Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen Velikoprostorske limuzine

Dovolj prostora tako za prosti čas kot tudi za službene potrebe

Zaradi izjemne prostornosti so velikoprostorske limuzine znamke Volkswagen Gospodarska vozila optimalni spremljevalci za prosti čas, idealne pa so tudi za profesionalni prevoz potnikov.

Ustvarite si svojo sliko o velikoprostorskih limuzinah

Multitalent s pionirsko vlogo Multivan

Novi Multivan je dokaz najsodobnejših inovacij. Z izboljšano varnostjo in pametno povezljivostjo je pripravljen na povezano mobilnost. Nova definicija funkcionalnosti in večnamenskosti zaznamuje naslednjo razvojno stopnjo udobja. Paleta pogonov pri priključnih hibridih pa je večja kot kadar koli prej. Novi Multivan tako predstavlja začetek novega obdobja, saj ponuja popolnoma nov koncept vozila, ki je ustvarjen za številne možnosti uporabe. Od prvega do zadnjega milimetra razvit na novo, hkrati pa sledi karakteristikam svojih legendarnih predhodnikov. Novi Multivan vrhunski nivo osebnih vozil združuje s tradicionalnimi lastnostmi vsestranskega vozila ter navdušuje z izboljšano varnostjo, izrazito dinamiko in karizmatičnim dizajnom. Tako je novi Multivan najnaprednejši Bulli vseh časov. Prepričajte se sami in odkrijte novi Multivan.

Pripravljen na vse Caddy

Še bolj sodoben, digitaliziran, prilagodljiv: takšen je novi Caddy. Prepričal vas bo s popolnoma novo oblikovno zasnovo in s številnimi novimi asistenčnimi sistemi, z visokokakovostnim digitalnim kombiniranim instrumentom in inovativnim infotainmentom, ki sta lahko združena v Innovision Cockpit, ter s ponudbo mobilnih spletnih storitev. Ob tem pa novi Caddy še naprej ostaja zanesljiv, udoben in funkcionalen - ter pripravljen na vse.

Od minibusa do vozila za prevoz VIP-gostov Caravelle 6.1

Ko je govora o profesionalnem prevozu oseb, je ponavadi omenjeno njeno ime – to je Caravelle 6.1. Že več kot 30 let postavlja merila na področju vozil za prevoz oseb. Kateri sta njeni ključni kompetenci? Udobje in prilagodljivost. Pa njene posebnosti? Pametne digitalne storitve in sodoben infotainment. Kaj pa se zgodi po zaključenih službenih dolžnostih? Takrat se včasih iz reprezentančnega vozila preobrazi v minibus za prevoz vaše družine.

Najnovejša izvedba legendarnega modela Multivan 6.1

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Multivana sistematično nadaljuje s preverjenimi odlikami in se ponaša s številnimi posebnostmi. Razvili smo inovativnega spremljevalca z najsodobnejšimi infotainment, asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter pri tem ohranili brezkompromisno multifunkcionalnost. Robustni in prostorni Multivan 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki so ves čas v gibanju.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen