Sistemi ogrevanja

Toplo tudi pozimi

Strganje ledu z zaledenelih stekel? Mraz v vozniški kabini po opravljenem sestanku na terenu? Z našimi sistemi ogrevanja vam bo tudi v najhladnejših mesecih na poti toplo in udobno.

Zračno ogrevanje mirujočega vozila s programsko funkcijo

Zračni grelnik za ogrevanje mirujočega vozila za delovanje uporablja gorivo. Grelnik neposredno ogreva dovajani zrak in prek prezračevalnih šob zelo hitro ogreje tovorni oz. potniški prostor. Opcijsko je na voljo tudi radijski daljinski upravljalnik.

Elektronsko uravnavanje ogrevanja

Serijsko elektronsko uravnavanje ogrevanja skrbi za natančno uravnavanje temperature notranjosti.

 

Zimski paket

Zimski paket vključuje dodatni grelnik, velik rezervoar za tekočino za čiščenje stekel s prikazom nivoja, ogrevane pralne šobe in ogrevanje vetrobranskega stekla.

 

Dodatni grelnik na gorivo

Naprava, ki za delovanje uporablja gorivo, pri vključenem motorju skrbi za dodatno ogrevanje notranjosti.

 

Zračno ogrevanje mirujočega vozila in dodatni grelnik

Poleg funkcij zračnega grelnika za ogrevanje mirujočega vozila pri vključenem motorju notranjost ogreva še dodatni grelnik.

 

Dodatni vodni grelnik s programsko funkcijo ogrevanja mirujočega vozila

Dodatni vodni grelnik s programsko funkcijo ogrevanja mirujočega vozila pri delujočem motorju skrbi za ogrevanje notranjosti. in s programsko funkcijo omogoča do 60-minutno predgretje vozila.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter furgon

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen