Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen Velikoprostorske limuzine

 

Dovolj prostora tako za prosti čas kot tudi za službene potrebe

Zaradi izjemne prostornosti so velikoprostorske limuzine znamke Volkswagen Gospodarska vozila optimalni spremljevalci za prosti čas, idealne pa so tudi za profesionalni prevoz potnikov.

Ustvarite si svojo sliko o velikoprostorskih limuzinah

Vse ostane v družini Caddy

Dva po nakupih ali pet na morje ali sedem na otroški rojstni dan: Caddy je dorasel najrazličnejšim življenjskim situacijam. Zanesljiv, prilagodljiv in vsestranski kot njegovi predhodniki, zdaj – v četrti generaciji – pa tudi udobnejši in varnejši. Kot običajno je na voljo z do sedmimi sedeži in z dvema različnima medosnima razdaljama. Zato je to prav poseben avto – resnično pravi multitalent. Serijsko je npr. opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Seveda ne smemo pozabiti serijskih asistenčnih sistemov, kot sta funkcija večnaletnega zaviranja in sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili.

Od minibusa do vozila za prevoz VIP-gostov Caravelle 6.1

Ko je govora o profesionalnem prevozu oseb, je ponavadi omenjeno njeno ime – to je Caravelle 6.1. Že več kot 30 let postavlja merila na področju vozil za prevoz oseb. Kateri sta njeni ključni kompetenci? Udobje in prilagodljivost. Pa njene posebnosti? Pametne digitalne storitve in sodoben infotainment. Kaj pa se zgodi po zaključenih službenih dolžnostih? Takrat se včasih iz reprezentančnega vozila preobrazi v minibus za prevoz vaše družine.

Najnovejša izvedba legendarnega modela Multivan 6.1

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Multivana sistematično nadaljuje s preverjenimi odlikami in se ponaša s številnimi posebnostmi. Razvili smo inovativnega spremljevalca z najsodobnejšimi infotainment, asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter pri tem ohranili brezkompromisno multifunkcionalnost. Robustni in prostorni Multivan 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki so ves čas v gibanju.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen