Meni
Zapri meni
Zapri

Preizkušena kakovost, cenovno ugodni vstopni modeli, raznolika paleta produktov in več! Prednosti znamke Volkswagen

Postanite del Volkswagnove družine

Stavite na preizkušeno Volkswagnovo kakovost in se odločite za modele znamke Volkswagen Gospodarska vozila, ki se odlikujejo po zanesljivosti, gospodarnosti in varnosti. Izbirate lahko iz bogatega nabora ponudb in opreme - od cenovno privlačnega vstopnega modela pa vse do ekskluzivnega posebnega modela po vaših željah. Za izpolnjevanje posebnih potreb oz. profesionalnih individualnih rešitev Volkswagen Gospodarska vozila tesno sodeluje z vodilnimi proizvajalci nadgradenj in predelav. Posebnim zahtevam na cesti ste lahko kos z inteligentnim štirikolesnim pogonom 4MOTION, ki je na voljo za vse modelske serije. Poleg tega lahko izkoristite privlačne ponudbe subvencij in financiranja. Podjetniki, ki vozilo uporabljajo kot službeno vozilo, lahko za vse modele znamke Volkswagen Gospodarska vozila izkoristijo možnost odbitka vstopnega DDV. Za kakršna koli vprašanja in informacije se pred, med in seveda po nakupu vedno lahko obrnete na našo široko trgovsko in servisno mrežo, ki vam nudi potrebno podporo.

Izredno bogata ponudba

Iščete furgon, ki bo vas in vaš tovor vedno varno in zanesljivo pripeljal na cilj? Potrebujete velikoprostorsko limuzino z izjemno prostornostjo za družino in prosti čas ali za profesionalni prevoz potnikov? Želite vsestranski in temperamentni prestižni pickup, ki je tudi ekskluzivni multitalent? Volkswagen Gospodarska vozila vam nudi različne modelske serije s številnimi izvedbami in možnostmi opreme.

Široka trgovska in servisna mreža

Tudi v vaši bližini se nahaja partner znamke Volkswagen Gospodarska vozila, ki vam nudi kompetentno pomoč.

Spletno naročanje servisnega termina

Izberite servis v svoji bližini: Ti Volkswagnovi servisni partnerji vam nudijo možnost, da si servisni termin rezervirate kar prek spleta. Storitev vam nudi pregled nad vsemi prostimi termini, kar omogoča hitro in individualno prilagojeno načrtovanje. Po potrebi lahko rezervirate tudi nadomestno vozilo.

Spletno naročanje servisnega termina

Garancija mobilnosti

Z vami na vsakem kilometru. Vaša mobilnost je naš cilj - tudi v primeru okvare, nezgode ali če ste v tujini. Zato vam znamka Volkswagen Gospodarska vozila nudi garancijo mobilnosti, ki jo je mogoče tudi obnavljati, ko so obvezni servisi/servisni pregledi pri pooblaščenem servisnem partnerju znamke Volkswagen Gospodarska vozila izvedeni - in sicer vedno znova, celo življenjsko dobo avtomobila.

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen