Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Transporter

Predviden začetek naročanja jesen 2024

  1. 1.

    Na slikah je prikazana predserijska študija. Pojdi nazaj

Transporter – močnejši kot kdajkoli prej

Spoznajte prihodnost gospodarskih vozil: novi Transporter uvaja nove standarde in prinaša veliko novih možnosti. Z originalnim dizajnom znamke Volkswagen Gospodarska vozila, bistveno boljšimi lastnostmi gospodarskega vozila in številnimi novimi funkcijami, ki so prilagojene prihodnosti, ne ponuja le več udobja pri vožnji in več tovornega prostora, temveč tudi večjo variabilnost.

Novi Transporter je brezkompromisno zasnovan kot gospodarsko vozilo. S široko paleto modelov in pogonskih sistemov se odlično prilagodi vašim zahtevam - tako v mestu kot tudi na daljših vožnjah, kot furgon različnih dolžin in višin ali kot kesonar z dvojno kabino, bodisi z dizelskim motorjem, kot priključni hibrid (eHybrid) ali z električnim pogonom. To je inteligentno, robustno in zanesljivo vozilo - prav takšno, kakršnega profesionalci potrebujejo pri vsakodnevnem delu in kakršnega ste vajeni: zanesljiv in zaupanja vreden partner. Dobrodošli v novem Transporterju!

Podoba, ki navduši

 

Povzdignite svoj posel na višji nivo: z novim Transporterjem boste navduševali v slogu. Markantna zunanja podoba z značilno kratkim sprednjim delom takoj pritegne pozornost, sodobni opcijski matrični LED-žarometi pa poskrbijo za odlično vidljivost - tako na cesti kot tudi na delovišču. Transporter zdaj ponuja še več tovornega prostora in uporabne površine. Tudi zaradi povečanih vrat tovornega prostora natovarjanje euro palet še nikoli ni bilo tako enostavno. Poleg široke ponudbe izvedb lahko izkoristite tudi najrazličnejše možnosti opreme po meri, ki jih ponuja razvejana mreža specializiranih partnerjev za izdelavo nadgradenj. Vaš Transporter, vaš slog, vaš uspeh.

 

Nadgrajena notranjost: več prostora, več udobja, več možnosti

 

Delo in udobje: voznikovo delovno mesto v novem Transporterju je kabina, pisarna in prostor za počitek v enem. Inovativni digitalni kombinirani instrument vam med vožnjo omogoča pregled nad dogajanjem na cesti, sodobni asistenčni sistemi pa vam olajšujejo vsakodnevno delo. Ergonomski sedeži, nove inovacije za gospodarska vozila, kot je opcijsko 230-voltno napajalno vozlišče za zunanje porabnike, in mobilne spletne storitve VW Connect1 poskrbijo, da se sproščeno pripeljete do cilja. Številne odlagalne možnosti in priključki zagotavljajo, da je vse na svojem mestu - od pametnega telefona do posode za malico. Novi Transporter je kos domala vsakemu izzivu, saj se ponaša z impresivno nosilnostjo ter povečano prostornino in dolžino tovornega prostora. Odkrijte popolnoma novo dimenzijo transporta - inteligentno, učinkovito, prostorno.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen