

Dobro poskrbljeno za razvedrilo na poti

Vsakdanjik včasih lahko postane nekoliko hektičen. Pobiranje otrok, opravki in pomembni sestanki večinoma ne morejo počakati. Tako se hitro lahko zgodi, da polovico dneva preživite v avtomobilu. A ob poslušanju najljubše pesmi in z najhitrejšo potjo na zaslonu je vse to veliko lažje.

Mobilne spletne storitve

Celovito povezani. Odlično obveščeni.

Da se boste med vožnjo lahko popolnoma posvetili družini, a boste hkrati vseeno službeno dosegljivi: s številnimi, inovativnimi možnostmi povezljivosti v Caddyju boste lahko kadarkoli dostopali do skoraj vseh informacij, ki so v danem trenutku za vas pomembne.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Izkaže se, ko je treba

Caddy z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION tudi na mokrih, zasneženih, zaprašenih ali poškodovanih cestah odlično opravi svoje delo. Njegova sklopka za štirikolesni pogon pogonsko moč na kolesa preusmeri z boljšim oprijemom ter tako poskrbi za večjo varnost v ovinkih in natančnejše vodenje. Mimogrede - Caddy vam kot edini model v razredu nudi tovarniško vgrajen stalni štirikolesni pogon. Druge prednosti in možnosti:

  • V kombinaciji z zmogljivim turbodizelskim motorjem z 90 kW (122 KM) stalni štirikolesni pogon odlično deluje tudi pri vleki prikolice.
  • K še bolj udobni vožnji pa prispeva kombinacija motorja 2.0 (110 kW/150 KM), menjalnika z dvojno sklopko DSG in štirikolesnega pogona 4MOTION.

Premišljeno do najmanjših podrobnosti

Dva po nakupih ali pet na morje ali sedem na otroški rojstni dan: Caddy je dorasel najrazličnejšim življenjskim situacijam.

Vse funkcije

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Natančne linije, prefinjene podrobnosti in posebna podoba poskrbijo za samozavesten nastop.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Premišljena, prilagodljiva zasnova notranjosti z do sedmimi sedeži je kombinirana s trpežnimi materiali in dovršeno izdelano armaturno ploščo.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Sodobni sistemi za ogrevanje in klimatiziranje, praktični upravljalni elementi in inovativni radijski in navigacijski sistemi zagotavljajo prijetno in sproščeno vzdušje.

Asistenčni sistemi.

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi.

S sodobnimi in inovativnimi asistenčnimi sistemi boste imeli dober pregled nad cesto. Ti po potrebi posežejo v delovanje vozila – da je vsaka vožnja še bolj udobna.

Produktni video

Spoznajte prednosti Caddyja med uporabo.

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen