Meni
Zapri meni
Zapri

Povezani z vašim gospodarskim vozilom VW Connect

Bolj udobno ne gre: nova digitalna mobilnost

VW Connect1 je za vas kot fizično osebo vstopnica v novo digitalno mobilnost. Zaradi fiksno integrirane SIM-kartice vaše gospodarsko vozilo Volkswagen že od samega začetka omogoča dostop do spleta. Obenem lahko z aplikacijo VW Connect svoj pametni telefon povežete s svojim gospodarskim vozilom Volkswagen in tako dostopate do nabora uporabnih avtomobilskih funkcij in storitev. Tako je vaše življenje še bolj sproščeno.

 

 

Povežite zdaj: z digitalnimi storitvami in funkcijami VW Connect

Udobje

Udobno se namestite

Svoje gospodarsko vozilo Volkswagen si prilagodite po meri. Ogrevanje mirujočega vozila in druge praktične funkcije vozila udobno upravljajte z aplikacijo VW Connect ali uporabite izboljšano glasovno upravljanje. Povsem preprosto. Z VW Connect.

Nastavitve po meri

Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila 

Spletno upravljanje prezračevanja mirujočega vozila 

Spletno glasovno upravljanje 

Hupanje in utripanje

Nadzor nad vozilom

Preverite vozilo,kadarkoli in kjerkoli želite

Ali je vozilo zaklenjeno? So luči ugasnjene? Kje je vozilo parkirano? Na vprašanja, ki nam kdaj pa kdaj kradejo čas in parajo živce, boste sedaj hitro dobili odgovore - z aplikacijo VW Connect. Vse relevantne podatke o vozilu lahko preverite kjerkoli.

Vrata in luči

Parkirna lokacija

Status vozila

Poročilo o stanju vozila

Podatki o vožnji

Načrtovanje servisnih terminov

Varnost

Ostanite na varni strani

V kritičnih situacijah štejeta hitrost in učinkovitost. S storitvami VW Connect ste še bolje opremljeni. Pomoč na cesti s pritiskom na gumb, avtomatski klic v sili v nujnih primerih in spletno obvestilo alarmne naprave - za karseda največjo varnost vas in vašega vozila.

Sistem za klic v sili eCall

Klic ob okvari

Spletno obvestilo alarmne naprave

Avtomatsko javljanje nezgod

Obveščanje o prekoračitvi območja

Obveščanje o prekoračitvi hitrosti

Navigacija

Boljše obveščanje – v realnem času

Prometne informacije v realnem času, spletno iskanje parkirnega mesta in iskalnik bencinskih servisov - s storitvami VW Connect boste vedno informirani - in se izognili vsem zastojem.

Informacije v realnem času

Spletni uvoz ciljev

Parkirišča

Bencinski servisi in polnilne postaje

Razvedrilo

Zabava non stop

Vi izbirate razvedrilni program. Oddaje v živo, podcasti ali seznam najbolj priljubljenih skladb - opcijsko celo z integrirano dostopno točko za WLAN. S storitvami VW Connect ne bodo le vaši sopotniki tisti, ki vas bodo zabavali.

Pretakanje medijev

Spletni radio

Dostopna točka za WLAN

Superhitri internet pri ponudniku Cubic Telecom 

Amazon Alexa2

Varnost podatkov

Varno in transparentno: podatkovna suverenost je vaša domena

Z VW Connect vam z obdelavo vaših podatkov o vozilu pomagamo oblikovati čim bolj sproščen vsakdan. Pri tem ima najvišjo prioriteto varovanje vaših podatkov, zato smo naše sisteme razvili po najstrožjih varnostnih standardih. Pri tem so samoumevni shranjevanje v certificirane strežnike, kodirane poti prenosa in verifikacije, ki izpolnjujejo vse zahteve Splošne uredbe o varstvu podatkov EU (GDPR): za obdelavo podatkov o vozilu v okviru storitev VW Connect ste odgovorni sami. Podatke obdelujemo le po naročilu in navodilih naših strank VW Connect v skladu s sklenjenim dogovorom o varstvu podatkov. To pomeni, da obdržite suverenost nad svojimi podatki in lahko kadarkoli odločate o obdelavi.

Trgovina In-Car in aplikacije In-Car – tako preprosto kot na pametnem telefonu

Kot uporabnik VW Connect lahko praktične funkcije in storitve zakupite in prenesete neposredno iz trgovine In-Car v infotainment sistemu. Točno tako, kot ste navajeni na svojem pametnem telefonu. Odkrijte aplikacije In-Car, kot je npr. Amazon Alexa2, in druge funkcije, ki jih je mogoče aktivirati naknadno, s katerimi bo vaš Volkswagen izpolnjeval vedno višje zahteve. Celo licenco za VW Connect Plus svojega vozila lahko povsem enostavno podaljšate prek trgovine In-Car, s čimer lahko še dodatno leto ali dve koristite celotno ponudbo mobilnih spletnih storitev VW Connect.

Aplikacija Volkswagen

Prepričajte se o vseh prednostih aplikacije Volkswagen. Enostavno si prenesite aplikacijo Volkswagen za operacijski sistem vašega pametnega telefona in povežite s svojim gospodarskim vozilom Volkswagen..

Aplikacija Volkswagen v trgovini App Store

Aplikacija Volkswagenv trgovini Play Store

Vprašaš, izveš: najpogostejša vprašanja

Kaj je VW Connect?

S spletnimi storitvami VW Connect1 vam je na voljo nabor koristnih storitev in avtomobilskih funkcij. Pretakanje glasbe, iskanje najbližjega prostega parkirnega mesta ali po najhitrejši poti do cilja - najnovejše generacije vozil postavljajo nova merila.

Kako deluje VW Connect?

Izvedite enkratno registracijo in aktivirajte svoje vozilo. In že lahko uporabljate digitalne storitve in funkcije znamke Volkswagen. Ponudba VW Connect zajema številne koristne funkcije in storitve, ki so večinoma serijske in na voljo brez dodatnih stroškov.

Ali je moje gospodarsko vozilo Volkswagen združljivo z VW Connect?

Naše preverjanje združljivosti vam zagotovi prvi nezavezujoč vpogled v to, katere mobilne spletne storitve so na voljo v vozilu po vaši izbiri.

Preverjanje združljivosti

Kako prvič povežem svoje vozilo z internetom, da lahko uporabljam mobilne spletne storitve VW Connect?

Če ste ob naročilu vozila Volkswagen naročili paket storitev Priprava za VW Connect ali Priprava za VW Connect Plus, je v vaše vozilo fiksno vgrajena eSIM-kartica. Ta omogoča integrirano podatkovno povezavo, prek katere vaše vozilo avtomatsko vzpostavi internetno povezavo z VW Connect.

Zakaj naj izberem servisnega partnerja znamke Volkswagen Gospodarska vozila?

Če na portalu VW Connect izberete servisnega partnerja znamke Volkswagen, lahko izkoristite številne storitve v Volkswagnovi kakovosti. Če je ta storitev podprta, lahko servisne termine prejmete avtomatsko. Če aktivirate avtomatsko načrtovanje servisnih terminov, vaše vozilo Volkswagen posreduje vse pomembne podatke vašemu izbranemu servisnemu partnerju. Če je potreben servis, vas bo vaš servisni partner avtomatsko kontaktiral.

Servisnega partnerja izberete za vsako vozilo posebej.

Vzpostavitev kontakta

Potrebujete pomoč?

Potem nas pokličite. Dosegljivi smo na številko 080 19 17 (brezplačno iz vseh slovenskih omrežij). Dosegljivi smo 24 ur na dan.

Če vaš ponudnik telefonije ne podpira te številke, pokličite številko +386 1 58 25 102 . Stroški so odvisni od ustrezne tarife pri vašem ponudniku. Pri klicih iz tujine lahko nastanejo stroški gostovanja.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen