Naviga­cijski sistem

Pozna pravo pot s prav vsake lokacije

Ko morate s sestanka na sestanek, ne preostane časa za stranpoti. Z navigacijskim sistemom Discover Media boste hitro prispeli do cilja. Zraven pa lahko še poslušate svojo najljubšo glasbo. Seveda v vrhunski kakovosti.

Navigacijski sistem Discover Media

  • Car-Net Guide & Inform in podpora za Car-Net App-Connect
  • 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni TFT-zaslon, občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja
  • CD-enota s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek
  • izhodna moč 4 x 20 W s šestimi zvočniki1
  • dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala
  • USB-vhod s podporo za AUX-IN in iPhone v sovoznikovem predalu, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnimi telefoni in dve reži za SD-kartice
  • SD-kartica s kartografijo, vključno z brezplačnim posodabljanjem zemljevidov s storitvijo Volkswagen MapCare

Volkswagen Media Control (brez slike)2

Z opcijsko aplikacijo Volkswagen Media Control lahko vaš pametni telefon ali tablični računalnik postane daljinski upravljalnik za navigacijski sistem Discover Media. Tako lahko na primer z zadnjih sedežev prek WLAN-povezave upravljate funkcije avdio sistema. Ali pa navigacijsko pot, ki ste jo našli s pomočjo storitve Google Maps, prenesete na barvni TFT-zaslon in iz druge ali tretje sedežne vrste zaženete funkcijo navigiranja.

Pri izvedbi Caddy Conceptline ima sistem štiri zvočnike.

Aplikacija je združljiva z operacijskima sistemoma iOS in Android. Voznik funkcij aplikacije Volkswagen Media Control ne sme uporabljati med vožnjo, saj bi s tem kršil prometne predpise.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen